Şimdi Ara

Korkunç İlginç Olaylarınız. (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
401
Cevap
27
Favori
16.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: attila_khan

quote:

Orijinalden alıntı: PlutosDaddy

quote:

Orijinalden alıntı: attila_khan

Çanakkale'de askerliğimi yaparken nöbet esnasında başıma birkaç olay geldi en sıçırtıcı olanını anlatayım.
    ...

Neresinde yaptın askerliği?

Çanakkale / Gelibolu

o güzelim topraklara saçma salak bir askeri birlik kurmuşlar yatanların kemikleri sızlıyor

Gelibolu'da neresi?

• Yazın arkadaşlar işten çıktı.Saat 02.30'u geçmişti.Onlarla yürüyorduk.Mezarlıktan geçiyorduk.Renkli ışıklandırmalar falan yapılmış.İlginç,güzel ve değişik bir atmosfer katmış ışıklandırmalar.Yürüyorduk.Arkadaşın biri sakın sağa bakmayın diye uyardı.Refleks olarak bizde direk baktık.Bir teyzenin resmi var.Kadın nur yüzlü.Ama gözleri sürekli seni takip ediyormuş gibiydi.Yüzü sürekli seni izliyor.Baya korkutucu ve ilginç bir deneyimdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CastroDiXel

Yazın arkadaşlar işten çıktı.Saat 02.30'u geçmişti.Onlarla yürüyorduk.Mezarlıktan geçiyorduk.Renkli ışıklandırmalar falan yapılmış.İlginç,güzel ve değişik bir atmosfer katmış ışıklandırmalar.Yürüyorduk.Arkadaşın biri sakın sağa bakmayın diye uyardı.Refleks olarak bizde direk baktık.Bir teyzenin resmi var.Kadın nur yüzlü.Ama gözleri sürekli seni takip ediyormuş gibiydi.Yüzü sürekli seni izliyor.Baya korkutucu ve ilginç bir deneyimdi.

reflex değil o türk geni yapma denileni yapar

• Halka ilk çıktığı zamanlar.İzliyorum filmi.Saat 00.00 ı çoktan geçmişti.Film tam bitti ev telefonu çalmaya başladı.Ben bir korktum.Açsam mı açmasam mı? Elime demir çubuk aldım artık her ne işe yarıcaksa.Korka korka gittim açtım telefonu.Alo dedim.Annanem çıktı.Kadın o saatlerde çoktan uyumuş olurdu ama o gün uyumamış.Tesadüfün böylesi :D
    Not:O zamanlar apartmanda zemin katta oturuyorduk ve eve 5 kere hırsız girmişti.O zamanda evde tek kalıyordum.Biraz da onun stresi vardı
  • Yaşadığım bölgede Kayaköyü denilen bir yer var.Orada eskiden Rumlar yaşarmış.Sonra mübadele ile gitmişler.Onların taş evleri vardır ve gayet güzeldir.Neyse anlatılanlara göre orda bir yokuş var.En yakın arkadaşlarımdan biri,babası ve tanıdık bir abi.Yokuşta arkadaşın babası arabayı durdurmuş ve araba kendiliğinden yavaş yavaş yukarı çıkıyormuş.O tanıdık abi demiş ki abi bırak dalga geçmeyi çaktırmadan gaza basıyon falan demiş.Arkadaşın babası da ayaklarını çekmiş ve koltukta bağdaş kurmuş.Araba gene de ağır ağır çıkmış.Oraya kutu kola,metal eşyalar bırakıldığında da aynı şey oluyormuş.Kendiliğinden yukarı çıkıyormuş.
    Bu anlatılanları duydum bizzat şahit olmadım.Ama çoğu kişi böyle diyor.Zamanında az mı kafa yordum manyetik alan orada daha fazla mı yoğun, manisa taşı mı var gibisinden...

• evet dostlar bende bir tane yazayım, başımdan geçen en korkunç olaydır ve tamamen gerçektir, kısa tutmaya çalışacağım.

bir aylığına köye gitmiştim. iki tarafı tepelerle kaplı tepelerin birinde küçük bir bekçi kulübesi olan, ortaya kurulmuş güzel bir köy. evler eski, ahşap sonradan ek yapılmış sağlamlaştırılmış ama hala çürük tahtaları olan bir evde kalıyorum. gece 2 sularıydı yatıyorum, gıcırdayan ahşap seslerine uyandım alışmamışım ya baya bir içim ürperdi. uyku tutmadı fotoğraf makinamı aldım kalktım dışarı çıktım. evin önündeki ağaçtan bozma banka oturdum çektiğim fotoğraflara bakıyordum. daha sonra etrafı izlemeye başladım. tepelerin birinin üzerindeki bekçi kulübesinin orada bir karartı dikkatimi çekti. makinayla yakınlaştırdım, yaşlı bir adam bir koltukta oturuyordu ve koltuğa dayalı duran bir kürek vardı, bekçidir dedim umursamadım. daha sonra karartı hareket etmeye başladı. tekrar yakınlaştırdım yaşlı adam eline küreği almış klübenin yanını kazıyordu. merak ettim bu adam neden kazıyor diye. fotoğrafını çektim...

çektiğim fotoğrafa baktığımda sadece klübe vardı fakat karartı orda duruyordu. tekrar yakınlaştırdım bakarken makinanın ekranında görünüyor fakat fotoğraf çektiğimde sadece kulübe çıkıyordu. soğuk soğuk terlemeye başladım olduğum yerden kalkamadım. makinayı kapattım pilleri çıkardım hafıza kartını çıkardım. tekrar taktım açtım yine çektim, yine aynı sonuç. bende sadece izlemeyi tercih ettim makinadan yakınlaştırarak 5-6 saniye izledim ve sanki izlendiğini anlamış gibi yaşlı adam durdu, küreği toprağa sapladı ve tam olarak benim onu izlediğim yöne baktı sanki benim onu izlediğimi fark etmişti. makinada bir problem vardır, bekçidir dedim hemen içeri girdim sabaha kadar uyuyamadım...

sabah dedeme olayı şöyle anlattım. gece kapının önüne çıktımda orda bi adam oturuyordu bekçi kim oluyor dede dedim. dedem ne bekçisi oğlum, köyde ne varki bekçi olsun, o klübe 10yıldan fazla oldu kapalıdır dedi. soğuk soğuk terlemeye başladım ama çaktırmadım.

olay budur arkadaşlar ama bitmedi.

aradan 2sene geçti bizim köyde klübeyi kullanılmıyor diye yıkmışlar ve altından bir erkek cesedi çıkmış...

• quote:

makinayla yakınlaştırdım, yaşlı bir adam bir koltukta oturuyordu ve koltuğa dayalı duran bir kürek vardı, bekçidir dedim umursamadım. daha sonra karartı hareket etmeye başladı. tekrar yakınlaştırdım yaşlı adam eline küreği almış klübenin yanını kazıyordu. merak ettim bu adam neden kazıyor diye. fotoğrafını çektim...

çektiğim fotoğrafa baktığımda sadece klübe vardı fakat karartı orda duruyordu. tekrar yakınlaştırdım bakarken makinanın ekranında görünüyor fakat fotoğraf çektiğimde sadece kulübe çıkıyordu. soğuk soğuk terlemeye başladım olduğum yerden kalkamadım. makinayı kapattım pilleri çıkardım hafıza kartını çıkardım. tekrar taktım açtım yine çektim, yine aynı sonuç. bende sadece izlemeyi tercih ettim makinadan yakınlaştırarak 5-6 saniye izledim ve sanki izlendiğini anlamış gibi yaşlı adam durdu, küreği toprağa sapladı ve tam olarak benim onu izlediğim yöne baktı sanki benim onu izlediğimi fark etmişti.

Cidden soruyorum; Fotoğraf makinesinin markası ve modeli neydi? Ve mesafe ne kadardı? + Gece ne kadar karanlıktı...

• quote:

quote:

makinayla yakınlaştırdım, yaşlı bir adam bir koltukta oturuyordu ve koltuğa dayalı duran bir kürek vardı, bekçidir dedim umursamadım. daha sonra karartı hareket etmeye başladı. tekrar yakınlaştırdım yaşlı adam eline küreği almış klübenin yanını kazıyordu. merak ettim bu adam neden kazıyor diye. fotoğrafını çektim...

çektiğim fotoğrafa baktığımda sadece klübe vardı fakat karartı orda duruyordu. tekrar yakınlaştırdım bakarken makinanın ekranında görünüyor fakat fotoğraf çektiğimde sadece kulübe çıkıyordu. soğuk soğuk terlemeye başladım olduğum yerden kalkamadım. makinayı kapattım pilleri çıkardım hafıza kartını çıkardım. tekrar taktım açtım yine çektim, yine aynı sonuç. bende sadece izlemeyi tercih ettim makinadan yakınlaştırarak 5-6 saniye izledim ve sanki izlendiğini anlamış gibi yaşlı adam durdu, küreği toprağa sapladı ve tam olarak benim onu izlediğim yöne baktı sanki benim onu izlediğimi fark etmişti.

Cidden soruyorum; Fotoğraf makinesinin markası ve modeli neydi? Ve mesafe ne kadardı? + Gece ne kadar karanlıktı...

Nikon D80. dostum gece 2-3 arası ne kadar karanlık oluyorsa o kadar karanlık. çok hafif ay ışığı vardı.

ekleme: mesafe tahminiyle aram çok kötüdür ama 300-400metre vardı herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmarass -- 12 Haziran 2011; 3:16:50 >

• Lens neydi?
  • quote:

Lens neydi?

55-200VR. sormadan söyliyim piller varta hafıza kartı toshiba

nereye varacaksın dostum anlamadım
  • D80'e varta pil mi takıyorsun, grip var heralde

Gece 2-3 civarı normal bir kamerayla* zifiri karanlık bir yeri gözetleyemezdin -ki D80 gibi bir ekipmanla fotoğrafını çektiğinden hala şüpheliyim (ay ışığı diye düşünürsek, sokak lambası vs varsa bi nebze ok)

Sallamation bol zaten başlık altında denemek istedim
  • ilk sayfaya basladım okumaya dayanamadım şuan yusuf modundayım saat 4 e geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmarass

quote:

D80'e varta pil mi takıyorsun, grip var heralde

Gece 2-3 civarı normal bir kamerayla* zifiri karanlık bir yeri gözetleyemezdin -ki D80 gibi bir ekipmanla fotoğrafını çektiğinden hala şüpheliyim (ay ışığı diye düşünürsek, sokak lambası vs varsa bi nebze ok)

Sallamation bol zaten başlık altında denemek istedim

SEVGİLİ HAKAN KARDEŞİM... 4-5 sene önce olmuş olay bu kadar hatırlıyorum. hayırdır

pillerin ne olduğunuda hatırlamıyorum muhabbet olsun diye yazdım

• Yok D80 sadece en-el3 yani kendi bataryasını alır da ondan dedim

Zorlamaya gerek yok, dedimya sallayan çok başlıkta. Normal bir kompakt makine tarzı bişey olsa izlenmezdi bile + D80 gibi bir gövde dediğim gibi ay ışığında odaklayamaz da 55-200 gibi bir lens ile. Deneme yaptım kendimce, devam.
  • quote:

Yok D80 sadece en-el3 yani kendi bataryasını alır da ondan dedim

Zorlamaya gerek yok, dedimya sallayan çok başlıkta. Normal bir kompakt makine tarzı bişey olsa izlenmezdi bile + D80 gibi bir gövde dediğim gibi ay ışığında odaklayamaz da 55-200 gibi bir lens ile. Deneme yaptım kendimce, devam.

profsun dostum benden daha çok bilgin var farkındayım ne desem birşeyler söylersin uzar gider saygılar
  • Ya bırak allasen ya, ben de yeni hikayeler var yorganın altında pısarak uyuyacağım diye geldim tık yok. Ben yatmaya gidiyorum, iyi geceler.
  • Konu Güncel Beyler 5 Sayfa Olduk :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: HonanımDaber

quote:

Orijinalden alıntı: I need $

Bi gece klübünde eğlendik biraz işin ucunu kaşırdık eve gittik erkek olarak yattım kadın olarak uyandım o günden beri kadınım.

Avatar - mesaj uyumundan nerde çalıştığını tahmin edebiliyorum.
  • Geceleyin yada ayı çekmek gibi sıradışı durumlarda gözümüzün gördüğü gibi görüntü alabilmek için nasıl bir ekipman lazım arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigen -- 12 Haziran 2011; 12:51:59 >
  • buna benzer bi konuda baya dalga geçen olmuştu bakalım bunda ne çıkıcak
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.