Şimdi Ara

Korkunç İlginç Olaylarınız. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
401
Cevap
27
Favori
16.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada ben de bu gece hayal görmeler, halisülasyonlar yüzünden küçük yaşta psikoloğa gitmiştim. Geceleri uyuyamıyodum sürekli karanlığın içinde bişeyler varmış gibi geliyodu. Psikolog tedavisi bittikten sonra geçti bu olaylar ve tedaviden sonra o evden taşınmıştık (tesadüfe gel) ve şu anki oturduğumuz evde 1 ya da 2 defa olmuştur en fazla. O evde bişey olduğunu düşünüyorum hâlâ.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pwnzs

Bu arada ben de bu gece hayal görmeler, halisülasyonlar yüzünden küçük yaşta psikoloğa gitmiştim. Geceleri uyuyamıyodum sürekli karanlığın içinde bişeyler varmış gibi geliyodu. Psikolog tedavisi bittikten sonra geçti bu olaylar ve tedaviden sonra o evden taşınmıştık (tesadüfe gel) ve şu anki oturduğumuz evde 1 ya da 2 defa olmuştur en fazla. O evde bişey olduğunu düşünüyorum hâlâ.

tekinsiz evler yaz google'a baba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xchampionx -- 9 Haziran 2011; 18:21:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: pwnzs

Olay benim başımdan geçmedi ama anlatmak istiyorum. Geçen yaz dedem anlattı bana. Olayı onun en sevdiği en yakın arkadaşı yaşamış. Şimdi hayatta değil kendisi Allah rahmet eylesin. Ben duyunca çok korkmuştum.

Olay Nevşehir/Avanos'ta geçiyor. Orada bağlar çoktur. Dedemin arkadaşı da yazın sürekli bağda kalıyomuş. Bi gece nolduysa uyanmış, dışarıya bakmış. Evin 45-50 metre ilersinde yandaki bağda düğün yapıldığını görmüş. Ateş yakmışlar bi de. Oyun havası falan oynuyolarmış. Sonra adamcağız uyumuş. Sabah olunca "gidiyim bakıyım ateşi tam söndüremedilerse yangın falan çıkmasın" diye oraya gitmiş. Ama hiç bi ateş izi hiç bi şey yokmuş...

Dedem de "aslında inanmazdım böyle şeylere bize küçükken çok anlatırlardı ama en yakın arkadaşım olduğu için inandım" dedi. Ve dedemi ilk defa ağlarken gördüm. Arkadaşını hatırlayınca üzüldü tabi.

Valla böyle şeyleri anlatmak hoş değil ama beni büyük bir sevgi ile büyüten amcam yaşımda akrabam var. Öyle ki küçükken beni kimseye vermezmişler evlerinde hiç şikayet etmeden kalırmışım.Eskiden olduğu gibi çok bağlıyım canımı bile veririm.Olayın ciddiyetini anlatmak için bunları yazdım.

Kendisinin bulunduğu ev köyün en alt kısmında olup bağ bahçe son derece düzenli ve güzeldir. Gündüz ne kadar güzel olsa da akşam nehirin sesi ile birlikte biraz ürkütücü ve komşuları 10 m ileridedir. Bir gün kapılarının önünde eğlence olduğunu görmüş. Yengemi kaldırıp olayı göstermek istemiş ama ortalıkta en ufak bir şey bile yok. Sohbet ederken anlatmıştı bir güzel kızın ve çok iri bir adamın sürekli göründüğünü yaşadığı diyalogları anlatıyordu.Mesela yaklaşık 1 km ileride ki ektiği bostanı sulamak için gittiğinde ansızın onları görüyor ve istemeden yönlendiriliyormuş. Anlattıkları ve yaşadıkları sanki normal bir şahısla konuşuyormuşcasına doğal. Olay beni bu kadar ilgilendirmemişti ben sadece sevdiğim birinin o şeyleri yaşamasına üzülmüştüm. Sonrasında Hoca'ya gösterildi ve eski haline döndü.

Şehir de yaşayanlar var mı bilemiyorum ancak köyler de,mezralar da uzak yerlerde yaşayan insanlar daha çok tanık olabiliyorlar. Eski insanlarla konuşunca böyle benzeri çok olayı duyabillirsiniz.

• yazlıktayken arkadaşlarla gündüz bota bindik sonra gece arabadan alıp eve getirmeye gittik. sitenin etrafındaki yoldan botu yüklenmiş 5 kişi gidiyoruz tam eve yaklaşırken birden boş bir evin kapısı ardına kadar açıldı(bu eve yıllardır kimsenin geldiğini görmedim hep boştu). sonra botu fırlatıp kaçmıştık. en koktuğum olay buydu herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xchampionx

quote:

Orijinalden alıntı: SMTKÇK

quote:

Orijinalden alıntı: simido

Herkes yazmış madem, bende yazayım. Arkadaşlar bilmem hatırlar mısınız, birkaç sene önce lanetli kız diye bir şey vardı. Böyle maymun ile insan kırması gibi bir şey idi. Ben kafayı ona çok takmıştım. Bir gün 3 arkadaş (Mehmet, Orçun ve Ben) bize geldik. Evde kimse yoktu. Annem pazara gitmişti. Biz de girelim bakalım dedik şu lanetli kıza. Arkadaşlar çok korktular falan ama ben tırsmamıştım hiç. Sonra işte videosu mu ney vardı, izleyelim dedik. Videoyu açarken bir yazı çıkmıştı, " lütfen önce dua okuyunuz " gibi bir şeydi galiba. Tam hatırlamıyorum. Neyse. Biz o yazıyı okuyunca korkup kapattık videoyu. Sonra " Tactical Ops " adlı bir oyuna girmiştik. Oyunu oynarken bir yandan alay ediyorduk lanetli kız ile. Birden elektrikler gitti, biz çok korktuk. Sonra ben dedim herhalde şalter falan attı. Bir bakıp geleyim dedim. Bizim Orçun çok artist biri idi. Zincir falan takardı pantolona. İşte o zincir durduk yere kopup birden yere düştü. Biz tabi Yusuf Yusuf olduk. Ve o gün evden çıkamadık 1 saat kadar. Kapının kilidi bozulmuştu. Sonra birden kapı açıldı ve onlar kaçtı. Ben gidemezdim, kapının kilidi hala bozuktu. Bizim Ömer Abi' yi çağırdım babası hem apartmanın kapıcısı hemde eski hoca idi. Bir dua okudu falan ağlamam geçmişti rahatlamıştım. Kapının kilidi hala bozuk idi. Neyse işte o günden sonra yalnız kaldığımda hep bir şeyin varlığını hisseder oldum. Bir şey yanımda beni izliyor, yanımda nefes alıyor. Bunu hala hissediyorum.

O kızın resimlerini gördüğümde 11 yaşlarındaydım hala korkarım aklıma bir anda gelir google'a kız diye arattığınızda görsellerde o çıkmıştı fazla olmadı birkaç ay önce çok kötü oluyorum duydukça adını veya okudukça

yalnız o balmumu müzesinden bir görüntü idi

Korkunç İlginç Olaylarınız.

Hocam müze ise müze ne yapayım? Çok korkmuştum o an.

• yok korkmanıza bişey yok sadece açıklama amaçlı koymuş arkadaşta
  • Üç harflilergeceleri ormanlık alanlarda resmen düğüm yaparlarmış davullar zurnalar felan..
  • Benim başıma öyle bir olay gelmedi ama arkadaşımızın doğum gününe gitmiştik küçükken, yemin ederik cinleri, karabasanları falan anlatmıştı.

O gece nasıl uyudugumu hatırlamıyorum, çok zor uyudum, kalktıgımda yatak sırılsıklamdı. Annem değiştirdi.

Babam arabayla eve giderken teselli etmiş iyi ki, yoksa uyuyamazdım bile belki kız çok feci şeyler anlatmıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayalci

quote:

Orijinalden alıntı: OrganikYazar

Daha iki gün önce başımdan geçen olayı anlatayım.

KORKUNÇTUR OKUNMAMASI TAVSİYE EDİLİR

Arkadaş ile bisikletle dolaşmaya karar verdik.Nereye gideceğimizi düşünürken benim aklıma eskiden birçok kez piknik yaptığımız ormanlık bir yerdeki toprak yol geldi.Neyse saat 7 gibi yola çıktık uzun bir yokuşun ardından rotayı dediğim yere çevirdik sonra yolun başlangıcında tabelada yangın tehlikesi içerdiği için yolun araba ve yayalara kapatıldığı yazıyordu.Arkadaş tereddüt etti devam etmek konusunda kısa bir ikna sürecinden sonra toprak yoldan aşağıya doğru salındık neyse ilk başta herşey güzeldi ama mekan tam bir korku filmi gibiydi.Tam olarak canlanmıştır kafanızda nasıl biryer olduğu.Hafiften içim pırpır etmeye başladı.Sonra ilerideki çeşmede durduk su falan içtik dinlendik çeşmenin 25 metre altında dere var oraya baktığımda bir adam gördüm balık tutarken ama kıyafetleri falan simsiyahtı arkadaşa gösterdim bak falan dedim o da neye dedi aşağıda ki adamı görmüyor musun dediğimde kafamı aşağıya çevirdim ve orada kimse olmadığını farketmem ile bir anda kan beynime sıçradı mı desem başımdan aşağı kaynar sular mı döküldü desem öyle bir durumdu bisiklete atladım hadi gidelim buradan dedim.Korkmasın diye birşey çaktırmıyorum.biraz daha ilerledikten sonra Caner durdu ve sesi duyuyor musun dedi iki yanımızda ormanlık ağaçların arasında dereyi görebiliyoruz.Ne sesi dedim kulaklığı çıkardım ağaçların arasından köpek hırlaması gibi bir ses geliyordu.Kurt falandır dedim ama zor duruyorum ne olursa olsun durma devam et dedim.biraz daha ilerleyince yine o ses geliyordu sağ tarafımızdan.Neyse ki birşey olmadan ilerideki köye varmıştık ama hayatımda geçirdiğim en kötü 20dk idi.

Dediğim yerin başlangıcından ss

Osiyah şeyden bende gördüm, ciddiyim

karadedeler olayını bi araştırın ucuz kurtulmuşunuz

• Yazdığım bu hikaye bazılarınıza inandırıcı gelmeyecek.Eğer internete yazılan herşey yalandır diyenlerdenseniz hiç okumaya başlamayın derim...

Bu hikaye Türkiye nin X şehrinde yıllar önce yaşandığı söylenilen bir hikayedir.
    Eski bir köy ve köyde de bir delikanlı varmış.Çok kabaymış ne annesine ne de başka bir kadına saygı duymazmış.Kadınları tersler onlarla kavga edermiş.Bütün köy halkı bu huyu yüzünden ondan soğumuş. Babası ağa olmasına rağmen oğluna söz geçiremez, emir veremez, onu durduramaz olmuş.Köyün genç yaşlı bütün erkekleri birgün toplanıp ağann evine gitmişler. Oğlunun kız çocuklarını korkuttuğunu onları tehtit ettiğini söylemişler.Ağa çok düşünmüş ve sonunda terbiyesiz oğlunu ıslah etmeye karar vermiş.Köyün yaşlı kadınına gitmiş.O zamnlar bu kadın her derde bir deva bulur,her çaresize yardım edermiş.Ağaya oğlunu ertesi gün köylerinin yakınındaki göle götürmesini söylemiş.Ağa denileni yapmış,oğluyla birlikte ertesi gün göle gitmişler.Başlamışlar beklemeye.Beklerken ağa uykuya dalmış.Oğlu sinirlenmiş.Tam eve geri dönecekken bir kadının onu çalılıkların arkasından çağırdığını duymuş.

Kendine seslenen bu yumuşak sesi çok sevmiş.Geldiği yere gidince çok güzel bir kadın görmüş.Bu kadınla muhabbet etmiş.Ve bir kadının güzel olabileceğini anlamış.
    Ağa uyandığı zaman oğlunu yanıbaşında bulmuş. Gitmediğini görünce önce şaşırmış sonra sevinmiş.O günden sonra delikanlıda çok büyük gelişmeler olmuş.Artık hiçbir kadınla kavga etmiyormuş.Giderek köy halkı bu olayı merak etmeye ,delikanlının güzel dediği ve hergün buluşmaya gittiği sevgilisini görmek istmeye başlamış.Çocuk gölden her döndüğünde kızın saçlarını gözlerini anlatıyor köydeki herkese aşkını haykırıyormuş.Babası birgün oğluna kızı alacaklarını söylemiş . O gün yine göle gitmişler.Oğlan babasına sevgilisini göstermiş.babası dehşete kapılmış çünkü güzelliğini övdüğü kız köyün şifacı yaşlı kadınıymış. Ağa hayretler içinde yaşlı kadınla ve oğluyla birlikte eve geri dönmüş.
    Anlatılanlara göre çocuk çok iyi bir insan olmuş ve karısını çok sevmiş.Kocası yaşlanıp ölene kadar yaşlı kadın aynı yaşta kalmış ve ölünce de göç etmiş.Adamın ölene kadar verdiği güzel eş için Allah 'a çok şükrettiği söylenilir.

Başka siteden alıntıdır

• quote:

quote:

Herkes yazmış madem, bende yazayım. Arkadaşlar bilmem hatırlar mısınız, birkaç sene önce lanetli kız diye bir şey vardı. Böyle maymun ile insan kırması gibi bir şey idi. Ben kafayı ona çok takmıştım. Bir gün 3 arkadaş (Mehmet, Orçun ve Ben) bize geldik. Evde kimse yoktu. Annem pazara gitmişti. Biz de girelim bakalım dedik şu lanetli kıza. Arkadaşlar çok korktular falan ama ben tırsmamıştım hiç. Sonra işte videosu mu ney vardı, izleyelim dedik. Videoyu açarken bir yazı çıkmıştı, " lütfen önce dua okuyunuz " gibi bir şeydi galiba. Tam hatırlamıyorum. Neyse. Biz o yazıyı okuyunca korkup kapattık videoyu. Sonra " Tactical Ops " adlı bir oyuna girmiştik. Oyunu oynarken bir yandan alay ediyorduk lanetli kız ile. Birden elektrikler gitti, biz çok korktuk. Sonra ben dedim herhalde şalter falan attı. Bir bakıp geleyim dedim. Bizim Orçun çok artist biri idi. Zincir falan takardı pantolona. İşte o zincir durduk yere kopup birden yere düştü. Biz tabi Yusuf Yusuf olduk. Ve o gün evden çıkamadık 1 saat kadar. Kapının kilidi bozulmuştu. Sonra birden kapı açıldı ve onlar kaçtı. Ben gidemezdim, kapının kilidi hala bozuktu. Bizim Ömer Abi' yi çağırdım babası hem apartmanın kapıcısı hemde eski hoca idi. Bir dua okudu falan ağlamam geçmişti rahatlamıştım. Kapının kilidi hala bozuk idi. Neyse işte o günden sonra yalnız kaldığımda hep bir şeyin varlığını hisseder oldum. Bir şey yanımda beni izliyor, yanımda nefes alıyor. Bunu hala hissediyorum.

O kızın resimlerini gördüğümde 11 yaşlarındaydım hala korkarım aklıma bir anda gelir google'a kız diye arattığınızda görsellerde o çıkmıştı fazla olmadı birkaç ay önce çok kötü oluyorum duydukça adını veya okudukça

Ali Murat Güven diye bir gazeteci 3,4 yıl önce böyle düzmece olayları inceyip yalan olduklarını ortaya çıkarmıştı.Olayların içinde bu kız,cehennemden gelen ses,Hz.Ademin cesedi gibi olaylar vardı.
    http://www.frmtr.com/islam-ve-insan/567809-lanetli-kiz-hz-ademin-dev-iskeleti-efsane-cin-ve-kabir-azabi-goren-ceset.html

• bende biraz anlatayım o zaman :) bu anlatacağım olaylar dizisinin etkisi biraz sürüyo mesela geceleri karanlık olan ve dipte kalan yerlere uzunca bakamıyorum.

arkadaşlar bigün mezarlığın önünden geçiyorduk şehirdışında biyerdi uzun bir zaman yürüdük ve mezarlığın tam önünde biraz durakladık. Arkadaşın biri "mezarlığa doğru uzun uzun bakmayın" dedi bizde bakarsak nolur dedik hiçkimse bakamadı herkes tırstı ben bakıyordum ve içim ürperdi bi anda, sanki içimden birşey geçti tansiyonum düştü vücudum karıncalandı yere yığılacaktım arkadaşa tutundum kimseye anlatmadım olayı. Ertesi gün aynı gruptan üniversiteli, yalnız evde kalan bi arkadaşın evine gidip film izleyecektik, gırgır şamata ışıkları kapattık film izlerken gözüm, açık kapıdan mutfağa doğru kaydı ve orda 1 metre boyunda 7-8 yaşlarında bir çocuk belirdi burnu yanaklarından gerginleştirilmiş gibiydi ve burnu çok sivriydi ona baktım iyice oda bana baktı kapının eşiğinden televizyon izliyordu bizimle aramızda 3 metre mesafe vardı en fazla ben gözlerimi kapattım ovuşturdum baktım gene orada sonra 30-40 saniye televizyona baktım tekrar baktım gene orada bana bakıyor ben bakınca tv ye baktı sonra filmi izlemeye devam ettim ve bi süre sonra baktığımda yoktu.
    böyle şeylerden hiç korkmam aslında soğukkanlıyımdır fakat derin derin karanlığa bakınca görüyorum slüetini o olaydan kalıntı olarak, arkadaşlara anlattığımda ise hepsi çok korktu ve inanmak istemediler ama onlarda çok yabancı değiller bu konulara içlerinde bir korku kaldı.

olaylardan 1 hafta falan sonra ben erkenden yattım balkonda uzanıyordum daha doğrusu, kardeşimde yanımdaki kanepede tv izliyordu, gözlerime beyaz bi perde indi ve beni yatağa sabitleyen aşırı bir güç oluştu üzerimde bağırmaya çalışıyordum sadece inleyebiliyordum ve kardeşim yanıma geldi gayet sakin abi ne oluyor dedi ben onu çok rahat duyabiliyorum ama konuşamıyorum sonra bana dediki besmele getir bende besmele getirmeye çalışıyorum ama her defasında yanlış söylüyorum başını sonda sonunu başında karma karışık oluyo daha sonra getirebildim ve yataktan bi anda fırladım, kardeşimde cindi cin dedi tv izlemeye başladı bende yattım :)

bu olaydan 3 hafta sonrada odamda yatarken geldi tekrar kollarımı sıkıca tuttu ben gene kıpırdayamıyordum bu sefer bağırmadım kolumu sinsice geri çektim yavaşca ve birden ileri attım kurtuldum sonrada bi s..ttirin gidin dedim yattım bi daha bişe görmedim :)

olaylar abartı değildir görürsem oturup konuşacak kadar soğuk kanlıyım artık :)

• Konu Güncel Arkadaşlar Lütfen Sadece Hikaye Anlatalım :D Gerçek Tabi Tartışma Olmasa İyi Olut Teeşkküürleer.

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHIM | Diyelim Kendimizi Güvenceye Alalım |

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShaNexxx -- 9 Haziran 2011; 21:28:53 >
  • quote:

.Orijinalden Alıntı : Key
    sonrasinda yine birgun yatarken bu işi bitirecegim gibisinden yattim ...babamin kiliginda yerde oylece uzammiş bana bakiyordu...üzerine atladigim gibi kulaklarindan tutarak babamin kafasini taşa vurmaya başladim...ve guzel bir dayagini yedi yani...sonrasinda ogun bugundur dogru düzgün birkere bile hatirlamiyorum belkide ruyalarima girdiklerini

Bu ne laa

• Okul bitmiş boş durmamak adına çalışmayı düşünüyordum,eniştemin aracılığı ile bi işyerine geçici olarak alındım(sezonluk işçi)Yaptığımız iş su pompası ve hidrofor kurulumu.Her neyse bi gün işyerinde boşboş oturup iş beklerken şile tarafından bi müşterimiz taktığımız su pompasının arıza verdiğini söyledi,hemen çıktık yola.Pek mesai kavramı yoktu sabah-akşam ne zaman iş olursa gidiyorduk.Akşamüzeri adamın villasına vardık.Kapıyı bize milf teyze açtı,göğüs dekolt..neyse..İçeri girdik ustama yardımcı oldum işi hallettik,sıra alet edevatı araca yükleme kısmına geldi dedim "usta bırak ben hallederim"Onlar içeride para işiyle meşgulken ben dışarıdayım araca aletleri koymakla meşguldüm,hava zifiri karanlık sadece villanın ışığı yansıyor kapı önünü biraz aydınlatan bi loş ışık sadece.Bulunduğumuz yerde öyle cins bi yer ki 5-6 tane belli aralıklarla villalar var,ama başka hiçbirşey yok.Ne bakkal-çakkal,esnaf vs hiçbirşey.Sadece çorak bi arazi ve 5-6 tane villa...Alet-edevatı aracın arka kısmına yüklerken bi 13-14 yaşlarında kız çocuğu gördüm,yüzünü göremedim çünkü bana hiç bakmadı,villanın önündeki yoldan ağrı ilerliyordu,tek başına..Bakın ortada yol ve villadan başka hiçbirşey yok.Kız yanımdan geçti,ben aracın bagaj kısmındayken,yoluna devam etti ilerledi..Yükleme işim bitti.Aradan 3-5sn geçti gittiği tarafa bakmak için kafayı kaldırdım.Max 10 metre ilerimde olacak kız ORTADA YOK.Ulan diyorum ben mi göremiyorum,şimdi geçti yanımdan,iyice bakıyorum yok.Kız yer yarıldı içine girdi sanki anasını satim.İçeri doğru sıçmak fiilini ben o anda öğrendim.Bak yazarken yine fena oldum..İşin kötüsü bu olay yaşanmadan bi gece önce aşağıdaki korku filmini izlemiştim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raimond -- 9 Haziran 2011; 22:14:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ShaNexxx

quote:

Orijinalden alıntı: Own Goal

quote:

Orijinalden alıntı: MiralayTurk57

bir keresinde oturup tv izliyodum elimde kola bardağıyla sonra bardağı masaya bıraktım masa hemen yanımda sonra birden bardağa bir baktım 3-4 cm kaydı sanki biri sürükledi tüylerim diken diken oldu evde kimsede yoktu baya korkmuştum bardağın altıda biraz ıslaktı ama masa eğik değildi o kadar kayması mümkün değil yani

Eğiklikle alakası yok hocam düz olsa bile kayıyor bana olmuştu altıma mıçıyodum

Belkide Islak Olduğundan Kaymıştır Korkucak Birşey yoktur.

Newton'un gözünden kaçmış galiba

• YukarııBeyler yazın uydurun bir şeyler
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xchampionx

quote:

quote:

yalnız o balmumu müzesinden bir görüntü idi

Hocam müze ise müze ne yapayım? Çok korkmuştum o an.

2 dk önce merak edip baktım çok kötü oldum bu gece uyku yok bize

• Not: Tamamen ciddiyim dalga geçmeyin ama.

2 sene evvel 3 arkadaşla oturmuş bu nba finallerini izliyoruz. Çok iyi hatırlarım 4. maçtı boston öndeydi. Gece oturduk maç ta 3 te falan başlıyodu heralde, biz içecek falan almayı unuttuk, haydi arkadaş gitti bakkala...

Gitti gitmesine geldi 5 dk sonra. Eli boş abi, benzi atmış. Dedik sen bizle dalga mı geçiyon olm ben de biraz kalpazan adamdırım gece gece kıçımı kaldırıpta bi yere gidemem,
    neyse 2. arkadaşta onla birlikte gitti, daha doğrusu postaladım 2 sini.Ulan nası yumrukluyolar kapıyı.
    Bu sefer ben korktum, güldüler falan.
    Sonra dediler nası altına mıçtın falan diye. Tamam dedim gidin alın çiğdem almayı unutmayın izletmem maçı dedim gittiler. Geldiler aşşa in lan araba takla attı dediler. Ben ilk hadi lan ordan dedim olsa duyardık, tabi tv falan açıktı baya sesi, neyse çıktım. Of abi gitmeseydim keşke ya hayatımda gördüğüm en kötü manzaraydı.

Neyse anlatırım çıkmam lazım part 2 yolda

• Yukarı Beyler En Üste :D
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.