Şimdi Ara

Korkunç İlginç Olaylarınız. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
401
Cevap
27
Favori
16.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SMTKÇK

Hayır bu resimden bahsetmiyordum direk banyoda o kızın yan şekilde resmi çıkmıştı kız diye google'dan arattığın zmn "+18"de olabilir ikisinden birisini aratınca görsellerde o resim çıkıyordu

yeşil tenli bi hatun var kabir azabı hesaaabı yatıyo onumu diyosun ? oda palavra düzmece :)
  • ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legida92 -- 24 Ocak 2013; 23:31:11 >
  • Güzel konu.
  • quote:

Hayır bu resimden bahsetmiyordum direk banyoda o kızın yan şekilde resmi çıkmıştı kız diye google'dan arattığın zmn "+18"de olabilir ikisinden birisini aratınca görsellerde o resim çıkıyordu

en kosedeki o iste hocam aynisi resime tekrar baktim arkadaki beyaz seye bakarsan anlarsin kuvet degil o

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galifianakis -- 9 Haziran 2011; 17:12:42 >
  • Dediğiniz kız bu değilmi milleti kandırmışlardı bu balmumu aslında
    gerçek ile alakası yok
    http://i1106.hizliresim.com/2011/6/9/9771.jpg
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ps2Bağımlısı

Dediğiniz kız bu değilmi milleti kandırmışlardı bu balmumu aslında
    gerçek ile alakası yok
    http://i1106.hizliresim.com/2011/6/9/9771.jpg

birader çok fena zafiyetim var linke tıklamakta çelişkideyim.. hani birdaha görürsem zaten uzun süre etkisinde kalıyorum..

Resimdenmi korkuyon

• m.b gece takılırım burda
  • quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O
    jo_be: Sanami soracam? Allah Allah. Ister mor, ister sari atarim. Mesajimin bekcisimisin?

vBulletin
  • Bende anlatayım o zaman.
    Ben Ordu'luyum.Her yazda 1 aylığına orduya gideriz ailecek.Orda akrabalarımızda vardır.Neyse Ordu'da evimiz merkezde olmasına rağmen köy bölgesindede orta büyüklükte bi evimiz vardır.Bu evde genelde halam amcam ve bizim aile kalır birkaç günlüğüne.Kaç yılı olduğunu hatırlamıyorum ama 13 yaşlarındaydım.Bizim köydeki evde tam yokuşun üstündedir.Yani eve varmak için 40 metrelik bi yokuş çıkarsın.Yokuşta baya ıssızdır.Yokuşu çıktıktan sonra sağa dönünce bizim ev en fazla 10-15 metre uzaklıktadır.O 10-15 metre uzaklıktada çok az bi eğim vardır.Tam eğimin olduğu yerdede ailelerimizin arabası olur hep, oraya park ederiz yani.Neyse o köy evinde bizim aile amcamların ailesi ve halamın ailesi oturuyoruz.Yaklaşık 6 kuzen falandık.Geceydi.Ailelerimiz evdeydi.Karar verdik dışarda saklambaç oynayacağız.Neyse tamam dedik başladık oynamaya gayet güzel gidiyodu.Sonra ben ebe oldum yumdum.Saydım falan.Zaten 13 yaşlarındayım tırsıyorum biraz hem köy hemde gece olduğu için.Yerımden hiç kıpırtdamadan etrafı süzmeye başladım belki uzaktan birini görürüm diye.Arabaların oraya dikkatle bakmaya başladım.Orda 2 araba arasında bi kafa gördüm kel gibiydi ve teni çok açıktı.Aşırı derecede emindim orda birini gördüğüme.O gördüğüm sanki yokuştan aşşağı inmeye başlamıştı.Dur nereye gidiyosun gördüm seni diye bağırdım ama durmadı ve kayboldu karanlıkta.Sonra 5-6 saniye sonra arabaların oraya gittim.Ve bütün kuzenlerim evin arkasından çıktı ve Sobe dediler.O an bi 5 saniye durakladım.Gittim dedim nerelere saklandınız dedim.Hepimiz bilerek kararlaşıp evin arkasına saklandık dedi.O an başımdan kaynar sular döküldü.Bayağı bi şok oldum.Kimseye bahsetmedim daha sonra bu olaydan dalga geçerler diye.He bu arada arabaların orayla evin arkasına gitmek için hiçbi imkan yok.Yani arabaların orda gözüküp evin arkasına kaçamazdı.

Daha varda şuan aklıma gelmiyo.Gelince anlatırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: -Username-

quote:

en kosedeki o iste hocam aynisi resime tekrar baktim arkadaki beyaz seye bakarsan anlarsin kuvet degil o

beyler link atında çözelim işi ya hangi resim bu
  • Beyler şu lanetli kız olayına bi açıklık getireyim.
    Bi arkadaş demiş işte lanetli bi kız resmi falan var diye.
    Arkadaşın bahsettiği resim ;
     Korkunç İlginç Olaylarınız.
    Ama bu tabiki gerçek değil.Bal mumu bir heykel.İşte buda bal mumu olduğunun kanıtı;
    (Resimde en sağda bebeğin yanındaki o ilk resimdeki bal mumu işte)

• ben açıkladım zaten durumu yukarda ama elemanlar başka resimden bahsediyolarmış linkte atmıuyolar ne olduğunu bilelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökhan G.

quote:

Orijinalden alıntı: No Problem

köydeyiz ..

annem telefon etti oğlum beni teyzenlere arabayla almaya gel saat gece 11 - 12 civarı bende tamam olur dedim bindim arabaya yavaş yavaş gidiyorum arkadaşım halit telefon etti nerdesin lan cabuk gel çok kötü aykut fenalaştı yerde yatıyo diye nerdesiniz dedim cabuk söyle geliyorum işte top oynadığımız sahanın ağaçların orda . Anneme telefon ettim işte 15 dk sonra gelicem diye aykuta bişey olmuş tabi heyecanlandılar bende bastım gaza vardım sahaya karanlık eski püskü bir lamba zor aydınlatıyo uzunları yaktım baktım yerde birisi yatıyo ölü gibi arabadada balta sapı vardı onuda yanıma aldım ne olur ne olmaz diye koşa koşa vardım aykutun yanına lan kalk bişeyin var mı iyimisin bu şerefsiz gülüyo sırıtıyo zaten bi 1bnelık olduğunu anladım 15 saniye sonra ağaçlardan halit koşarak üzerime geliyo tabi yüzüde belli olmuyo buna sopayla bi vurdum olduğu yerde nakavt korkudan ölecem tamda aykuta arkama dönüktüm oda omzuma elini attı lan yavas ol demek için onada bi geçirdim suratına oda nakavt başladılar yerde yatmaya sonra az biraz bekledim bindirdim arabaya teyzeme ordan eve eve gelince uyuya kaldılar bayıldılar mı orasını tam bılmıyorum

Bu nedir ya

Ağladım lan gülmekten

• Olay benim başımdan geçmedi ama anlatmak istiyorum. Geçen yaz dedem anlattı bana. Olayı onun en sevdiği en yakın arkadaşı yaşamış. Şimdi hayatta değil kendisi Allah rahmet eylesin. Ben duyunca çok korkmuştum.

Olay Nevşehir/Avanos'ta geçiyor. Orada bağlar çoktur. Dedemin arkadaşı da yazın sürekli bağda kalıyomuş. Bi gece nolduysa uyanmış, dışarıya bakmış. Evin 45-50 metre ilersinde yandaki bağda düğün yapıldığını görmüş. Ateş yakmışlar bi de. Oyun havası falan oynuyolarmış. Sonra adamcağız uyumuş. Sabah olunca "gidiyim bakıyım ateşi tam söndüremedilerse yangın falan çıkmasın" diye oraya gitmiş. Ama hiç bi ateş izi hiç bi şey yokmuş...

Dedem de "aslında inanmazdım böyle şeylere bize küçükken çok anlatırlardı ama en yakın arkadaşım olduğu için inandım" dedi. Ve dedemi ilk defa ağlarken gördüm. Arkadaşını hatırlayınca üzüldü tabi.

• quote:

Orijinalden alıntı: OrganikYazar

Daha iki gün önce başımdan geçen olayı anlatayım.

KORKUNÇTUR OKUNMAMASI TAVSİYE EDİLİR

Arkadaş ile bisikletle dolaşmaya karar verdik.Nereye gideceğimizi düşünürken benim aklıma eskiden birçok kez piknik yaptığımız ormanlık bir yerdeki toprak yol geldi.Neyse saat 7 gibi yola çıktık uzun bir yokuşun ardından rotayı dediğim yere çevirdik sonra yolun başlangıcında tabelada yangın tehlikesi içerdiği için yolun araba ve yayalara kapatıldığı yazıyordu.Arkadaş tereddüt etti devam etmek konusunda kısa bir ikna sürecinden sonra toprak yoldan aşağıya doğru salındık neyse ilk başta herşey güzeldi ama mekan tam bir korku filmi gibiydi.Tam olarak canlanmıştır kafanızda nasıl biryer olduğu.Hafiften içim pırpır etmeye başladı.Sonra ilerideki çeşmede durduk su falan içtik dinlendik çeşmenin 25 metre altında dere var oraya baktığımda bir adam gördüm balık tutarken ama kıyafetleri falan simsiyahtı arkadaşa gösterdim bak falan dedim o da neye dedi aşağıda ki adamı görmüyor musun dediğimde kafamı aşağıya çevirdim ve orada kimse olmadığını farketmem ile bir anda kan beynime sıçradı mı desem başımdan aşağı kaynar sular mı döküldü desem öyle bir durumdu bisiklete atladım hadi gidelim buradan dedim.Korkmasın diye birşey çaktırmıyorum.biraz daha ilerledikten sonra Caner durdu ve sesi duyuyor musun dedi iki yanımızda ormanlık ağaçların arasında dereyi görebiliyoruz.Ne sesi dedim kulaklığı çıkardım ağaçların arasından köpek hırlaması gibi bir ses geliyordu.Kurt falandır dedim ama zor duruyorum ne olursa olsun durma devam et dedim.biraz daha ilerleyince yine o ses geliyordu sağ tarafımızdan.Neyse ki birşey olmadan ilerideki köye varmıştık ama hayatımda geçirdiğim en kötü 20dk idi.

Dediğim yerin başlangıcından ss

Osiyah şeyden bende gördüm, ciddiyim

• Oooha konuyu okurken cereyan yaptı kapı ve cam pat diye açıldı oha lan öldüm korkudan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayalci

quote:

Orijinalden alıntı: OrganikYazar

Daha iki gün önce başımdan geçen olayı anlatayım.

KORKUNÇTUR OKUNMAMASI TAVSİYE EDİLİR

Arkadaş ile bisikletle dolaşmaya karar verdik.Nereye gideceğimizi düşünürken benim aklıma eskiden birçok kez piknik yaptığımız ormanlık bir yerdeki toprak yol geldi.Neyse saat 7 gibi yola çıktık uzun bir yokuşun ardından rotayı dediğim yere çevirdik sonra yolun başlangıcında tabelada yangın tehlikesi içerdiği için yolun araba ve yayalara kapatıldığı yazıyordu.Arkadaş tereddüt etti devam etmek konusunda kısa bir ikna sürecinden sonra toprak yoldan aşağıya doğru salındık neyse ilk başta herşey güzeldi ama mekan tam bir korku filmi gibiydi.Tam olarak canlanmıştır kafanızda nasıl biryer olduğu.Hafiften içim pırpır etmeye başladı.Sonra ilerideki çeşmede durduk su falan içtik dinlendik çeşmenin 25 metre altında dere var oraya baktığımda bir adam gördüm balık tutarken ama kıyafetleri falan simsiyahtı arkadaşa gösterdim bak falan dedim o da neye dedi aşağıda ki adamı görmüyor musun dediğimde kafamı aşağıya çevirdim ve orada kimse olmadığını farketmem ile bir anda kan beynime sıçradı mı desem başımdan aşağı kaynar sular mı döküldü desem öyle bir durumdu bisiklete atladım hadi gidelim buradan dedim.Korkmasın diye birşey çaktırmıyorum.biraz daha ilerledikten sonra Caner durdu ve sesi duyuyor musun dedi iki yanımızda ormanlık ağaçların arasında dereyi görebiliyoruz.Ne sesi dedim kulaklığı çıkardım ağaçların arasından köpek hırlaması gibi bir ses geliyordu.Kurt falandır dedim ama zor duruyorum ne olursa olsun durma devam et dedim.biraz daha ilerleyince yine o ses geliyordu sağ tarafımızdan.Neyse ki birşey olmadan ilerideki köye varmıştık ama hayatımda geçirdiğim en kötü 20dk idi.

Dediğim yerin başlangıcından ss

Osiyah şeyden bende gördüm, ciddiyim

kedidir kedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xchampionx -- 9 Haziran 2011; 18:11:47 >

• tamam gerçek olmayabilir ama gerçek olmadığının başka bir kanıtı olmalı yani pek inandırıcı gelmiyor dedim ya çok küçüktüm ilk gördüğümde herkes olabilir falan deyince o zamanlar etkisinde kaldık kalmaz olaydık sinir bozucu birşey ya bir Allah'ın kulu açıklasa düzgünce şunu ne büyük hayır işler bir bilse.
  • quote:

tamam gerçek olmayabilir ama gerçek olmadığının başka bir kanıtı olmalı yani pek inandırıcı gelmiyor dedim ya çok küçüktüm ilk gördüğümde herkes olabilir falan deyince o zamanlar etkisinde kaldık kalmaz olaydık sinir bozucu birşey ya bir Allah'ın kulu açıklasa düzgünce şunu ne büyük hayır işler bir bilse.

babacım +18 diyosun ne demek şimdi bu düzgünce benim bulabileceğim şekilde açıkla bende merak ettim yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cherkez26

Yaz aylarında bursada kalırım 2 3 ay boyunca.

Teyzemlerin tarlaları bahçeleri vardır.Benim kuzenimde bu tarlaları falan suluyor(benden 1 yaş büyük).

Bigün uludağda patlıcan tarlasınının birisinde gece 12:30 falan sulama bitti. Su motorunu kapatmaya gidiyorduk. Zifiri karanlık ama hiç bişi gözükmüyor.

Su motorunu durdurmazmızla beraber 150 200 metre ilerden müzik sesleri geliyordu.(yüksek bi tepe gibi bi yerden , ışık mışık hiç birşey yok)

sanki birileri düğün yapıyormuşcasına sesler geliyordu. altıma mıcıyodum korkudan

Annem anlattı bana annemede annemin anneannesi anlatmış. Bir gün büyük anneannem ve onun kocası büyük dedemle birlikte yatakta yatıyorlarmış ve davul sesi falan geliyormuş bildiğin düğün sesleri yani. büyük anneannem büyük dedeme sormuş sesi duyuyomusun diye sus aşağıdakilen düğünü var uyu sen demiş Aklıma geldi senin olaylada ilgili anlatıyım dedim

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.