Şimdi Ara

Korkunç İlginç Olaylarınız.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
401
Cevap
27
Favori
16.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar Böyle Konular Güzel Oluyor Diye Açtım Başınızdan Geçen ( GERÇEK UYDURMA DEĞİL ) İlginç,Esrarengiz,Tuhaf,Korkunç Olayları Anlatıcaz Bakalım Kime Neler Olmuş :)

• quote:

Orijinalden alıntı: MiralayTurk57

bir keresinde oturup tv izliyodum elimde kola bardağıyla sonra bardağı masaya bıraktım masa hemen yanımda sonra birden bardağa bir baktım 3-4 cm kaydı sanki biri sürükledi tüylerim diken diken oldu evde kimsede yoktu baya korkmuştum bardağın altıda biraz ıslaktı ama masa eğik değildi o kadar kayması mümkün değil yani

Eğiklikle alakası yok hocam düz olsa bile kayıyor bana olmuştu altıma mıçıyodum
  • quote:

bir keresinde oturup tv izliyodum elimde kola bardağıyla sonra bardağı masaya bıraktım masa hemen yanımda sonra birden bardağa bir baktım 3-4 cm kaydı sanki biri sürükledi tüylerim diken diken oldu evde kimsede yoktu baya korkmuştum bardağın altıda biraz ıslaktı ama masa eğik değildi o kadar kayması mümkün değil yani

sen bizim evde kahvaltı yapsan kalp krizi geçirirsin peynir reçel zeytin sürekli yer değiştiriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShaNexxx

Merhaba Arkadaşlar Böyle Konular Güzel Oluyor Diye Açtım Başınızdan Geçen ( GERÇEK UYDURMA DEĞİL ) İlginç,Esrarengiz,Tuhaf,Korkunç Olayları Anlatıcaz Bakalım Kime Neler Olmuş :)

Güzel düşünmüşsün bakalım neler çıkacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Own Goal

quote:

Eğiklikle alakası yok hocam düz olsa bile kayıyor bana olmuştu altıma mıçıyodum

Belkide Islak Olduğundan Kaymıştır Korkucak Birşey yoktur.

• quote:

Orijinalden alıntı: punishim

quote:

sen bizim evde kahvaltı yapsan kalp krizi geçirirsin peynir reçel zeytin sürekli yer değiştiriyor

Bizim tuzluk bazen kayboluyor.

• yerimizi alalim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykut1993

quote:

Orijinalden alıntı: punishim

quote:

Bizim tuzluk bazen kayboluyor.

benim zeytinlikle reçellik çarpışan arabalar turnuvası yaptılar etraf berbat oldu

nasıl turnuva ama?

• Bi gece klübünde eğlendik biraz işin ucunu kaşırdık eve gittik erkek olarak yattım kadın olarak uyandım o günden beri kadınım.
  • Ya Arkadaşlar Bu Dalga Geçenlerin Amacı Nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShaNexxx -- 8 Haziran 2011; 21:22:06 >

• Up Konu Güncel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: I need $

Bi gece klübünde eğlendik biraz işin ucunu kaşırdık eve gittik erkek olarak yattım kadın olarak uyandım o günden beri kadınım.

Tamam
  • quote:

Bi gece klübünde eğlendik biraz işin ucunu kaşırdık eve gittik erkek olarak yattım kadın olarak uyandım o günden beri kadınım.

Avatar - mesaj uyumundan nerde çalıştığını tahmin edebiliyorum.
  • Up Beyler Hikaye Bekliyoruz.
  • I-C-O reis mesaji degistirdi , nazar degdirirsiniz la I-C-O nun özel hayati.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I-C-O -- 8 Haziran 2011; 22:22:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HonanımDaber

quote:

Avatar - mesaj uyumundan nerde çalıştığını tahmin edebiliyorum.

Sen asıl nicke bak.
  • Up
  • hiç ilginç bir msj gelmedi
  • bir ara üç harflileri çok deşeledim hep düşündüm araştırdım video falan izledim. sonra banyo yaparken rahatsız edici sesler duydum çok gerildim. küfür etmeye başladım. sonra inanılmaz bir ortam oluştu tüylerim diken diken oldu şuurumu yitirir gibi oldum kafam her tarafım köpüklü şekilde fırladım banyodan dışarı. sonra mutfaktaki çeşmeye hortum takıp yıkandım. o günden sonra çozu gün banyo yaparken tedirginlik yaşayınca kapıyı açık bırakıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATOMKARINCAKARARINCA -- 8 Haziran 2011; 22:17:30 >
  • Gecen yaz arkadaslarla eglencesine izci kampina gitmistim, kutahyada bi dagdayiz, kurtlar falan var tabi. Ben ve bi arkadas macera olsun diye ormana daldik, baya ilerledik, sonra aklimiza kurtlar geldi birden, espri falan yaptik oyle gulerken citirtilar duyduk, etrafimiza bakmaya basladik,
    sonra uzaktan 2 tane kopek geldi ( bizim izciligin kopekleri ) , uzakta olduklari icin kurt sandik, ben hemen abi ben mhp liyim falan dedim , ehehe saka len neyse iste arkadasla yusuf yusuf olduk biz tabi, kopeklerden biri ustumuze dogru kosmaya basladi, biz poku yedik demeye basladik ki bi baktik bizim kopek, bi oh cektik ama kopek hizini kesmeden kosmaya devam etti, sonra gitti arkadasi koklamaya basladi ama issircak sandim ben, eger beni koklasaydi korkudan cakardim suratina bi tane :D sonra bizi taniyinca gitti kopek, bizde kosa kosa geri donduk :)

Bu kopekle bi anim daha var, aksam kamptan kacmistik, yakindaki koydeki bakkala gittik, kopekte bizle gelmisti, cikolata fln verdik hayvana yedi oda, sonra geri donerken kopek hizlica gitti hemen, bizde kapoya vardigimizda etrafi kolacan ettik sonra herkes teker teker kosarak iceri girdi, tam ben girerken kopek havlamaya basladi , uzerime kostu, lan dedim beni hirsiz sandi galiba, kopek tam dibime gelince kafasina gecirdim bi yumruk sonra kactim hemen. Arkadaslarla konusurken oyle dediler olm manyak misin kopegi niye dovdun, issircakti lan dedim, yok bee koklicakti sadece dediler , o an pisman oldum hayvana vurduguma ama oda 2 seferdim altima zictirdi yani, birazda hak etmisti ama neyse :)

cok korkunc veya ilginc degiller ama paylasmak istedim :)

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.