Şimdi Ara

Kızlardan utanıyorum. Onları ulaşılmaz görüyorum (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
113
Cevap
1
Favori
10.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kubanda

Siz mi denediniz bunu ? İlginç...

Alıntıları Göster
    Tabi ki. Yıllar önce bayan pijamaları sattım, bakırköy cumartesi pazarında. İlk başlarda müşteri gelip fiyat sorana kadar kafamı öne eğerdim, 2. 3. hafta artık, abla o sana olmaz, bu olur, abla pijamalar 5 milyon, gel, akşam pazarı vs. diye bağırmaya başladım. Hem para kazandım, hem o utangaçlık gitti. Şuan bankacıyım ve o günlerin eseri diyebilirim. Aksi olsa muhtemelen mülakatta utangaç biri olup konuşamayacaktım veya başka birşey olacaktı.

• quote:

Orijinalden alıntı: amanhem

Tabi ki. Yıllar önce bayan pijamaları sattım, bakırköy cumartesi pazarında. İlk başlarda müşteri gelip fiyat sorana kadar kafamı öne eğerdim, 2. 3. hafta artık, abla o sana olmaz, bu olur, abla pijamalar 5 milyon, gel, akşam pazarı vs. diye bağırmaya başladım. Hem para kazandım, hem o utangaçlık gitti. Şuan bankacıyım ve o günlerin eseri diyebilirim. Aksi olsa muhtemelen mülakatta utangaç biri olup konuşamayacaktım veya başka birşey olacaktı.

Alıntıları Göster
    Tebrik ederim sizi.. Helal olsun ne diyeyim ama ben yapamam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• csb arkadaşlar
    hiç bir kız teklif etmez
    arkadaş merhaba diyen kızları teklif etti sanıyor heralde
  • 182cm boya 67kg ve bi daha bakılan fizik? ya kızlar bi yemek parası atalım diye bakıyolar yada arkadaşların senin utangaçlığını bildiği için seni yiyo hacı. benim boy 188cm sıfır göbekle 96 kiloyum hala kendimi cılız hissettiğim için spor esliginde kilo almaya calisiyorum:)

• Psikoloğa git. Çok ciddiyim. Burada yazdığın her şeyi eksiksiz bir şekilde anlat. Buradaki insanların tavsiyeleri bir boka yaramaz. Seni psikolojiden anlayan birinin tahlil etmesi gerek. Yoksa burada her kafadan bir ses çıkar gerekli gereksiz...
    Forumda bu tür konular açıldığında normalde hiç yanıt yazmam bu daha ilk oluyor hatta. Neden kendini gereksiz yere kasıp millete danışıyorsunuz anlamıyorum. Yani bu aynı şuna benziyor: Başının şiddetli bir şekilde günlerce ağrıyıp doktora gitmek yerine yan komşu Necla teyzeye danışmak ile tamamen aynı. Kardeşim bu tür meseleler buradaki insanların kelimeleri ile çözülecek şeyler değil. Millet tavsiye verecek o kadar peki sonra ne olacak ? Ben söyleyim hiç bir şey değişmeyecek sadece anlık olarak burada okuduklarınla kendini avutup rahatlatmaya çalışacaksın. Ne diye hayatı kendinize zindan ediyorsunuz valla anlamıyorum. Gidin bir psikoloğa derdinizi açın ama iyi bir psikoloğa gidin bak halin vaktinde yerindeymiş anladığım kadarıyla. Azıcık kıy paraya git iyi bir doktora. Hayat bunları düşünmek için çok kısa.
    Akıllı olun azıcık. Her konuyu bilip bilinmeyen insanlara danişmaktan vazgeçin. Bana göstersene kaç kişi buradakilerin kızlarla alakalı tavsiyeleri yüzünden istediklerine ulaşabilmiş Allah aşkına ?

• quote:

Tecrübelisiniz galiba ? Size başarılar dilerim bu yolda..

Alıntıları Göster
    Evet tecrubeliyim. Bazi erkekler kizlardan daha iyi veriyor.
  • quote:

Tecrübelisiniz galiba ? Size başarılar dilerim bu yolda..

Alıntıları Göster
    Dostum bu lafima gulup gecmen gerekirdi. Bir de kiz gibi trip atmissin.
  • Hocam bu nasil bir ozguvensizlik Aile escinsel erkeklerden nefret eden feminist deseniz inanirim. Yani tanidigim en ezik adam bile sizin dediklerinizi demezdi. Eger konu ciddiyse bir psikologa gorunun derim saka degil. Aile cok yanlis yetistirmis. Ortaokul lisede hic kavga da etmemissinizdir eminim. Yani kavga gurultu erkeklik gostergesi degil tabii ki ama boyle ozguvensiz insanlar kendi haklarina bile sahip cikamaz genelde. O yuzden 25 yil iyi hayatta kalmissiniz

Ayrica DH'i samimi gorup konu actiginiz icin bunu yaziyorum. Duymak istediginiz degil ama duymaniz gereken seyler.Simdiye kadar ozguveniniz oturmadiysa bundan sonra kendi basina geri gelmez. Istediginiz kadar kisisel gelisim kitabi okuyun internetten makale okuyun bu saatten sonra ise yaramayacak. Bunun disinda 182cm 67kg iskeletor gibi bir gorunum demek. Benim yas 20 boyum 190 kilo 120 ama kizlar asiri kiloya genelde bakmiyor hatta kalipli oldugum icin seviyorlar. Kilo veriyorum su anda hedef 90-95 civari ama kilolu olmaktan korkmayin derim. Cok klise sexist olacak ama kizlar kendinden kalip boy kilo vs olarak buyuk erkekleri sever cunku onlara guven verir. Sizde de ozguven varsa en guzel kombinasyon. Ben 135 kiloydum sacim erken yasta dokulmustu(18) cok takiyordum ozguvensizdim vs. Sonra ne olduysa ozguven geldi ve simdi bir sorunum yok. Kisacasi siz psikologtan sonra bir burger king ziyaret edin derim. Konusmak isterseniz PM

• quote:

Orijinalden alıntı: Tipsiz_Tatlı_Karakter

konu csb
    Hard hemde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dfk24

Hard hemde

Alıntıları Göster
    Insallah CSB dir. Yoksa cocuga uzulurum yaw. Escinsel oldugunu kabul edemez insanlar ilk baslarda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: troley111

Insallah CSB dir. Yoksa cocuga uzulurum yaw. Escinsel oldugunu kabul edemez insanlar ilk baslarda.

Alıntıları Göster
    Kızlara merhaba diyemeyen adam burda milleti asıp kesiyor

Geçiniz efendim geçiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Komik mi ? Yardımcı olmanız için böyle bir konu açtım. Yardımcı olmayıp dalga geçecekseniz ayak altında dolaşmayın yeterli..

Alıntıları Göster
    Kardeş bende bekarken aynı sizin gibiydim, cinsel ilişkiye girdikten sonra tüm sihir ortadan kalkıyor, ama sizi günaha sokmak istemem, kendini helaline saklaman dinimizce doğru olanıdır
  • Aynen devam et hıc bozma kendını.Elın degecek te ne olacak sankı.Ikı kelıme kızla konusacagına gıt aynayla kendı kendıne konus 10 kat daha ıyıdır.

Kızlara keske hıc ulasamasak hep peslerınden gıtsek ama bır turlu ulasamasak ne kadar guzel olurdu.
  • Senin durumun daha fenaymış. Tamam ben de kızlara ulaşacak seviyede hissetmiyorum, hatta bi kızla doğru düzgün konuşmuşluğum yok ama bendeki sebep sosyal fobiden, mükemmelliyetçilikten kaynaklı. Tipim gayet iyi ama boyumu ve kilomu yeterli görmüyorum. Ben kendimi yeterli görmedikten sonra kızlardan beklentim yok. Bu mükkemmelliyetçilikten ama bide sosyal fobi var ki, kızlarla istesem de konuşamam. Ben kızlara gidemiyorum. Kızlarda bana gelmeyeceğine göre :D

Gelecekten gelip, "100 yaşına kadar bi kızla konuşmayacaksın" deseler şaşırmam.
  • Kızlar olmuyorsa şansını erkeklerle dene o zaman

• Bir gün nasıl olsa öleceğini düşün ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Elric.

Ulaşılmazlar zaten

Biz acizler kadın hayali kırmayı bırakmalıyız
    jurgen klopp beni banlatti savasmayacak miyiz o hain ile

• Konudaki çelişkiler içinde boğuldum. Şirketteki hiçbir kızla konuşmuyorsun. Huyumu bilirler diyorsun. Bu yaşına kadar hep öyleydin, bulunduğun ortamlardaki hiçbir kızla konuşmadın olarak anlıyorum bunu. Peki nasıl oluyor da 15 kızdan teklif alıyorsun??

Ben sana psikolojik rahatsızlığını söyleyim. Sen de eziklik içgüdüsü var. Bu hastalığın adını ben koydum evet. Buraya gelip konuya direkt yakışıklıyım, iyi bir işim ve param var diyen birisinde bu kompleks vardır. Kendini küçük ve yetersiz görüyorsun. Bu yüzden bir kadının penisini görmesi senin için utanç verici. Burada birilerine klavye başında bir şeyler ispatlamaya çalışmanın kadınlarda işe yaramayacağını sen de biliyorsun. Sana burada kimse tavsiye veremez. Psikiyatriye gidiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolf5870 -- 18 Aralık 2019; 6:6:58 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.