Şimdi Ara

ATİLLAAAA :D ATİLLACILAR BURAYA !!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
3.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaw bende de şu POWER UP STORE den şeyleri alabilsem
    bi de o oyuna para mı wercen lafını işitiyom
  • İİ kesmişin hangi server bura
  • çok şanslısın
  • [code][/code]
    beyler bana yardım edebilirmisiniz?
    ben neden konu açamıyorum?
    üstelik çavuş konumuna bile geldim
    bilen biri yanıtlarsa cok sevinirim
    quote:

[simage][/simage]
  • quote:

Orjinalden alıntı: dolu_serwer

aga serwer ne ayrıca agam elindeki glave rebirth mi +8 glave mi ??

aga nedir yaw çocuk musunuz nesiniz(olabılır)
  • sen cıktıgı satti biliyosun hereale
  • Çıkma Zamanlarındanda Bahsetsen O Kadar Yakalamışın

Edit Zaten Bahsetmişsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efsane34 -- 13 Eylül 2006; 23:30:41 >
  • bnde ardreamda shaula gördüm ama oclardan kaçarken :D partye bagırdım bi tane asas la kestik chitin bow we shaula tırnagı çıktı ama ikiside ona gitii :'( neden acaba bileniniz warmı ???
  • o kadar pp yi satsan +8 raptor alırsın ne diyim süper bişi bende atilla çıksında kesiyim diye bekliyorum 944 atak ile işallah keserim asasin +1 rebirth dual mirage +7 chitin set healler olmaz ama
  • çok güzel valla
  • Yüksek bir clanda isen kesilen boss lardan çıkan itemler clanmı toplanır
    yada kesenemi ayit olur.Yada Clan olark kesilen şeylerden cıkan drop nasıl bolusulur
  • ss ler güzel
  • kardeş beramusun drop rate neredeyse 0 olucak son 1 haftada kesmedik boss kalmadı hatta 2 şer tane kestik talostan tutta troll king e kadar ama hep boşşşşş(pardon sq dan amulet of str çıktı :P)(bide lupustan pendant :))

quote:

Orjinalden alıntı: CoM_X

bi bana item vermiyo şu bosslar deli olacam
  • bunlar hangi saate çıkıyo yaa

• good items!!
  • resimler süper bu zamana kadar kaç attila kestini saydın mı bu arada en çok nerde kestin
  • biz shard bulmak için yırtılıyoz elalem bi atilla kesiyo aaaa shard çıktı
  • kardes sn hangi serwer desin suru ile atilla kesmişin massallah nazar deymesin
  • quote:

Orjinalden alıntı: CoM_X

bi bana item vermiyo şu bosslar deli olacam

mustafa yanlış düşünüyorsun şu bosslardan banada drop düşmüyo cz de kestiğim bossların haddi hesabı yok şimdiye kadar edandaya geçtiğim günden bu güne çıkan droplar 3 tane lupus pndant shard elix ve master itemleri atillaya gelirsek şimdiye kadar 5 defa karşıma çıktı ve droplar

1.priest full plate pads
    2.priest plate boots
    3.uniq coins
    4.rogue half plate helmet
    5.composite bow şans olsa zaten 3. de ks diye bişi olmadı biri gelip r bile vurmadı dropun ks ile hiç bir alakası yok ben bunu anladım eğer öyle olsaydı en basit örneği ISILOON bunu 1 party kesen neredeyse yok gibi yani millet 3-4 party yumuşuyolar ve droplarda çok güzel oluyor yani çıkacak dropun sadece şans la alakası var ks ile uzaktan yakından alakası yoq

• Saol bende 1keresinde mage çekti kes dedi bunu bende kestim ve warrior pendant sonuç
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.