Şimdi Ara

Kızlardan utanıyorum. Onları ulaşılmaz görüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
113
Cevap
1
Favori
10.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese hayırlı forumlar arkadaşlar. Ben 25 yaşındayım. Yolda giderken kızların tekrar dönüp baktığı kadar düzgün bir tipim var. Boyum 1.82.. Kilo 67.. Gayet düzgün bir fiziğim var fakat bu yaşıma hiç sevgilim olmadı. Hatta elimi hiçbir kızın eline sürmedim.. Çok utangaç ve çekingen biriyim.. Kızları ulaşılmaz varlıklar olarak görüyorum. Özel varlıklarmış gibi..

Bugüne kadar en az 15 tane kızdan teklif almışımdır fakat kızlar bana merhaba dediği anda tek kelime etmeden oradan uzaklaşıyorum.. Kızların gözüne bakamıyorum bile.. Yolda yürürken yanımdan kızlar geçtiğinde gözlerim yere bakar bir şekilde en kenardan ve uzaktan yürüyerek geçip gidiyorum..

Güzel bir mesleğim var. İyi bir maaşım var. Evim var.. Ama daha elime kız eli değmiş değil.. Kendimi hep korudum.. Markette kız kasiyerlerden para üstü alırken bile elime değmesinler diye parayı ve fişi parmak uçlarımla alıyorum resmen..

Hatta ilerde evlendiğimi hayal ettiğimde cinsel ilişkiyi nasıl yapacağım ben ? diye düşünüp duruyorum.. Sonra kendi kendime " Yok aga ben bir kızla gerdeğe falan giremem çok utanırım aq" diyorum.. Düşünsenize kız benim penisimi görecek. Ne kadar da utanç verici bir durum.. Dünyadaki insanlar nasıl utanmadan seks yapıyorlar diye hep düşünüp duruyorum.. Kafayı yedim iyice..

Bu utangaçlık benim sonum olacak.. Ne yapmalıyım arkadaşlar ? Kurtarın beni durumdan :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ulaşılmazlar zaten

Biz acizler kadın hayali kırmayı bırakmalıyız

• Yolda giden kizin tekrar dönüp sana baktigini nasil anladigini söylersen yardimci olurum.

• Arkadaşlarım söylüyor. Olm şu kız sana bakıyor diye. Rahatladın mı ?

• ah biri bana teklif edecek var ya onu orada yerim bitiririm LAAAAAAANNNNNNN
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-60C02BD09

Bu mesaj silindi.
    Komik mi ? Yardımcı olmanız için böyle bir konu açtım. Yardımcı olmayıp dalga geçecekseniz ayak altında dolaşmayın yeterli..

• üzüldüm yaw ne adamlar var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ahhahaha bir kız olarak konuna müdahale edebilir miyim 😂😂😂

• Ne iş yapıyorsun

• Kızlardan çekinip utanmak, -onları aslan sandığın için- kedilerden çekinmek gibidir. Kadınlar artık, aksi olmadıkça kendilerini güçlü göstermeye meyilli. Giyimleriyle, kendinden emin yürüyüşleriyle dışardan onları görünce bir şey sanarsın. Ama eğer sendeki kerem, celâl (bunlara maskülenlik diyorlar artık) gibi sıfatları sezerse, eskiden feministvâri şekilde çığıran kızlar karşında kediye döner. Eğer göremezlerse aslan kesilirler. Yani ayna görevi görüyorlar, sen neysen kadın ona göre karşılığını verir.

Eğer fıtratını ortaya koyup, karakterini güzelleştirirsen onlara karşı tavrın olması gerektiği gibi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blad34

Ne iş yapıyorsun
    Orası ben de kalsın ama iyi bir mesleğim ve maaşım var.. Fakat yiyip içip gezmek dışında bir şey yapmıyorum.. Bu utangaçlık benim sonum olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E57029DB9

Kızlardan çekinip utanmak, -onları aslan sandığın için- kedilerden çekinmek gibidir. Kadınlar artık, aksi olmadıkça kendilerini güçlü göstermeye meyilli. Giyimleriyle, kendinden emin yürüyüşleriyle dışardan onları görünce bir şey sanarsın. Ama eğer sendeki kerem, celâl (bunlara maskülenlik diyorlar artık) gibi sıfatları sezerse, eskiden feministvâri şekilde çığıran kızlar karşında kediye döner. Eğer göremezlerse aslan kesilirler. Yani ayna görevi görüyorlar, sen neysen kadın ona göre karşılığını verir.

Eğer fıtratını ortaya koyup, karakterini güzelleştirirsen onlara karşı tavrın olması gerektiği gibi olur.
    Beklediğim cevap bu değil. Konuyu tekrar okumanızı öneririm.. Ben utangaçlıktan göz göze gelememekten bahsediyorum. Siz kızların ayna görevinden bahsediyorsunuz.. Önce kızlarla nasıl göz göze gelebilirimi konuşsak ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kubanda

Beklediğim cevap bu değil. Konuyu tekrar okumanızı öneririm.. Ben utangaçlıktan göz göze gelememekten bahsediyorum. Siz kızların ayna görevinden bahsediyorsunuz.. Önce kızlarla nasıl göz göze gelebilirimi konuşsak ?

Alıntıları Göster
    Son cümlemi oku. Karakter zaafın var ki kızlarla göz göze gelemiyorsun. Halbuki erkekler default olarak kadınların üstündedir. Erkekleşmen gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E57029DB9

Son cümlemi oku. Karakter zaafın var ki kızlarla göz göze gelemiyorsun. Halbuki erkekler default olarak kadınların üstündedir. Erkekleşmen gerek.

Alıntıları Göster
    Utangaçlıkla erkekliğin ne alakası var kardeşim ? Sapına kadar erkeğim çok şükür ama çok utangacım işte.. Anlatabildim mi ? Kızları ulaşılmaz olarak görüyorum.. Çünkü bana böyle gösterildi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-60C02BD09

Bu mesaj silindi.
    Neresi komik ? Söylede beraber gülelim ?

• "Düşünsenize kız benim penisimi görecek. Ne kadar da utanç verici bir durum." ???????

Bir travma yaşamadıysan muhtemelen ailen seni ÇOK yanlış yetiştirmiş. Travma gibi durumlar yoksa genellikle özgüvensizliğin en büyük ve tek sebebi aile eğitimidir.

ERKEKLİĞİNDEN utanmana sebep olacak şekilde yetiştirilmişsin gibi geldi bana.

Aşama aşama ilerlemeye çalış ve şuana kadar kabul ettiğin tüm ŞARTLANMALARINI da reddet.

Başka türlü zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RevengeRain -- 18 Aralık 2019; 0:1:28 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.