Şimdi Ara

Atlantica online hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
3.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaslar Sikyon serverinda oyuna baslayacak varsa her turlu yardimi ederiz. yeni kullanici actiginizda Referral olarak Preadator u yazin ve bana pm atin . Hizli kasma konusunda ve oyun tecrubesini sizlerle memnunniyetle paylasiriz. Brilikten kuvvet dogar mantigi ile sizleride aramizda gormek isteriz...

Referral Preadator..
  • apaty123 kullanıcısına yanıt
    silkyon serverına gelin CIGLIK a pm atın yardımcı olurum, oyun turn based bi oyundur k.o. zihniyetiyle gelen yanılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drachegirl

Arkadaslar Sikyon serverinda oyuna baslayacak varsa her turlu yardimi ederiz. yeni kullanici actiginizda Referral olarak Preadator u yazin ve bana pm atin . Hizli kasma konusunda ve oyun tecrubesini sizlerle memnunniyetle paylasiriz. Brilikten kuvvet dogar mantigi ile sizleride aramizda gormek isteriz...

Referral Preadator..

Hala devam ediyor musun ?
  • konuyu hortlatmış gibi olmiyim ama oyunu oynayan varmı ?
  • Dokuz ay sonra gelen cevap: Durmak yok yola devam, oyundaki adım ScareClaw ;)
  • Nasıl bir kafaymış arkadaş bendeki lise sondayken Çok şükür bugünüme valla.
  • ahahah madem konu çoktan hortlamış oyunun en kalabalık sunucusu olan Argos daki 159-160 level(max level 170) karakterimi satıyorum, kadrosunda oyund aisteyeceğiniz bütün karakterler vardır, şu an çeşitli sitelerde 300-400 $ karşılığı sattıkları gold da üzerinde bulunuyor. Gold alım satımı yasak ban sebebi. Ben karakterleri itemleri ve o değerde gold u 500 TL e satıyorum. Bu arada hesap 2009 yılına aittir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi honour07 -- 20 Ekim 2014; 16:57:05 >
  • Silkyon CIGLIK pm atın mail atın yardımcı olurum elimden geldiğince, oyun turn based bu arada ,
  • Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar. Konu eski ama şansımı deneyeyim dedim. Ben oyuna yeni başladım. Argos serverında oynuyorum. Oyunla ilgili pek bilgim yok. Oynayan Türk arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi acaba.
  • Böyle oyunları nereden buluonuz ya. Dunyada oyun mu kalmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değişik ve güzel bir oyun bence. Wow kadar olmasada idare ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlperAK

Değişik ve güzel bir oyun bence. Wow kadar olmasada idare ediyor.

halen oynuyorsanız yardımcı olur musunuz. oyunu çok esikden 2008-2010 yillarında oynamıstım tekrar bir deneyeyim dedim oyunu indirdim VALOFENA diye bir dosya içine kurulum yaptı görünüyor ama içinde sadece uninstall.exe var. masaüstünde simge tam gelmedi kısayol oluşmuş ama beyaz boş görünüyor. tıkladığım zaman eksik kısayol hatası veriyor. ilk indirdiğim dosyayı tıklayınca dosya dolu uyarısı veriyor. yardımcı olursanız sevinirim.

bu arada konu hort :D
  • saltuk88 S kullanıcısına yanıt
    Dostum baştan indirmelisin oyun el değiştirdi sanırım. Eğer oynuyorsan bende yüklü hala birlikte oynarız.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.