buda benim hikayem; beyler yaz aylarında , pancar suluyoruz tarlada gündüz kurum attık eve döndük gece gidip motoru istop edeceğiz , neyse tarla sulandı saat gece 12.30 arkadaşla bindik traktöre gidiyoruz tarlaya etraf ıssız göz gözü görmüyor , sadece su motorunun sesi neyse zaten yol eğimli gidiyoruz sallana sallana her taraf zifiri karanlık , su motorunun yanına geldik istop ettik bindik tekrar traktöre dönüyoruz , gittik 100 - 200 metre etraf tarla zaten neyse biraz gittikten sonra nereden geldiği belli olmayan ama etraftaki tarla ortalarından , gelen bir ses ve küçük yeğenimin sesi bağırıyor...abiiii beni neden burada bıraktınız beni de bekleyin diye sonra ağlamaya başlıyor...neden beklemiyorsunuz diye hafif hafif duyuyorum ama arkadaşa söylemiyorum sonra küçük yeğenimin ağlayışı köy girişi aydınlık yere gelene kadar duydum bu sesi gece evdekilere anlattım çok şaşırdılar iyi ki durmadınız diye , ertesi gün arkadaşa da söyledim böyle böyle oldu diye meğerse ona da olmuş dur desen dururdum dedi...inançlı olduğum için durmamamız gerektiğini düşündüm iyi ki de durmamışız yoksa tarla ortasına kadar yürürdük neler olurdu Allah bilir hele ailemin anlattıkları.... Yorum sizin Okuduğunuz için Teşekkürler...
rüyamda 5.katlı evden düştüm sanki gerçekmiş gibi o acıyı hissettim berbat bişeydi gövdem kopmuştu.
Bu olay ben küçükken oldu 8-9 yaşındayken.
Teyzemler gelmişti bize tatilde.İşte o gün hasret giderdik konuştuk yemek yedik falan uyuduk.Kuzenlerimden biri erkek olan benim annemin yanında uyumuştu (Kuzenler 6-7 yaşındaydı 2 kişi biri erkek biri kız.)Biz üçümüz (Teyzem kız kuzenim ve ben) küçük odaya uyuduk.Teyzem ve kuzenim aynı yatakda uyuyorlardı ben ise yerde uyuyordum.Teyzem bana dönüktü neyse uyuduk.Ben tahmini birkaç saat sonra uyandım.Teyzemin kucağında cenin pozisyonunda küçük bir şey vardı.Ama simsiyah rengi idi. Kuzenim olamazdı o yan odada uyuyordu hem o kadar kısa boylu değildi.Ben onu gördüm korkudan kafamı yorgana gömdüm ve uyudum.Sabah yine en erken ben kalktım hiç kimse uyanmamıştı.Bir baktım teyzemin kucağına hiç birşey yoktu kuzenim de yan odada uyuyordu.
bi tane daha anlatıcam
çok kısa özet geçicem arkadaşlarla çarşıda bi iki gezdik akara makara derken saat gece 12 civarıydıki yoruldum eve dönmeye karar verdim artık neyse eve geldim evde sadece babam vardı televizyon izliyordu salonda merhaba dedim ne selam var ne kelam allah allah dedim hiç konuşmuyor öylece bakıyordu bana sessizce, ben salondan geçtiğimde filan... neyse babam bi anda kalktı yerinden çekti kapıyı gitti... ne olduğuna anlam veremedim ondan sonra aradan 5 dakika geçti geçmedi ve kapı çaldı açtım üzerinde ap ayrı kıyafetler ile babam geldi tüylerim ürperdi dedim baba kıyafetler ne iş sen daha yeni gitmemişmiydin ? adam demesinmi iyimisin sen sabahtan beri hiç gelmemiştimki eve derken terler içerisinde uyandım sallamadım sadece çok fena bi kabustu aklımda kalmış paylaşmak istedim
Mesajım bulunsun
2 anım daha var Bir tane forumda geziyordum yine forum ıssız hiç güncel konu yok fln korku bölümüne girdim birşe okudum net donmuştu yenileyim dedim bir baktım konu 1.sayfanın en altına gitmiş ne oluyor dedim kimse mesaj yazmamış 6-7senelik olay altıma mıçmışdım o zamanlar
Bir anım daha var sabah kalktım böyle uyuşuğum fln kalktım sabahın verdiği uyusuklukla bir baktım elimi sağ tarafa kaydırıyorum sola gidiyor sola kaydırıyorum sağa gidiyor ne oluyor sabah sabah dedim rüyadamıyım sağa gidiyorum sola gidiyor sola gidiyorum sağa neyse elimi yüzümü yıkadım tekrar geldim baktım meğerse önümde ayna varmış unutmuşum sabahın verdiği mayhoşlukla
mesajım bulunsun okurum
quote:
Orijinalden alıntı: ShaNexxx
quote:
Orijinalden alıntı: Gökhan G.
quote:
Orijinalden alıntı: ShaNexxx
Ulan Bir Telefonumda TL Olsaydıda Mobilden Girseydim .d Up
Up yazmada,"nedir bu uplama çabası" demesinler
Doğru Söylüyorsun Bro Ben Konuşalım Kaynaşalım ve Tırsalım Diye Şey Ettiydim :D
Şey mi ettiydin?
quote:
Orijinalden alıntı: xchampionx
quote:
Orijinalden alıntı: southbeachFL
üşüdüm yorumları okurken
arkana kalın bişeyler verelim ?
quote:
Orijinalden alıntı: M263
buda benim hikayem; beyler yaz aylarında , pancar suluyoruz tarlada gündüz kurum attık eve döndük gece gidip motoru istop edeceğiz , neyse tarla sulandı saat gece 12.30 arkadaşla bindik traktöre gidiyoruz tarlaya etraf ıssız göz gözü görmüyor , sadece su motorunun sesi neyse zaten yol eğimli gidiyoruz sallana sallana her taraf zifiri karanlık , su motorunun yanına geldik istop ettik bindik tekrar traktöre dönüyoruz , gittik 100 - 200 metre etraf tarla zaten neyse biraz gittikten sonra nereden geldiği belli olmayan ama etraftaki tarla ortalarından , gelen bir ses ve küçük yeğenimin sesi bağırıyor...abiiii beni neden burada bıraktınız beni de bekleyin diye sonra ağlamaya başlıyor...neden beklemiyorsunuz diye hafif hafif duyuyorum ama arkadaşa söylemiyorum sonra küçük yeğenimin ağlayışı köy girişi aydınlık yere gelene kadar duydum bu sesi gece evdekilere anlattım çok şaşırdılar iyi ki durmadınız diye , ertesi gün arkadaşa da söyledim böyle böyle oldu diye meğerse ona da olmuş dur desen dururdum dedi...inançlı olduğum için durmamamız gerektiğini düşündüm iyi ki de durmamışız yoksa tarla ortasına kadar yürürdük neler olurdu Allah bilir hele ailemin anlattıkları.... Yorum sizin Okuduğunuz için Teşekkürler...
Ben olsam ben de bağırırdım hassi**ir lan y*rr*m
quote:
Orijinalden alıntı: Ps2Bağımlısı
2 anım daha var Bir tane forumda geziyordum yine forum ıssız hiç güncel konu yok fln korku bölümüne girdim birşe okudum net donmuştu yenileyim dedim bir baktım konu 1.sayfanın en altına gitmiş ne oluyor dedim kimse mesaj yazmamış 6-7senelik olay altıma mıçmışdım o zamanlar
Bir anım daha var sabah kalktım böyle uyuşuğum fln kalktım sabahın verdiği uyusuklukla bir baktım elimi sağ tarafa kaydırıyorum sola gidiyor sola kaydırıyorum sağa gidiyor ne oluyor sabah sabah dedim rüyadamıyım sağa gidiyorum sola gidiyor sola gidiyorum sağa neyse elimi yüzümü yıkadım tekrar geldim baktım meğerse önümde ayna varmış unutmuşum sabahın verdiği mayhoşlukla
Yalnız hep ben yorum yapmışım sonda çoklu alıntıyı bilmiyorum kusura bakmayın
gökhan ard arda mesaj atma baba floodun kralını yaptın çizicekler bak üstünü
Yaz aylarında bursada kalırım 2 3 ay boyunca.
Teyzemlerin tarlaları bahçeleri vardır.Benim kuzenimde bu tarlaları falan suluyor(benden 1 yaş büyük).
Bigün uludağda patlıcan tarlasınının birisinde gece 12:30 falan sulama bitti. Su motorunu kapatmaya gidiyorduk. Zifiri karanlık ama hiç bişi gözükmüyor.
Su motorunu durdurmazmızla beraber 150 200 metre ilerden müzik sesleri geliyordu.(yüksek bi tepe gibi bi yerden , ışık mışık hiç birşey yok)
sanki birileri düğün yapıyormuşcasına sesler geliyordu. altıma mıcıyodum korkudan
Bundan bir kaç sene önce köydeyiz. Yan binada rahmetli bir yakınımızın mevlütü var. Kışındı gece 8-9 saatlerinde yapıyolardı mevlütü. Bende evde yanlızım. Herkes yan binada. Tabi köy yeri bina dediysem 2 tane yer evi karşı karşıya. Herkes mevlütte ben evde yanlızım. Dışarda fırtına falan var.z Tam mevlüt sırasında pat elektirkler kesildi o anda az bi tırstım. Dışardanda deli gibi rüzgar sesleri geliyor. Elektirkler kesildi bi 5-10 dk öyle geçti arkasından fırtınanın etkisiyle kapıda bir açıldı evin içinde perdeler falan ucusuyor her yer karanlık. çok fena tırsmıştım. Hiç unutmam o günü
rezerve .d
Bu olay yaklaşık 7-8 sene evvel 17-18 yaşlarında olmuştu. Akşam üzeri banyoya girmiştim saçımı falan bi güzel şampuanladım ,tabi yanmasın diye gözlerimde kapalı,kafayı durularken gözlerimi açtım ama açmaz olaydım. Kapının arkasında asılı duran bornoz resmen tavana paralel şekilde havada duruyor.Tamamen fizik kurallarını altüst ediyor.Bir besmele çektim o şekilde duran bornozu sanki biri bıraktı ve önceki aslılı pozisyonuna geri döndü. Banyodan nasıl çıktığımı hatırlamıyorum bile. Şuan bile banyoya girdiğim zaman bornozu kapıya asmıyorum.Hayatımda en çok korktuğum olay buydu.