6 yaşındayken oturduğumuz apartmanda Nedime diye bir komşumuz vardı 16 yaşında bir kızı vardı...Annem ile Nedime teyze arkadaş oldukları için hep onlara giderdim,yine sıradan bir gidişimde Nedime teyze'nin kızı Elif ile televizyon izliyorduk.Benim uykum geldiği için onun yatağında uyuya kalmışım ve hafif gözümü açtığımda oda yanımda yatıyordu beni meks objesi olarak kullanmıştı
biri tuvalete gittiğinde alttan bakardım
quote:
Orijinalden alıntı: W.Fichtner
ilk okuldayken dükkanlara patlayıp koku bırakan şeylerden atıp kaçardık :)
quote:
Orijinalden alıntı: W.Fichtner
düğünde halay çekilirken 5 tane kadının kalçalarına vurmuştum sonra babam ve annem beni vurmuştu
Konudışının gediklisi,bu ayın konusu da geldi.
quote:
Orijinalden alıntı: Alman Sempatizanı
düğünde halay çekilirken 5 tane kadının kalçalarına vurmuştum sonra babam ve annem beni vurmuştu
Oha
quote:
Orijinalden alıntı: K.Dot
Konudışının gediklisi,bu ayın konusu da geldi.
Maalesef böyle anımlarım hiç olmadı be.Ne komşu kızı fantezisi ne de büyük ablalarla yapılan şeyler.
Konusu vardı ama önlerden yerimi alıyım. Hangi konuya "konusu vardı" yazıyorsam tutuyor Bi bakıyorum popülerde
quote:
Orijinalden alıntı: Selami Şahin 1.6 ie
Konusu vardı ama önlerden yerimi alıyım. Hangi konuya "konusu vardı" yazıyorsam tutuyor Bi bakıyorum popülerde
dursun tutarsa editlerim
quote:
Orijinalden alıntı: Conquérant'
dursun tutarsa editlerim
Alıntıları Göster
olum utanıyorum lan
Konu çalıntı.
İTİBAR ETMEYİNİZ.
7 yaşındayken kuzenimle çirilçıplak yatağa girmiştik. Allahtan o zamanlar ufakti da girmedi.
quote:
Orijinalden alıntı: Alcatraz Katili
Maalesef böyle anımlarım hiç olmadı be.Ne komşu kızı fantezisi ne de büyük ablalarla yapılan şeyler.
Çocukluğum bomboş geçmiş
Hala yaparim.
Yatagima yattiktan sonra isaret parmagim ile burnumu bir guzel karistiririm. Cikanlar kuruysa direk yatagin arkasina atarim. Civik ise isaret ve bas parmaklarim arasinda ovalayarak kurutur oyle atarim. Bunu her 2 burun deligim tamamen temizlene kadar yapar sonra da elimi yikamadan uyurum.
Eger gece cok yorgunsam ve bunu yapmadan uyuduysam uykumun arasinda farkinda olmadan gene yaparim.
Temizlik icin yatak cekilip elk. Supurgesi ile yatagimin arkasi cekildiginde catir catir sesler cikar.
quote:
Orijinalden alıntı: Saligia
7 yaşındayken kuzenimle çirilçıplak yatağa girmiştik. Allahtan o zamanlar ufakti da girmedi.
dursun editlerim
quote:
Orijinalden alıntı: Nintendo.
quote:
Orijinalden alıntı: Alcatraz Katili
Çocukluğum bomboş geçmiş
Alıntıları Göster
önlerin biraz arkasından
quote:
Orijinalden alıntı: Emrullah.
Girmedi derken?
quote:
Orijinalden alıntı: erkamacar
quote:
Orijinalden alıntı: Emrullah.
Girmedi derken?
Alıntıları Göster
Birinci sınıftayken kızların popolarına vurup elliyordum tabi onlarında hoşuna gidip gülüyolardı
okula yabancılar gelcekmis bende duyunca ruslar nezaman gelcek demistim hocaya (1.siniftim)