Şimdi Ara

Atlantis Spor Salonuna Giden varmı /ANKARA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Giden arkadaşlar varmı bende başlamayı düşünüyorum ama fazla bilgim yok

• +++
  • Üye oldum ama kesinlikle tavsiye etmiyorum. verdiğiniz paraya değecek bir yer değil. anlatıldığı ya da gösterildiği gibi değil. neyse ki üyeliğim üç aylık yaptırmıştım.
    -- salon kapasitesi hiç umurlarında olmadan sizden alacakları paraya bakarak güzel satış elemanlarıyla kandırmaya çalışacaklar. çoğu zaman koşu bandı için sıra beklersiniz çünkü kapasitenin üzerinde üye kaydetmişler. spor yaparken terinizin soğuması ya da sırada beklemek sorun değilse bir sey diyemem...

---koca salonda sadece bir tane soyunma kabini var. üye olun görün :) çünkü söylemiyorlar. ve nerede biliyor musunuz? konturplaklarla ayrılmış tuvaletlerle yan yana. yani spor yapmaya hazırlanırken ya da işiniz bitmiş spordan çıkarken giyeneyim derken hemen 50 cm yanınızdan ilginç ses ve kokuya maruz kalabilirsiniz. üzerinizi değiştirebileceğiniz ikinci bir kabin yok.

--- size üyelik aşamasın da söyleyecekleri aerobik plates yoga falan var ya onlara katılmak için rezervasyon yaptırmanız lazım. yani ben bu gün plates yapacağım dediğiniz de olmuyor. paranızı aldıktan sonra üstüne basa basa söylüyorlar sabah erken arayın diye. çünkü işin aslı 7:00 telefonu düşürebilirseniz rezervasyon yaptırırsınız. 7:15 öyle bir şansınız yok.

-- hamamı saunası buhar odası iyi. çalışır vaziyette. ama cıkınca dinlenmeniz için ayrılmış sadece 3 adet şezlonkta yer bulamazsanız. ki genelde bulamazsınız. sauna sefasından sonra malum yerde ki soyunma kabinine giderek üzerinizi buram burum tuvalet kokusu içinde giyinip vay arkadaş iyi geçirdiler diyebilirsiniz. ben diyorum.

sadece yarı olimpik havuza o kadar para vermeye değmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: majzik

Üye oldum ama kesinlikle tavsiye etmiyorum. verdiğiniz paraya değecek bir yer değil. anlatıldığı ya da gösterildiği gibi değil. neyse ki üyeliğim üç aylık yaptırmıştım.
    -- salon kapasitesi hiç umurlarında olmadan sizden alacakları paraya bakarak güzel satış elemanlarıyla kandırmaya çalışacaklar. çoğu zaman koşu bandı için sıra beklersiniz çünkü kapasitenin üzerinde üye kaydetmişler. spor yaparken terinizin soğuması ya da sırada beklemek sorun değilse bir sey diyemem...

---koca salonda sadece bir tane soyunma kabini var. üye olun görün :) çünkü söylemiyorlar. ve nerede biliyor musunuz? konturplaklarla ayrılmış tuvaletlerle yan yana. yani spor yapmaya hazırlanırken ya da işiniz bitmiş spordan çıkarken giyeneyim derken hemen 50 cm yanınızdan ilginç ses ve kokuya maruz kalabilirsiniz. üzerinizi değiştirebileceğiniz ikinci bir kabin yok.

--- size üyelik aşamasın da söyleyecekleri aerobik plates yoga falan var ya onlara katılmak için rezervasyon yaptırmanız lazım. yani ben bu gün plates yapacağım dediğiniz de olmuyor. paranızı aldıktan sonra üstüne basa basa söylüyorlar sabah erken arayın diye. çünkü işin aslı 7:00 telefonu düşürebilirseniz rezervasyon yaptırırsınız. 7:15 öyle bir şansınız yok.

-- hamamı saunası buhar odası iyi. çalışır vaziyette. ama cıkınca dinlenmeniz için ayrılmış sadece 3 adet şezlonkta yer bulamazsanız. ki genelde bulamazsınız. sauna sefasından sonra malum yerde ki soyunma kabinine giderek üzerinizi buram burum tuvalet kokusu içinde giyinip vay arkadaş iyi geçirdiler diyebilirsiniz. ben diyorum.

Hocam amma abarttin tiklim tiklim olduğunu hic gormedim , kosu bandi sirasi daha hic beklemedim. Saunayi bilmiyorum ama

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Satış elemanları süper bak ona lafım yok, ama gel gelelim üye oldun ve başladın herşeyi kafana göre yapamıyorsun randevu alacaksın.
    Spor yapmaya gider kazıklanırsınız ilgileri sıfır, ve komik bi rakama üye olmaya değmez. Tavsiye etmiyorum.
  • Ankara şehir klubu ne bak derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kusuruma bakmayın ama bildiğim kadarıyla hepiniz Ankardasınız.Anıl Spor Center ve Polat Spor Kulübü'nün Muay Thai hocaları hakkında bi bilginiz var mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara da Masaj Salonu Arıyorum
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Üye oldum ama kesinlikle tavsiye etmiyorum. verdiğiniz paraya değecek bir yer değil. anlatıldığı ya da gösterildiği gibi değil. neyse ki üyeliğim üç aylık yaptırmıştım.

Hocam fiyati ne kadar

• oeem O kullanıcısına yanıt
    3 aylık 750 TL PEŞİN
  • quote:

3 aylık 750 TL PEŞİN

Hocam Demek istiyorum bi spor salonu için çok fazla değil mi
  • Taurnil Calafalas kullanıcısına yanıt
    sauna giriş katında hamamın karşısında buhar odasıyla yan yana. :)
    gidince bakarsın. istersen fotosunu çekip atabilirim.
    hafta içi mesai sonrasında koşu bandında da bisikletlerde sıra oluyor. aletlerde millet seti bitene kadar kalkmıyor. teri soğumasın diye.
    iki aydır arızalı bir bisiklet var. ne kadar ciddi bir yer olduklarını göstermek için tamir ettirmiyorlar sanırım.
    ben acık söylüyorum para kaptırdım. pahalı diye güzel olur kanısı oluştu üye olurken. ama beş para etmez. söylediklerimin gerçekliğini gidip gezerek görebilirsin. üye olacağınız yeri siz @Taurnil Calafalas e satış yapmaya çalışan birinin gözüyle ne kadar sağlıklı görebilirsiniz. tesisin nasıl bir yer olduğunu bilmek herkesin hakkı.
  • ankamall'da macfit açıldı,bi bak oraya istersen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ch4ylak

Satış elemanları süper bak ona lafım yok, ama gel gelelim üye oldun ve başladın herşeyi kafana göre yapamıyorsun randevu alacaksın.
    Spor yapmaya gider kazıklanırsınız ilgileri sıfır, ve komik bi rakama üye olmaya değmez. Tavsiye etmiyorum.

ankarada degılım ama genelde buyuk salonlar oyle dogru duzgun ılgı falanda olmaz
  • quote:

3 aylık 750 TL PEŞİN

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.