Şimdi Ara

Kızlardan utanıyorum. Onları ulaşılmaz görüyorum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
1
Favori
10.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: haruncic3k

Yani bencede kimse ilk görüşte şu adama bak evi var maaşı iyi bunla sevgili olayım demez, evlenmeyecek kişi senin evinin olup olmadığınada bakmaz çok ekstrem durumlar haricinde troll kim sen mi ben mi ?
    Seninle tartışmaya girmeyeceğim. Sadece şunu söyleyeyim bu yazdıklarım troll amaçlı değil lan değil aq! Mal mısınız birader ? Bir destek ve çözüm bulmak içinn böyle bir konu açtım. Nasıl inandırabilirim sizi mk ?!

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-8D3831EAD

Bu mesaj silindi.
    Memur değilim. Özel bir şirketteyim. Maaşım iyi.. Evim falan var ama asosyal malın biriyim.

• Kubanda K kullanıcısına yanıt
    Aynı rahatlıkta ol diye diyorum. Fazla agresif yazıyosun!! O kızda seni tanımıcak işte o yüzden uzağa git diyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kubanda

Komik mi ? Yardımcı olmanız için böyle bir konu açtım. Yardımcı olmayıp dalga geçecekseniz ayak altında dolaşmayın yeterli..

Alıntıları Göster
    Yardım istemişsiniz ama bir dövmediğiniz kalmış böyle yardım aranmaz bence
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Hiç arkadaşım yok normal hayatta.. Şirkette ise sadece iş konuşurum. Özel muhabbet etmem. Sohbet etmeyi sevmem. Genellikle iş yerinde birisi benim masama gelip selam ve günaydın demedikçe selam vermem.. (Patron hariç).
    Şirketteki kızlarla hiç konuşmam.. Onlarda huyumu biliypr zaten. Ya da ezik olarak görüyorlardır bilemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gataaaaağ

Aynı rahatlıkta ol diye diyorum. Fazla agresif yazıyosun!! O kızda seni tanımıcak işte o yüzden uzağa git diyorum
    Agresif yazmamın sebebi bana inanmıyor oluşunuz. Evinize kadar gelip anlatınca mı inanacaksınız ??

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Teşekkür ederim. Konuyu açtığımdan beri en yapıcı yorım sizinkiydi. İlaçlar kötü yapar diyorsunuz fakat şu an zaten kafayı yemek üzereyim. Böyle olmayı ben istemedim. Ben seçmedim :( neden ben de diğer insanlar gibi normal konuşup, eğlenip kahkaha atamıyorum ?

Bir bankta otururken bile 10 kere elbisemi düzeltiyorum. Diğer insanlara bakıyorum herkesin içinde yayıla yayıla oturuyorlar. Anlam veremiyorum.. Hatta kızlarla erkek arkadaşmış gibi konuşuyorlar. Ben daha göz göze gelemiyorum kızlarla düşün işte 😭

• Kubanda K kullanıcısına yanıt
    Ben sana inanmadım dedim mi? İnsan gibi dalga geçmeden cevap verdim. Trollerin hepsine ayrı ayrı cevap yazmadan normal cevap verenlerle normal bi şekilde konuşarak yardım istemen daha mantıklı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • migrostan kondom al bayan kasiyer de ödeme yap. bunu 5 kere tekrarla. bi şeyin kalmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Kubanda

Asıl problem kızlarla nasıl konuşacağım ? Fobi diyip geçmeyin. Bu utangaçlık başka bir seviye..

Alıntıları Göster
    Konuşmaya çalış,başlarda titreyeceksin,terleyeceksin ama zamanla daha da rahatlarsın.

• Utangaçlığı üzerinden atmak için pazarda bayan çamaşırı sat. Ciddiyim bu konuda.

Bayanlarla göz teması kurarsın,

para üstü alıp verirsin, temasın olur(sapıklık gibi düşünmeyin, sadece para üstü alıp vermeden bahsediyorum, arkadaşımız marketten para üstü alırken parmak ucunu kullanıyor)

sesli sesli bağırırsın, kemal sunal gibi olmasada (tabiri caizse yırtılırsın)

diyalog kuracağın için bayanların senden üstün olmadığının farkına varırsın.

İyi bir işin olabilir, ama bunu bir semt pazarına gidip vakit geçirmek için veya tezgah sahibine sabah erken gidip abi ne iş olursa yaparım, 100 tl versen bile yeter gibi cümleleri kurarsan 2-3 pazar çıksan yeterli. Hem bu problemini aşarsın hemde az da olsa para alırsın, boş boş millete çalışmamış olursun. Tavsiyemdir, denendi, başarılı olundu.

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Saolun tavsiyeleriniz için ama böyle geldim böyle öleceğim sanırım. Tekrar teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: amanhem

Utangaçlığı üzerinden atmak için pazarda bayan çamaşırı sat. Ciddiyim bu konuda.

Bayanlarla göz teması kurarsın,

para üstü alıp verirsin, temasın olur(sapıklık gibi düşünmeyin, sadece para üstü alıp vermeden bahsediyorum, arkadaşımız marketten para üstü alırken parmak ucunu kullanıyor)

sesli sesli bağırırsın, kemal sunal gibi olmasada (tabiri caizse yırtılırsın)

diyalog kuracağın için bayanların senden üstün olmadığının farkına varırsın.

İyi bir işin olabilir, ama bunu bir semt pazarına gidip vakit geçirmek için veya tezgah sahibine sabah erken gidip abi ne iş olursa yaparım, 100 tl versen bile yeter gibi cümleleri kurarsan 2-3 pazar çıksan yeterli. Hem bu problemini aşarsın hemde az da olsa para alırsın, boş boş millete çalışmamış olursun. Tavsiyemdir, denendi, başarılı olundu.
    Siz mi denediniz bunu ? İlginç...

• Sansinizi erkeklerden yana deneyebilirsiniz. Durum onu gosteriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: troley111

Sansinizi erkeklerden yana deneyebilirsiniz. Durum onu gosteriyor.
    Tecrübelisiniz galiba ? Size başarılar dilerim bu yolda..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.