Şimdi Ara

Korkunç İlginç Olaylarınız. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
401
Cevap
27
Favori
16.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kimse Yok Mu Beyler Bayanlar :D
  • geçen sene arkadaşla okuldan kaçtık ikimizde de 20 kağıt vardı karnımız açtı dedik bişeyler yiyelim hedefimiz burger king'ti ama orası uzak kaçıyordu biz de ne akla hizmetse bayburt kurufasülyecisine girdik 3 tabak kuru + 2 ayran içtim (ayranlar da bimden mi ne adını ilk defa duyuyorum) yemekten sonra bi süre yerimizden kalkamadık 5. derse girmek üzereydik koşa koşa gittik koşmaktan arada kaçırıyorduk arkadaşla okula yakınken osurmaktan popomuza pantolon yapışmıştı nöbetçi bi kız vardı çok hoşlanıyordum orda bi osurdum kız kafasını nöbet kulubesine soktu kıkırdamalar geliyordu benim popoda bi ıslaklık vardı gittim tuvalete baktım mıçmışım tuvalet kağıdı yoktu donuma sildim sonra donu çıkartıp tuvalet penceresinden dışarıya attım dedim bu gazla sınıfta falan oturulmaz kaçarken biraz daha osurdum bu sefer pantolona mıçmıştım otobüse bindim otobüste şöförün yanındaydım otobüste olanları anlatmayayım çok feci arkadaşa noldu bilmiyorum ben wc gittikten sonra ama eve gidince bi yarım saat fanatik + wc keyfi

• Teşekkürler Daha İlginç Ve Korkunç Şeylerde Bekliyoruz.
  • bende anlatayım arkadaşlar başımdan geçen ilginç bir olayı
    Bundan 2 sene falan önceydi gece wc ye gitmek için uyandım baktım annem başucumda oturuyor dedim anne sen daha yatmadınmı yok olum yatmadım dedi benim odamda oldu bu olay ki annem benim odamı sadce toplamak için girer herneyse ben antreye geldim karşıdan gene annemi gördüm o an sok oldum hemen odama kostum ama yatagımın basında gördügüm annem yoktu bi 5 dk kendime gelmeye çalıstım sonra elimde bi elfeneri ile evi aradım bakmadıgım yer kalmadı annem uyuyordu herneyse sabah oldu dün akşam ben seninle konustummu diye sordum hayır olum dedi peki beni gördünmü gece dedim yok dedi yorgundum erken yattım fln dedi şimdi anlatırken bile tırsıyorum walla
  • quote:

Orijinalden alıntı: BanDirmaLee

bende anlatayım arkadaşlar başımdan geçen ilginç bir olayı
    Bundan 2 sene falan önceydi gece wc ye gitmek için uyandım baktım annem başucumda oturuyor dedim anne sen daha yatmadınmı yok olum yatmadım dedi benim odamda oldu bu olay ki annem benim odamı sadce toplamak için girer herneyse ben antreye geldim karşıdan gene annemi gördüm o an sok oldum hemen odama kostum ama yatagımın basında gördügüm annem yoktu bi 5 dk kendime gelmeye çalıstım sonra elimde bi elfeneri ile evi aradım bakmadıgım yer kalmadı annem uyuyordu herneyse sabah oldu dün akşam ben seninle konustummu diye sordum hayır olum dedi peki beni gördünmü gece dedim yok dedi yorgundum erken yattım fln dedi şimdi anlatırken bile tırsıyorum walla

Töbe Bismillah :)

• favori
  • Up Gençler :)
  • Sene 98. Lise son bitmiş, üniye gideceğim.

Annemle kardeşimi bodruma sepetledim. Babam da bürosunda takılıyor, eve gelmiyor.

Yalnız kalıyorum evde işte. Şahane yani.

Geç saatlere kadar arkadaşlarla sohbetimi etmişim telden, kız arkadaşımla mesajlaşmışım. Keyfim yerinde yani, yatacağım.

Saat 3 e geliyor. Yattım, uyumak üzereyken salondan bir şangırtı geldi.

Lan noluyor diye kalktım. Gittim, baktım avize sallanıyor. Anam deprem oldu galiba diyerekten odaları gezmeye başladım.

Gel gör ki, bütün avizeler heykel gibi kıpırdamadan duruyor, salonun avize langır lungur.

Töbe töbe diye, odaya gittim.

Bir şangırtı daha geldi.

Ananı diyerek olanca hızımla kapıya koştum, arabanın anahtarını, cüzdanımı evin anahtarını ne ara almışım bilmiyorum. Euzu besmele çeke çeke koşuyorum.

İndim arabaya, daha da çıkmam diyorum eve, ulan inmidir cinmidir.

Baktım arabada da uyuyamayacağım, aradım babamı dedim geliyorum yanına. Orada kalacağım.

Artık o yusuf halimle nasıl bastıysam, biraz çabuk varmışım mecidiyeköye.

Eh arabayı uzun süredir kullanıyorum, ehliyeti lise sonda almıştım(hazırlık okumam münasebetiyle) ama yine de 18 yaşında adam için hızlı gelmişim.

Oturdum 15 dakka da otoparkda bekledim, babam fırçalamasın diye.

Ama olayı anlatınca gülmekten fırçalamaya hali kalmadı adamın.

Yahu dedi, yaz günü, cam çerçeve açık, kuş muş girmiştir.

Yine de o tırsmayı hiç unutmam.

• Beyler etkilenecekseniz okumayın. Cinli hikaye ve %100 gerçek. Yani yaşadığıma eminim. Belki halisilasyonda görmüş olabilirim.

Biz 2009 yazında Ankara'ya bir yakınımızın düğününe gitmiştik. Ev olarakta teyzemlerde kalıyorduk. Evin dışında ufak bir bahçe var ve ev gecekondu. Şehir merkezine bayağı uzakta, kırsalda biryer. Yani bildiğiniz varoş mahallesi. Düğün falan bitmiş biz öylesine konuşuyoruz saat 12-1 gibi falan.

Konu birden cinlerden falan açıldı. Babamda bu konularda bayağı bilgili birisidir. Yaklaşık 1 saat falan konuştuk sonra babam eğer cinleri çok düşünürsen yanına gelirler dedi. Birde ıssız yerlerde daha fazla bulunduklarından falan bahsetti. Birde olayı bayağı hararetli tartışıyorduk. Hatta babam Kuran'dan örnek ayet bile söylüyordu. Bende amaan baba salla yav. Olurmu öyle şey cinsinden tepki vermiştim. Hay vermez olaydım

Neyse biz yattık. Babamla aynı odada kalıyoruz. Ben kendi kendime gece uyandım fakat neden uyandığımı bilmiyorum. Sanki birisi beni uynadırmış gibi. Hafif döneledim. Sol tarafıma döndüm. Yataktan aşşağı baktığımda ne göreyim!

Acayip bir yaratık. 50-60 cm boylarında falan. Suratı insanı andırıyordu fakat sürekli değişiyordu. Yani ağzı burnu falan yer değiştiriyordu. Ben 1-2 saniye öyle bakakaldım ama benim atıklar yavaş yavaş baş vermeye başladı

Soluma nasıl döndüğümü hatırlamıyorum. Ne kadar duğa biliyorsam hepsini okudum. Yani namaz bile kılmayan ben sanırsın hacdan geliyor Yorganı kafama çektim içe doğru mıçıyorum. O yarım saat nasıl geçti bilmiyorum. Sonra nasıl uyandıysam aynı şekilde geri uyumuşum.

İşin garip yanı hiç sesimi çıkarmamıştım. Sanki olmasını bekliyor gibiydim. Zaten sesimi çıkarsaydım babam yastığı tuttuğu gibi benim kafayla kaynaştırırdı Herhalde cinde o sıra bir "zaaaaa" çekmiştir

• 6. hismidir bilmem içime doğan gerçek çıkıyor mesela bi kızla facebookta okey oynuyorduk muhabbet açıldı sen izmirlimisin dedim ever dedi boyunu kilosunu eksiksiz söyledim; geçenlerde okey oynuyorduk kırmızı altı açacağım okeyin biri sana gelecek diğerini sen yerden çekeceksin dedim aynısı oldu, bazen kendimden tırsıyorum :)
  • Toorop: Seytan gece 3 ü cok sever.
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Problem

köydeyiz ..

annem telefon etti oğlum beni teyzenlere arabayla almaya gel saat gece 11 - 12 civarı bende tamam olur dedim bindim arabaya yavaş yavaş gidiyorum arkadaşım halit telefon etti nerdesin lan cabuk gel çok kötü aykut fenalaştı yerde yatıyo diye nerdesiniz dedim cabuk söyle geliyorum işte top oynadığımız sahanın ağaçların orda . Anneme telefon ettim işte 15 dk sonra gelicem diye aykuta bişey olmuş tabi heyecanlandılar bende bastım gaza vardım sahaya karanlık eski püskü bir lamba zor aydınlatıyo uzunları yaktım baktım yerde birisi yatıyo ölü gibi arabadada balta sapı vardı onuda yanıma aldım ne olur ne olmaz diye koşa koşa vardım aykutun yanına lan kalk bişeyin var mı iyimisin bu şerefsiz gülüyo sırıtıyo zaten bi 1bnelık olduğunu anladım 15 saniye sonra ağaçlardan halit koşarak üzerime geliyo tabi yüzüde belli olmuyo buna sopayla bi vurdum olduğu yerde nakavt korkudan ölecem tamda aykuta arkama dönüktüm oda omzuma elini attı lan yavas ol demek için onada bi geçirdim suratına oda nakavt başladılar yerde yatmaya sonra az biraz bekledim bindirdim arabaya teyzeme ordan eve eve gelince uyuya kaldılar bayıldılar mı orasını tam bılmıyorum

Bu nedir ya

Haa ayrıca
    />

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökhan G. -- 9 Haziran 2011; 23:46:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hanci86

6. hismidir bilmem içime doğan gerçek çıkıyor mesela bi kızla facebookta okey oynuyorduk muhabbet açıldı sen izmirlimisin dedim ever dedi boyunu kilosunu eksiksiz söyledim; geçenlerde okey oynuyorduk kırmızı altı açacağım okeyin biri sana gelecek diğerini sen yerden çekeceksin dedim aynısı oldu, bazen kendimden tırsıyorum :)

Bende Böyle Şeyleri Tahmin Edebiliyorum Mesela Arkadaşla Otobüste Okula Giderken Kapının Önünde Duruyoruz Dedimki Hissettim Böyle Bişey Oldu Dedimki Arkadaşıma Aga Şimdi Biri Bize Tuşa Basın Der Dedim.Sonra Hemen Bi Adam Çiftli Koltuklar'dan Karşı Karşıya Olanlardan birinden Kalktı Bende Espiri Yapıyorum Kanka Adam 12'yi 5 Geçe Yönünden Yaklaşıyor Felan Adam Arkadaşa Genç şu Tuşa Basar Mısın Dedi Bende Arkadaşa Baktım Ulan Kainmiyim Neyim Felan Dedim Ark'Ta Güldü. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShaNexxx -- 8 Haziran 2011; 23:59:54 >

• yazdım yazdım chrome çöktü bu ne şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: 60kc3

yazdım yazdım chrome çöktü bu ne şimdi

Geçmiş Olsun umarım Fazlasıyla İlginç Birşeydir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

Toorop: Seytan gece 3 ü cok sever.

+1905
  • Daha iki gün önce başımdan geçen olayı anlatayım.

KORKUNÇTUR OKUNMAMASI TAVSİYE EDİLİR

Arkadaş ile bisikletle dolaşmaya karar verdik.Nereye gideceğimizi düşünürken benim aklıma eskiden birçok kez piknik yaptığımız ormanlık bir yerdeki toprak yol geldi.Neyse saat 7 gibi yola çıktık uzun bir yokuşun ardından rotayı dediğim yere çevirdik sonra yolun başlangıcında tabelada yangın tehlikesi içerdiği için yolun araba ve yayalara kapatıldığı yazıyordu.Arkadaş tereddüt etti devam etmek konusunda kısa bir ikna sürecinden sonra toprak yoldan aşağıya doğru salındık neyse ilk başta herşey güzeldi ama mekan tam bir korku filmi gibiydi.Tam olarak canlanmıştır kafanızda nasıl biryer olduğu.Hafiften içim pırpır etmeye başladı.Sonra ilerideki çeşmede durduk su falan içtik dinlendik çeşmenin 25 metre altında dere var oraya baktığımda bir adam gördüm balık tutarken ama kıyafetleri falan simsiyahtı arkadaşa gösterdim bak falan dedim o da neye dedi aşağıda ki adamı görmüyor musun dediğimde kafamı aşağıya çevirdim ve orada kimse olmadığını farketmem ile bir anda kan beynime sıçradı mı desem başımdan aşağı kaynar sular mı döküldü desem öyle bir durumdu bisiklete atladım hadi gidelim buradan dedim.Korkmasın diye birşey çaktırmıyorum.biraz daha ilerledikten sonra Caner durdu ve sesi duyuyor musun dedi iki yanımızda ormanlık ağaçların arasında dereyi görebiliyoruz.Ne sesi dedim kulaklığı çıkardım ağaçların arasından köpek hırlaması gibi bir ses geliyordu.Kurt falandır dedim ama zor duruyorum ne olursa olsun durma devam et dedim.biraz daha ilerleyince yine o ses geliyordu sağ tarafımızdan.Neyse ki birşey olmadan ilerideki köye varmıştık ama hayatımda geçirdiğim en kötü 20dk idi.

Dediğim yerin başlangıcından ss

Korkunç İlginç Olaylarınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OrganikYazar -- 9 Haziran 2011; 1:09:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: OrganikYazar

Daha iki gün önce başımdan geçen olayı anlatayım.

Geçen gün arkadaş ile bisikletle dolaşmaya karar verdik.Nereye gideceğimizi düşünürken benim aklıma eskiden birçok kez piknik yaptığımız ormanlık bir yerdeki toprak yol geldi.Neyse saat 7 gibi yola çıktık uzun bir yokuşun ardından rotayı dediğim yere çevirdik sonra yolun başlangıcında tabelada yangın tehlikesi içerdiği için yolun araba ve yayalara kapatıldığı yazıyordu.Arkadaş tereddüt etti devam etmek konusunda kısa bir ikna sürecinden sonra toprak yoldan aşağıya doğru salındık neyse ilk başta herşey güzeldi ama mekan tam bir korku filmi gibiydi.Tam olarak canlanmıştır kafanızda nasıl biryer olduğu.Hafiften içim pırpır etmeye başladı.Sonra ilerideki çeşmede durduk su falan içtik dinlendik çeşmenin 25 metre altında dere var oraya baktığımda bir adam gördüm balık tutarken ama kıyafetleri falan simsiyahtı arkadaşa gösterdim bak falan dedim o da neye dedi aşağıda ki adamı görmüyor musun dediğimde kafamı aşağıya çevirdim ve orada kimse olmadığını farketmem ile bir anda kan beynime sıçradı mı desem başımdan aşağı kaynar sular mı döküldü desem öyle bir durumdu bisiklete atladım hadi gidelim buradan dedim.Korkmasın diye birşey çaktırmıyorum.biraz daha ilerledikten sonra Caner durdu ve sesi duyuyor musun dedi iki yanımızda ormanlık ağaçların arasında dereyi görebiliyoruz.Ne sesi dedim kulaklığı çıkardım ağaçların arasından köpek hırlaması gibi bir ses geliyordu.Kurt falandır dedim ama zor duruyorum ne olursa olsun durma devam et dedim.biraz daha ilerleyince yine o ses geliyordu sağ tarafımızdan.Neyse ki birşey olmadan ilerideki köye varmıştık ama hayatımda geçirdiğim en kötü 20dk idi.

Ouu :) Gerçekten Çok Fenaymış. Geçmiş Olsun Evet Up.

• quote:

Orijinalden alıntı: OrganikYazar

Daha iki gün önce başımdan geçen olayı anlatayım.

Geçen gün arkadaş ile bisikletle dolaşmaya karar verdik.Nereye gideceğimizi düşünürken benim aklıma eskiden birçok kez piknik yaptığımız ormanlık bir yerdeki toprak yol geldi.Neyse saat 7 gibi yola çıktık uzun bir yokuşun ardından rotayı dediğim yere çevirdik sonra yolun başlangıcında tabelada yangın tehlikesi içerdiği için yolun araba ve yayalara kapatıldığı yazıyordu.Arkadaş tereddüt etti devam etmek konusunda kısa bir ikna sürecinden sonra toprak yoldan aşağıya doğru salındık neyse ilk başta herşey güzeldi ama mekan tam bir korku filmi gibiydi.Tam olarak canlanmıştır kafanızda nasıl biryer olduğu.Hafiften içim pırpır etmeye başladı.Sonra ilerideki çeşmede durduk su falan içtik dinlendik çeşmenin 25 metre altında dere var oraya baktığımda bir adam gördüm balık tutarken ama kıyafetleri falan simsiyahtı arkadaşa gösterdim bak falan dedim o da neye dedi aşağıda ki adamı görmüyor musun dediğimde kafamı aşağıya çevirdim ve orada kimse olmadığını farketmem ile bir anda kan beynime sıçradı mı desem başımdan aşağı kaynar sular mı döküldü desem öyle bir durumdu bisiklete atladım hadi gidelim buradan dedim.Korkmasın diye birşey çaktırmıyorum.biraz daha ilerledikten sonra Caner durdu ve sesi duyuyor musun dedi iki yanımızda ormanlık ağaçların arasında dereyi görebiliyoruz.Ne sesi dedim kulaklığı çıkardım ağaçların arasından köpek hırlaması gibi bir ses geliyordu.Kurt falandır dedim ama zor duruyorum ne olursa olsun durma devam et dedim.biraz daha ilerleyince yine o ses geliyordu sağ tarafımızdan.Neyse ki birşey olmadan ilerideki köye varmıştık ama hayatımda geçirdiğim en kötü 20dk idi.

LanAltıma mıça rım ben ya

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.