Şimdi Ara

Atlantica online hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
3.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar uzun bir zamandır atlantica oynuyorum oyunun tam müdavimi olmasamda az sayıda şey öğrendim ve öğrenmeye devam ediyorum. Oyun bana göre cok güzel , ne yazıkki türk oyuncu bulmak cok zor aranızda turk guid i kurup bu oyunu oynaan varmı ? Ayrıca oyun hakkında türkçe yardım alabileceğim bir site varmı yardım ederseniz sevinirim.

Keşke oyunu iyi bilen bir kişi oyun hakkında detaylı bir konu açsa ne güzel olur diğer oyunların az da olsa rehberleri mevcut.

• Sikyonda birkaç türk guildi mevcut, bolcada türk var. Bakmanı öneririm.
  • evet orada türkler varmış ne yazıkki serverım farklı geçiş yapacaktım ama atlanticanın türk gm leri oyunun 2010 da türkçe olacağını acıkladı türk serverları acılana kadar kendi serverımda takılacağım.
  • Bende delphi server ında oynuyordum ama sağlık sorunlarımdan dolayı bu aralar pek bilgisayar başında duramıyorum.
  • Geçmiş olsun delphi server ı bir acık birkapalı galiba nasıl bir server anlamadım.
  • Arkadaşlar server değişsem aldığım kutular ve lisansları o servera geçirebilirmiyim.

İtemi item mall a koyabilirmiyim koyabilirsem aynı ıd ile başka servera girdiğimde orada görünürmü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: joujoi

evet orada türkler varmış ne yazıkki serverım farklı geçiş yapacaktım ama atlanticanın türk gm leri oyunun 2010 da türkçe olacağını acıkladı türk serverları acılana kadar kendi serverımda takılacağım.

Oyunun türk gm i yok ki ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vip Oyun Sitesi Güvenilir mi?
    3 gün önce açıldı
    Rise Online World - ANA KONU
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1 sene önceki konu eleman belki de öldü...
  • konu hort... bende bu gece başlıyorum hadi bakalım hayrlısı nasıl bişymiş.
  • ben bi ara bakmıştım ama grafiklerini sevmemiştim.
  • hala oynayan biri var mı?
  • arkadaşlar yardım edecek yokmu atlantica online da karakter seçme ekranına gelemiorum benim pc 128 mb ekran kartı 512 ram i var acaba ekran kartımmı yetmior yoksa başka bi nedenmi ?
  • ya kimse yardım etmeyecekmi acaba pc ye format atsam bu hata düzelir mi ? yardım edin lütfen
  • arkadaşlar kimse yardım etmeyecek mi ?
  • evet haklısın zaten ileride inşallah yeni bir bilgisayar almayı düşünüyorum
  • Muahahah çok komik ya 14 Nisan 2011'de sorulan sorunun cevabı 23 Temmuz'da verilmiş ve bu verilen cevap da Ekim'in 3ünde tekrar yanıtlanmış soruyu soran kişi tarafından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akglsercan

Muahahah çok komik ya 14 Nisan 2011'de sorulan sorunun cevabı 23 Temmuz'da verilmiş ve bu verilen cevap da Ekim'in 3ünde tekrar yanıtlanmış soruyu soran kişi tarafından.

Zamanın aslında su gibi nasıl geçtiğinin kanıtı değil midir bütün yaşadıklarımız...
  • Hazır konusu varken sorayım başlayacak var mı benle? Uzun zaman önce oynamıştım konuyu görünce aklıma geldi oyun tekrar indiriyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HellAxion

Hazır konusu varken sorayım başlayacak var mı benle? Uzun zaman önce oynamıştım konuyu görünce aklıma geldi oyun tekrar indiriyorum.

Bende uzun zaman önce denemiştim ekran kartı sorun çıkardı değiştirdim ekran kartını ama bi daha oyunu yüklemek nasip olmadı bilmem ki başlasam mı ? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: apaty123

quote:

Orijinalden alıntı: HellAxion

Hazır konusu varken sorayım başlayacak var mı benle? Uzun zaman önce oynamıştım konuyu görünce aklıma geldi oyun tekrar indiriyorum.

Bende uzun zaman önce denemiştim ekran kartı sorun çıkardı değiştirdim ekran kartını ama bi daha oyunu yüklemek nasip olmadı bilmem ki başlasam mı ? :)

Beni sarmadı pek,indirdim 2 lvl olup sıkılıp çıktım.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.