Şimdi Ara

atıştırmalık şöleni (bim 27 aralık 2016) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
10.653
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bunlarda glikoz surup var mi muhabbeti cikmadan ben sorayim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • glikoz şurubu şöleni olmuş aslında....

hatuna hanuta alayım unutmazsam...
  • hiç yemedim hangisi güzeldir ne alalım?
  • Hanuta gerçekten iyi. Tadı da 👍🏻

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 4 Mayıs 2020; 22:19:43 >
  • Herkes hanuta diyor da, ambalaj ici tek tek sarılı mi? yoksa bayatlar. Yanitlamassaniz caktirmadan birini acar bakarim haberiniz olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yakınnıda metro olanlar için hanuta tekliler uygun fiyatta
     atıştırmalık şöleni (bim 27 aralık  2016)
  • iyi gibi şu ahatu falan nasıldır tadı çok övüyolardı bi ara.
  • Hanutacılar indirim yarın başlıyor, hatırlatmış olalım.

2 tane de ben alıcam çok methedildi.
  • Hanuta Migros'ta 9.90 iken, buradan 11.95'e almanın mantığı nedir? Aynı yerden ithal edilmiyorlar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: t-genc

Hanuta Migros'ta 9.90 iken, buradan 11.95'e almanın mantığı nedir? Aynı yerden ithal edilmiyorlar mı?

alma neden aliyorsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • t-genc kullanıcısına yanıt
    Haklısın. Migrosta 9,90. Acaba üretim yerleri mi farklı.

http://www.sanalmarket.com.tr/kweb/prview/42789849-30281-hanuta-gofret-220-g
  • bim bizi ayakta düdükleyecek. bim eskidenmiş.
    migros çekti moneydi gdi ydi tbg ydi salla kazandı derken bimden çok daha uygun, işi bilene...
  • hellema marka kurabiyelerden stok yaptım hanutanın fiyatını pahalı bulduğum için almadım. yorumları okudumda hanutayı türkiyede üretilen hanuta benzeri glikozlu ürünlerle kıyaslamakta ayrı bir komedi adam yediği şeyin içeriğine bakmadan alternatif öneriyor sanki aynı kalitedeymiş gibi 😁😁😁
  • Bugün, bir tane açık olan bisküvi,kinder bir de hanuta aldım.
    Açık olan bisküvi çok lezzetli değil,kinder fena değil ama o da ahım şahım bir şey değil.
    Hanuta evet güzel ama Migrosta 9.90 mış gerçekten.
    Tabi tüm Türkiyeyi düşündüğümüzde % kaç kişi Migrostan alabilir onu da düşünmek lazım.
    Son olarak bu hanutaların tadı önceki yediklerimin seviyesinde değil gibi,psikolojik mi bilmiyorum artık.
  • Lan sicak firsatlar bolumune bile siyaset karistiriorsunuz ya bisey demiyorum alacaksaniz alin almicaksaniz almayin adam burda almak isteyenler icin paylasmis.
  • Saldırın Hanutaaaaaaaaa
  • Hanuta dün Metro marketten aldım tadını çok beğenmedim. A101 ve Bim de satılan Triplexler daha güzel

atıştırmalık şöleni (bim 27 aralık  2016)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PeaceBorn -- 28 Aralık 2016; 22:00:12 >
  • Hanutayı bende beğenmedim. Fiyatına göre iyi değil. Eti bidolu 1 tık daha kaliteli olsa hanutaya 5 basar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali222

Herkes hanuta diyor da, ambalaj ici tek tek sarılı mi? yoksa bayatlar. Yanitlamassaniz caktirmadan birini acar bakarim haberiniz olsun

Evet sarılı hocam.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.