Şimdi Ara

Korkunç İlginç Olaylarınız. (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
401
Cevap
27
Favori
16.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1mpossible

Geçen kurban bayramında kamp için 3 arkadaş kaz dağlarına gittik.Neyse yolculuk çok güzel geçti 3 kişiyiz arabada kaz dağlarında birçok camping alanı var fakat ölü mevsimde sadece milli parkın kamp alanı ve x(adını unuttum) adlı camping alanı var neyse gittik ilk olarak milli parkın hemen aşağısındaki derenin yanındaki adamlarla konuştuk fiyatta ve herşeyde anlaştık adam hatta bize istersek derenin yanına çadır kurabiliceğimizi söyledi bizde bir etrafı gezinelim çadırları sonra kurarız dedik neyse işte saat 6 dan sonra milli park girişinin bekçileri olmuyor.Milli parkın kamp alanına felan baktık orasıda 2 tepenin arasındaydı biraz daha yukarılara bakalım geri kurarız acelemiz yok dedik ve zirveye kadar çıktık.
    Buradan sonrası gerçekten ilginç

Ve zirvede arabadan indiğimiz anda at sürüsünün geçtiğini gördüm etrafımızdan.Evet dağda atın ne işi var dediğinizi duyabiliyorum fakat eminim , çoğunluğu beyaz kısraklardan oluşan sürü amaçsızca koşturarak yanımızdan geçti .Sis var zaten 3-4 metreden fazlasını göremiyoruz.Biraz daha ilerledik hava yavaş yavaş kararıyordu .Sis yüzünden zirvedeki hava üssünün kapısının dibine kadar geldiğimizi faketmemişiz bile. Neyski başımız belaya girmeden oradan ayrıldık 1 kilometre yol gitmemiştikki öyle bir sağanak bastırdıki ben hayatımda öyle birşey görmedim sanki arabandan çıksam yıldırım direk bana çarpıcak gibi bulutların içindeyiz resmen.Arabadaki demir bölgelere deymemek için üçümüzde bi tarafımızı yırtıyoruz .Sağanak öyleki öndeki arkadaş arabanın camı inmesin diye cama ayağıyla destek yapıyor.Yani öyle bir ortam düşünün.O sırada en çok tuvaletim gelirse diye tırstım açıkçası.Sabaha kadar fırtına dinmedi.Hatta bi ara kafamı arabanın koltuğuna yasladığımda takır tukur sesler geldiğini duydum kapıyı hafifçe araladım ve ne göriyim araba uçurumun dibine kadar kaymış arabayı biraz daha ortaladık yolda.Neyseki başımıza bir kaza gelmeden fırtınadan sağ salim çıktık.

Dağdan aşağı inerken dümdüz yolların param parça olduğunu gördüm.Hemen arkamızdaki çam ağacınada yıldırım düşmüştü.Neyse milli park giriş kapısına kadar geldik bekçiler sanki bişey olmuş gibi delirmişçesine biz bağırdılar niye girdiniz izinsiz felan diye biz pek takmadık açıkçası balıkesire doğru giderken yanımızdan 3 ambulans 1 jandarma birde içinde kim olduğunu anlamadığım siyah plakalı bir mercedes geçti.Neyse balıkesiere gittik ne görelim sahilin tamammını sel almış.

Annemler aradı sonra ağlıyodu kadıncağız ilk tırstım birine bişey mi oldu diye.Sonra herşeyi anlattılar 3 ceset bulmuşlar bizim o dere kenarına kap kurucağımız yerde çok ünlü bir iş adamı 3 çocuğuyla birlikte kamp kurmuş ve sel 3 ünüde almış.Haberlerdede 3 ceset olarak geçince bütün tanıdıklar çıldırmış doğal olarak.Şimdiye kadar bu olaydan kimseye bahsetmemiştim başım derde girer diye ama üstünden epey zaman geçti.

Ama hala o dağda bi şeyler döndüğünden şüphelenirim.

edit: yanlış anlama biri kurtulmuşta olabilir tabi

• quote:

Orijinalden alıntı: metalosi

tşk hocam yayınladığın için.

rica ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: xchampionx

quote:

@metalosi ben okudum senin yorumunu bazıları askeri neden suçluyosun yazmış bende subay çocuğuyum ama anlattıkların bana mantıklı geldi
    quote:

Bunun başka bir mantığı açıklaması olamaz. makale duruyorsa buraya tekrar paylaşımrısın görmeyenler görmüş olur ben bulamıyorum nereye koyduğumu :)

1989'da bahsedilen köyde insanlar cin gördüklerini zannederek korkuya kapılırlar fakat işin aslı bölgedeki jandarma karakolunda dönen olaylardır. Jandarma komutanı kıdemli yüzbaşı adem subay ve karakoldaki birkaç kişi daha köyde görevlerini kötüye kullanarak yasadışı işler yapmaktadır. Üstelik bölgede terör yankısı oluşturmak amacıyla havaya ateş açma, yalandan çatışmalar yapmaktadırlar. Amaç ise bölgede olağanüstü hal ilan ettirmek ve hem illegal işlerini rahatça sürdürebilmek için bölgeye daha çok hakim olmak hem de maaşlarını yükseltmektir. Aynı zamanda köylüler de akşamları dışarı çıkmasınlar diye kulaktan kulağa "karadedeler" söylentisini yayarlar.

Genç gazeteci Hakan B. ise temelde metafiziksel olaylara inanmayıp işin aslını ortaya çıkarmak için köye gider fakat köyde haber çabucak yayılarak jandarma karakoluna kadar ulaşır. Hakan köyde kaldığı sürece jandarmalar işler basına yansıyıp başları yanmasın diye sessiz kalırlar. Hakan da 11 gün boyunca sıradışı hiçbir şey olmayınca ve parası azalınca evine dönmeye karar verir fakat köylüler arsızdır. O gittikten sonra kesin bir şey olacağını söyleyip dururlar ve hakan'dan kamerasını bırakmasını isterler. Hakan köydeki bu cingözlere güvenemediği için kamerayı akıllı gördüğü bir çocuğa bırakıp çocuğun da eline kamerayı başka kimseye vermemesi için biraz para sıkıştırır.

Çocuk evlerde, köyün arkalarında, arazilerde, ormana giden yolda elinde kamerayla bir şeyler ararken devriye gezen jandarma çocuğu görür ve önce arkasından yaklaşıp kamerayı almak ister. Çocuk kamerayı bırakmayınca görünmemek için kaçarlar. (teaser'daki sahne)

Daha sonra çocuk bunu köydeki bazı kişilere izlettirmek ister ve lafı geçince 6 kişi merak edip toplanırlar fakat haberi jandarma da alır. Köydeki televizyon bulunan iki-üç evden birinde bu 7 kişiyi bularak olay yayılmasın diye öldürürler. Kasetleri de alırlar fakat köylüler kaseti izlemek için kamerayı ayarlamaya çalışırken kayda almışlardır ve ölümleri bu şekilde "yanlışlıkla" belgelenmiştir.

Aynı zamanda Adem S. çocuğun Hakan B.'ye haber verdiğinden de kuşkulanmıştır. Bir yandan da çocuğun Hakan'a bu kadar kısa sürede ulaşmasına pek ihtimal vermemektedirler fakat İstanbul'daki karakola haber verirse başkaları da uyanabileceğinden sivil biçimde kendileri gidip hakan'ı evinden alırlar. Önce amaçları hakan'ı sorgulayıp bir şey bilmediğinden emin olunca da serbest bırakmaktır. ama hakan sorguya alınmasından şüphe ederek olayın üzerine gidince serbest bıraktıktan sonra takip edip tenhada yakalarlar ve ormanın içine götürüp kaçamasın, insan içine çıkamasın diye çırılçıplak soyarak bir ağaca bağlarlar. Elbiselerini de ormanın başka bir yerine bırakırlar.

Soruşturma bir şekilde bağlanır. Jandarma karakolundakiler de çok fazla ses çıkmaya başladığı için illegal işleri kesmeye karar verirler. Çok geçmeden de dağılmaya karar verirler. Adem S. vicdan azabı duymaktadır. Bu hislerden dolayı emekliliğini isteyip köyde kimseyle yüzleşmemek için İstanbul'a yerleşmeye karar verir fakat hiçbir zaman vicdan azabından kurtulamaz, sonunda da çareyi kendini öldürmekte bulur.

Kızı ise ortaya çıkan kasetlerde ne olduğunu merak edip izlediğinde babasının imza attığı bu vahşeti izleyince dayanamaz. Daha sonra da maddi sıkıntılardan kaseti gazetecilere satar.

Hikayeyi okumadım sadece makaleyi okudum.
    Böyle çok çok olay var ama hepsi meydana çıkamıyor
    Daha sonra diğerlerine ne oldu merak ediyorum

Bende yaşadığım bi' şeyi anlatmak isterim.
    Üni. öğrenciliğimin ilk yılında istanbulda tek başıma yaşıyorum.

Dairem yanlış hatırlamıyorsam 1+1 di.Salon çok büyük yattığım oda nerdeyse üçte biri.
    Bir gece arkdaşlar arasında küçük bi kaynaşma partisi yapmışık 3-5 kişi.İçki vs içtik 1-2 kişi partiyi veren arkdaşın evinde kaldı.kalanlarda teker teker kendi evlerine doğru yola çıktık(yurtta kalanda vardı ).

eve geldim direk yattım.Bir süre sonra uyandım sanki yattığım ufacık oda bayağı genişlemiş,büyümüş.Düğün salonuna dönmüş.
    ben noluyo falan derken tekrar uyudum.bir daha uyandım yatağımın yanında 2-3 tane siyah varlık var.Altıma sıçıyordum.
    bunlar hareket ediyo patlıyo sönüyo bi acayip

çığlık attım gözlerimi kapadım.yorganımı fırlattım ağa kalktım.
    Sanka kafama bi' şey fırlatıldı ser bi' şey.

Bayıldım galiba sabah uyandığımda alnım kıp kırmızıydı

O gün hemen kuran aldım çekmeye koydum.Birde muştamı kolaya koyup yatağımın hemen yanına levye gibi bi demir parçası koydum.
    Tabi ertesi gece arkadaşta kalmıştım.

Sonra rahatladım.Hala aklıma gelir hala sıçarım.

• şimdide zıçtınmı peki ? saf ve temiz duygularla soruyorum

şaka bi yana hikaye iyimiş

benzer bi olayım daha var bi ara lise sonlara doğru fena asosyele bağlamıştım evde tek kalmıştım zaten 1 ay filan o ara neyse uyku düzenim keşmekeşe dönmüştü 3 gün karanlığa yatıp karanlığa kalktığımı bilirim yine o günlerden birinde yatağa uzandım pc açık ordan inceden bi müzik açmıştım hesapta gözlerimi dinlendirip devam edicem oyuna derken aradan zaman geçti sızmışım tabi fazla değil tahminen bi iki saat sonra uyandım ve kulağımda tarifsiz bir çınlama sesi vardı (şuan tüylerim ürperdi hatırlayınca ) nasıl çınlıyor anlatamam odanın ışığı yanıyordu yattığım yerden kalkmaya çalıştım imkanı yok ya parrrmağımı bile oynatamıyordum o derece :S içimden bildiğim ne kadar dua varsa okumaya başladım ve gözlerimi kapattım korkudan yüzüm duvar tarafına dönüktü zaten hareket edebilsem bile o anki döt korkusu ile yüzümü diğer tarafa dönmezdim çünkü hani izlendiğini hissederya insan içimde o an öyle bi his vardıki arkamda birisi varmışçasına sonra gözlerimi kapattım bütün duaları okudum aradan beş on dakika geçti ve anca kalkabildim ,,, bütün bunların üstüne bir de elektrikler kesilseydi ekranı çizer kafayı yerdim heralde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xchampionx -- 10 Haziran 2011; 17:25:41 >

• quote:

şimdide zıçtınmı peki ? saf ve temiz duygularla soruyorum

banamı dedin
  • mb
  • quote:

şimdide zıçtınmı peki ? saf ve temiz duygularla soruyorum

şaka bi yana hikaye iyimiş

benzer bi olayım daha var bi ara lise sonlara doğru fena asosyele bağlamıştım evde tek kalmıştım zaten 1 ay filan o ara neyse uyku düzenim keşmekeşe dönmüştü 3 gün karanlığa yatıp karanlığa kalktığımı bilirim yine o günlerden birinde yatağa uzandım pc açık ordan inceden bi müzik açmıştım hesapta gözlerimi dinlendirip devam edicem oyuna derken aradan zaman geçti sızmışım tabi fazla değil tahminen bi iki saat sonra uyandım ve kulağımda tarifsiz bir çınlama sesi vardı (şuan tüylerim ürperdi hatırlayınca ) nasıl çınlıyor anlatamam odanın ışığı yanıyordu yattığım yerden kalkmaya çalıştım imkanı yok ya parrrmağımı bile oynatamıyordum o derece :S içimden bildiğim ne kadar dua varsa okumaya başladım ve gözlerimi kapattım korkudan yüzüm duvar tarafına dönüktü zaten hareket edebilsem bile o anki döt korkusu ile yüzümü diğer tarafa dönmezdim çünkü hani izlendiğini hissederya insan içimde o an öyle bi his vardıki arkamda birisi varmışçasına sonra gözlerimi kapattım bütün duaları okudum aradan beş on dakika geçti ve anca kalkabildim ,,, bütün bunların üstüne bir de elektrikler kesilseydi ekranı çizer kafayı yerdim heralde...

Uyku felci bu işte.

• mesajım bulunsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeetah

Ön sıradan bizde bir yer alalım .

Ön sıralar mı
  • Madem Konuyu Açan Benim Birde Ben Anlatayım Eskiden Bu Oturduğumuz Eve Taşınmadan Önce Yemek Yemiş Tepsiyi Mutfağa Götürüyordum. Mutfakla Evin Arasında Oturduğumuz Yerin Yani Koridor Vardı Tam Merdiven Çıkılan Yerin Ordan Siyah Birşey Bana Bakıyordu Saçları Dik Dik 3.5 Attım Hemen Geri Annemin Yanına Kaçtım.

Bismillah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShaNexxx

Madem Konuyu Açan Benim Birde Ben Anlatayım Eskiden Bu Oturduğumuz Eve Taşınmadan Önce Yemek Yemiş Tepsiyi Mutfağa Götürüyordum. Mutfakla Evin Arasında Oturduğumuz Yerin Yani Koridor Vardı Tam Merdiven Çıkılan Yerin Ordan Siyah Birşey Bana Bakıyordu Saçları Dik Dik 3.5 Attım Hemen Geri Annemin Yanına Kaçtım.

Bismillah.

Her kelimenin başını büyük harf yapacağına biraz noktalama işareti kullansan, biraz anlaşılabilir cümleler kurmayı denesen inan herkes anlayabilecek. Hangi evde nolmuş bi * anlamadım valla

• quote:

Orijinalden alıntı: PlutosDaddy

quote:

Orijinalden alıntı: ShaNexxx

Madem Konuyu Açan Benim Birde Ben Anlatayım Eskiden Bu Oturduğumuz Eve Taşınmadan Önce Yemek Yemiş Tepsiyi Mutfağa Götürüyordum. Mutfakla Evin Arasında Oturduğumuz Yerin Yani Koridor Vardı Tam Merdiven Çıkılan Yerin Ordan Siyah Birşey Bana Bakıyordu Saçları Dik Dik 3.5 Attım Hemen Geri Annemin Yanına Kaçtım.

Bismillah.

Her kelimenin başını büyük harf yapacağına biraz noktalama işareti kullansan, biraz anlaşılabilir cümleler kurmayı denesen inan herkes anlayabilecek. Hangi evde nolmuş bi * anlamadım valla

Zaten böyle yazanlar bunu nasıl başarıyorlar merak ediyorum, her kelimede büyük harfle başlayarak yazmak daha zor yahu.

• Valla beyler daha düzenli duruyor yinede uyarmanız için teşekkürler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökhan G.

quote:

Orijinalden alıntı: OrganikYazar

Daha iki gün önce başımdan geçen olayı anlatayım.

Geçen gün arkadaş ile bisikletle dolaşmaya karar verdik.Nereye gideceğimizi düşünürken benim aklıma eskiden birçok kez piknik yaptığımız ormanlık bir yerdeki toprak yol geldi.Neyse saat 7 gibi yola çıktık uzun bir yokuşun ardından rotayı dediğim yere çevirdik sonra yolun başlangıcında tabelada yangın tehlikesi içerdiği için yolun araba ve yayalara kapatıldığı yazıyordu.Arkadaş tereddüt etti devam etmek konusunda kısa bir ikna sürecinden sonra toprak yoldan aşağıya doğru salındık neyse ilk başta herşey güzeldi ama mekan tam bir korku filmi gibiydi.Tam olarak canlanmıştır kafanızda nasıl biryer olduğu.Hafiften içim pırpır etmeye başladı.Sonra ilerideki çeşmede durduk su falan içtik dinlendik çeşmenin 25 metre altında dere var oraya baktığımda bir adam gördüm balık tutarken ama kıyafetleri falan simsiyahtı arkadaşa gösterdim bak falan dedim o da neye dedi aşağıda ki adamı görmüyor musun dediğimde kafamı aşağıya çevirdim ve orada kimse olmadığını farketmem ile bir anda kan beynime sıçradı mı desem başımdan aşağı kaynar sular mı döküldü desem öyle bir durumdu bisiklete atladım hadi gidelim buradan dedim.Korkmasın diye birşey çaktırmıyorum.biraz daha ilerledikten sonra Caner durdu ve sesi duyuyor musun dedi iki yanımızda ormanlık ağaçların arasında dereyi görebiliyoruz.Ne sesi dedim kulaklığı çıkardım ağaçların arasından köpek hırlaması gibi bir ses geliyordu.Kurt falandır dedim ama zor duruyorum ne olursa olsun durma devam et dedim.biraz daha ilerleyince yine o ses geliyordu sağ tarafımızdan.Neyse ki birşey olmadan ilerideki köye varmıştık ama hayatımda geçirdiğim en kötü 20dk idi.

Dediğim yerin başlangıcından ss

Korkunç İlginç Olaylarınız.

LanAltıma mıça rım ben ya

abi tam bölgeyi söylesene gitmek istiyorum bu yaz ilgimi çekti?

• Evet Beyler Up Yeni Hikayeler Alalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShaNexxx -- 11 Haziran 2011; 12:20:52 >
  • Karaedeler olayının filmi şuan internette var mı ? izleyen kişilerin yorumunu alabilirmiyim izlenmesi gereksiz bir film/belgesel ise uğraşmayayım boşuna.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kurosaki Ichigo

quote:

quote:

Geçen gün arkadaş ile bisikletle dolaşmaya karar verdik.Nereye gideceğimizi düşünürken benim aklıma eskiden birçok kez piknik yaptığımız ormanlık bir yerdeki toprak yol geldi.Neyse saat 7 gibi yola çıktık uzun bir yokuşun ardından rotayı dediğim yere çevirdik sonra yolun başlangıcında tabelada yangın tehlikesi içerdiği için yolun araba ve yayalara kapatıldığı yazıyordu.Arkadaş tereddüt etti devam etmek konusunda kısa bir ikna sürecinden sonra toprak yoldan aşağıya doğru salındık neyse ilk başta herşey güzeldi ama mekan tam bir korku filmi gibiydi.Tam olarak canlanmıştır kafanızda nasıl biryer olduğu.Hafiften içim pırpır etmeye başladı.Sonra ilerideki çeşmede durduk su falan içtik dinlendik çeşmenin 25 metre altında dere var oraya baktığımda bir adam gördüm balık tutarken ama kıyafetleri falan simsiyahtı arkadaşa gösterdim bak falan dedim o da neye dedi aşağıda ki adamı görmüyor musun dediğimde kafamı aşağıya çevirdim ve orada kimse olmadığını farketmem ile bir anda kan beynime sıçradı mı desem başımdan aşağı kaynar sular mı döküldü desem öyle bir durumdu bisiklete atladım hadi gidelim buradan dedim.Korkmasın diye birşey çaktırmıyorum.biraz daha ilerledikten sonra Caner durdu ve sesi duyuyor musun dedi iki yanımızda ormanlık ağaçların arasında dereyi görebiliyoruz.Ne sesi dedim kulaklığı çıkardım ağaçların arasından köpek hırlaması gibi bir ses geliyordu.Kurt falandır dedim ama zor duruyorum ne olursa olsun durma devam et dedim.biraz daha ilerleyince yine o ses geliyordu sağ tarafımızdan.Neyse ki birşey olmadan ilerideki köye varmıştık ama hayatımda geçirdiğim en kötü 20dk idi.

Bursa/gümüştepe go kart pistininin yanındaki yoldan içeri giriyorsun rc araç pisti+cafe var yol oradan başlıyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kurosaki Ichigo

quote:

quote:

Bursa/gümüştepe go kart pistininin yanındaki yoldan içeri giriyorsun rc araç pisti+cafe var yol oradan başlıyor

Olay bizim köyde olmuş :O Oranın eski adı misi köyü.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.