Şimdi Ara

AtiTool Kullanım Kılavuzu Resim'li (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
35.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • tuger 433 268 yaptım şuanda bir sıkıntı yok sanırım.
    herhalde fazla kasmayada gerek yok
    makina 24 saat online
    ne diyosun?_?
  • Kasın bence.

250/400 9550'yi 2,5 seneye yakın 410/540'ta kullandım. Hiçbir şey olmadı. Gerçi, 9550'nin durumu biraz farklı:) (Bir nevî, hızı düşürülmüş 9600 XT - PRO).

Getirisi olacak her durumda. Voltaj verilmediği sürece yanma olasılığı yok denecek kadar düşük. Zaten, gırafik işlemci donarak (devamında vpu recover çıkar ve 400'e çeker), bellekse görüntü bozulması yaparak kaldıramadığını belli eder.
  • senin hatrın için 457 ye 281 yaptım show 3d değince yanlız kitlniyor.bu kadar yeter sanırım.bugun ekran kartının fanını iyice temizledim ekran kartı isisini gösterecek ücretsiz bir program gösterebilirmisin?

şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdisarikaya -- 8 Ağustos 2007; 21:40:39 >
  • O değerlerde kilitlenmesi ilginç. Size öyle bir kart denk geldi herhâlde.
    "Artifact" testinde de donuyor mu? (Atitool'a da çok güvenilmez. En iyisi oyun ve 3dmark testi.)

Tam hatırlamıyorum; ama X550'de sıcaklık algılayıcısı olmaması muhtemel. Ki, Atitool, ana ekranında göstermiyorsa başka yazılımın da göstereceğini sanmıyorum.

Denemek için Everest Ultimate Edition kurabilirsiniz.
  • dediğin gibi bu değerler işiginda "airfact" testide uyguladım fakat yarısında hata verdi.ama oyunlarda sorun hiçbirşekilde yok.ben birde gelişmiş özelliklerden kalite-performans çizgisi özel ayarla full kaliteye çektim.onu nasıl yapmalıyım.
    teşekkür ederim tuğer.

quote:

Orjinalden alıntı: Tuğer

O değerlerde kilitlenmesi ilginç. Size öyle bir kart denk geldi herhâlde.
    "Artifact" testinde de donuyor mu? (Atitool'a da çok güvenilmez. En iyisi oyun ve 3dmark testi.)

Tam hatırlamıyorum; ama X550'de sıcaklık algılayıcısı olmaması muhtemel. Ki, Atitool, ana ekranında göstermiyorsa başka yazılımın da göstereceğini sanmıyorum.

Denemek için Everest Ultimate Edition kurabilirsiniz.
  • Rica ederim.

Yüksek kalite iyidir.

Hata veriyorsa pek de diyecek bir şey yok.

Yalnız, 457 - 250 ve 400 - 281 olarak ayrı ayrı baktınız değil mi? Bellek takoz çıkmış olabilir, işlemci iyi gidebilir. Tersi de olabilir.

Artifact için Ati Tray Tools da kullanabilirsiniz. Ki, pek çok açıdan daha kapsamlı bir uygulama.
    Ayrıca, 05'in üçüncü oyun testi de oldukça iyi bir ölçüttür.

Oyunlarda da değişken durumlar oluyor. Biri iyi çalışırken diğeri sapıtıyor vs. Ne kadar yüklendiğine bağlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 8 Ağustos 2007; 22:52:03 >
  • Yalnız, 457 - 250 ve 400 - 281 olarak ayrı ayrı baktınız değil mi? Bellek takoz çıkmış olabilir, işlemci iyi gidebilir. Tersi de olabilir.

hayır böyle bakmadım.ikisinide aynı hizada yaptım.

şimdi dediğin gibi deniyorum.

ekran kartından başka o.c bilginiz var mı?
  • 459 275 ayrı ayrı deneme sonucu.benim merak ettiğim şey benim gelişmiş özelliklerdeki ayarım özel ayarla birlikte full kalite bunu nasıl yapabilirim fikrin var mı?sence orjinal mı kalmalı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdisarikaya -- 8 Ağustos 2007; 23:25:17 >
  • arkadaşlar hd2400 xt ye deniyorum ekran kapanıp açılıo başka bişi olmuo bakan varmı
  • arkadaşlar ekran kartına bir zararı olur mu ? mesela yanma gibi bir de bnm ekran kartım x1650pro en fazla çekirdek hızı olarak kaça çıkabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WaReZ -- 3 Eylül 2007; 14:06:23 >
  • arkadaşlar ekran kartım x1650pro default ayarlarda core 500 memory ise 400'deydi. Ben bu ayarları core 600 ve memory 454'e getirdim show 3d view'e bastığımda yalnızca 10 avg kadar arttığını gördüm bu normal midir? sanki bana biraz az artmış gibi ggeldi bir de bu ekran kartı ile çıkabileceğim en yüksek yüksek değer kaç olabilir?

AtiTool Kullanım Kılavuzu Resim'li

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WaReZ -- 3 Eylül 2007; 14:54:29 >
  • Coreu 324 den 384e getirdim x300ümde zuhaha

Emeğine sağlık.
  • bunu sadece atı ekran kartlarındamı kullanıyoz..
  • sapphire 2600xt 256mb ddr3 kullanıyorum fakat hiç bi şekilde overclok yapamadım ccc 8.1 yüklü bütün ekran kartı overclovk programlarını yükledim fakat olmuyor hatta ati tool ekran kartını görmüyor bile bunun sebebi ne acaba
  • http://www.asus.com/products.aspx?l1=2&l2=8&l3=488&l4=0&model=1541&modelmenu=1

yukarıdaki ekran kartına sahibim
    bu programda fan hızı ve sıcaklık gözükmüo nsl yapabilirim
  • kaydettim sık kullanılanlara
  • Benimkisi Intel. Ayrılmış video belleği,64 MB. Ekran Kartının hafızası:814. Ayrılmış video belleğini 128 yapmak istiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.