Şimdi Ara

Kızlardan utanıyorum. Onları ulaşılmaz görüyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
1
Favori
10.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir kız başka sebepten de bakabilir veya birine benzetmiştir. Türk kezbanlarının sağı solu belli olmuyor ki yanına gidince tersleyebilir. O yüzden yerinde olsam imkanında varmış yurtdışında şansımı denerim.Çünkü burda ki kızlar herşeyi ayağına bekliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-60C02BD09

Bu mesaj silindi.
    Ne bileyim birazcık insansınızdır diye düşünmüştüm. Yanlış düşünmüşüm demekki :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RevengeRain

"Düşünsenize kız benim penisimi görecek. Ne kadar da utanç verici bir durum." ???????

Bir travma yaşamadıysan muhtemelen ailen seni ÇOK yanlış yetiştirmiş. Travma gibi durumlar yoksa genellikle özgüvensizliğin en büyük ve tek sebebi aile eğitimidir.

ERKEKLİĞİNDEN utanmana sebep olacak şekilde yetiştirilmişsin gibi geldi bana.

Aşama aşama ilerlemeye çalış ve şuana kadar kabul ettiğin tüm ŞARTLANMALARINI da reddet.

Başka türlü zor.
    Ailem muhafazakar.. Evet dindar bir ailede yetiştim ama utangaç olmamı sadece dindar bir ortamda yetiştirilmeme bağlamak saçma geliyor.. Psikoloğa gitmeli miyim ? Bu utangaçlığımı nasıl yenebilirim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: StallionTR

Bir kız başka sebepten de bakabilir veya birine benzetmiştir. Türk kezbanlarının sağı solu belli olmuyor ki yanına gidince tersleyebilir. O yüzden yerinde olsam imkanında varmış yurtdışında şansımı denerim.Çünkü burda ki kızlar herşeyi ayağına bekliyor.
    Hiç düşünmedim.. Kurulu bir düzenimi ve mesleğimi bırakıp gitmek zor.

• Bunun tek çözümü üstüne gitmek.Tıpkı bir fobiyi yenmek için zorlamak gibi.Bir kızla konuşmaya,arkadaş olmaya ve onu anlamaya çalış.Daha sonraki aşamalarda sevgili olmaya geçersin.

• Libidon düşük olabilir biraz Can Yaman izlemelisin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • konu csb
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2472D2B0E

Bunun tek çözümü üstüne gitmek.Tıpkı bir fobiyi yenmek için zorlamak gibi.Bir kızla konuşmaya,arkadaş olmaya ve onu anlamaya çalış.Daha sonraki aşamalarda sevgili olmaya geçersin.
    Asıl problem kızlarla nasıl konuşacağım ? Fobi diyip geçmeyin. Bu utangaçlık başka bir seviye..

• csb
  • Adam sizle iyi dalga geçmiş csbssjdvnzcsb

• Kesinlikle psikologa git, belliki kendinde beğenmediğin güven duymadığın noktalar var. Bunları karşıdaki şahsın daha sonradan göreceğinden korktuğundan oluyor , önce kendine itiraf etmen gereken şeyler var. Bu yazıda kendini tam evlenilecek adamım lan demeye getirmişsin yok maaşım iyi evim var bilmemne o zaman git annene bana evlenecek kız bul de gelipte buradan gelecek yorumlarla bir yere varacağını sanma

• 21 saniyemi geri ver. Ciddi ciddi okudum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Manonofy

Adam sizle iyi dalga geçmiş csbssjdvnzcsb
    Keşke dalga geçmiş olsam kardeşim.. Keşke bu bir şaka olsa ama malesef ki gerçek. Hatta intihar etmeyi bile düşündüm. Çünkü asosyal eziğin tekiyim

• quote:

Orijinalden alıntı: haruncic3k

Kesinlikle psikologa git, belliki kendinde beğenmediğin güven duymadığın noktalar var. Bunları karşıdaki şahsın daha sonradan göreceğinden korktuğundan oluyor , önce kendine itiraf etmen gereken şeyler var. Bu yazıda kendini tam evlenilecek adamım lan demeye getirmişsin yok maaşım iyi evim var bilmemne o zaman git annene bana evlenecek kız bul de gelipte buradan gelecek yorumlarla bir yere varacağını sanma
    Evlenmeyi düşünmüyorum. O cümleleride evlenilecek adamım diye yazmadım. Aklımın ucundan bile geçmedi.. Sadece durumun vehametini göstermek için gereksiz ayrıntıya girmiş oldum. Ama burada yazılanlara bakılırsa harbiden troll yuvası olmuş burası yazık!

• Kubanda K kullanıcısına yanıt
    Şu forumda yazarkenki rahatlığın olsun yeter. Çekinme olayını şöyle yapabilirsin bence. Uzak bir yere tatile git. Beğendiğin bir kıza yanaş. Zaten o kızı bir daha görmeyeceksin o an ne yaşanırsa yaşansın. Konuşmayı iletişim kurmayı dene. Eskiden ben senin gibiydim böyle küçük denemelerle yavaş yavaş aştım

• güldüm lan

• quote:

Orijinalden alıntı: Gataaaaağ

Şu forumda yazarkenki rahatlığın olsun yeter. Çekinme olayını şöyle yapabilirsin bence. Uzak bir yere tatile git. Beğendiğin bir kıza yanaş. Zaten o kızı bir daha görmeyeceksin o an ne yaşanırsa yaşansın. Konuşmayı iletişim kurmayı dene. Eskiden ben senin gibiydim böyle küçük denemelerle yavaş yavaş aştım
    Forumda yazmakla yüzyüze konuşmak aynı şey mi ? Byrada anonim kimliğinle yazıyorsun.. Kimse tanımıyor seni.. Nasıl aştın peki utangaçlığını ?

• quote:

Orijinalden alıntı: sioux

güldüm lan
    Gülme kardeşim ciddiyim :( bu yazdıklarım birebir bana ait huylarım.. Evet oradan komik görünüyor ama gerçek.. Bir çözümün var mı ?

• Kubanda K kullanıcısına yanıt
    Yani bencede kimse ilk görüşte şu adama bak evi var maaşı iyi bunla sevgili olayım demez, evlenmeyecek kişi senin evinin olup olmadığınada bakmaz çok ekstrem durumlar haricinde troll kim sen mi ben mi ?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.