Şimdi Ara

Korkunç İlginç Olaylarınız. (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
399
Cevap
27
Favori
16.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnş Olmaz İlk Sayfalarda Sorunlu Arkadaşlar Olsada Gerisi Düzgün :)
  • güzel hikayeler var arkadaşlar
  • Karadedeler olayı ile ilgili bu videoyu buldum;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dimox -- 12 Haziran 2011; 15:59:10 >
  • Bende anlatayım bir olay. O zamanlar küçüktüm 10-11 yaşındayım. Tatil için köye gitmiştim. Orada dedemin bir akrabasının torunu vardı. Adı Durmuştu benden 3-4 yaş büyüktü, çocuk tam bir .içti her türlü pislik vardı adamda. Neyse bir gün dağa çıkalım dedi, bende o zamanlar çok severdim böyle dağları gezmeyi, hep gezerdik. İşte hazırlandım ben ve yola çıktık. O zamanlar baya tırsaktım bu da huyumu bilir hep korkunç hikayeler anlatırdı ama yarısı uydurmaydı bunu bilirdim. İlk önce bozuk yolda ilerledik. Daha sonra bu tırmanarak gidelim dedi ve tamam dedim. Beni öyle bir yere soktu ki hep diken. Yaz aylarıydı ama hava hafiften kapanmış yağmur yağacak gibiydi ve köyden yaklaşık 4 km uzaklıktaydık. Güneş gitmişti ve bizde bu aralar çalılıklara daldık ve bu da bana burada bir kulübe olduğunu. Bu kulübe de eskiden orman bekçisinin kaldığını anlatıyordu. Nerde kulübe diye sordum, yağmurda orada kalırız diye düşünüyordum ki o bir anda saçmalama diye bağırdı. "ben oranın yakınına dahi gitmem." dedi. Ulan ne diye bahsediyorsun o zaman diyecektim ama sonra vazgeçip neden gitmeyeceğini sordum.

O da anlatmaya başladı. Yaşlı bir bekçi kalıyormuş bu kulübe de arada köye uğrayan güler yüzlü, çocukları seven bir adammış. Bu adamın devrinde orman bekçileri ata binermiş. İşte bu adam çocukları atına bindirir gezdirirmiş falan. Sonra bir gece ne olduğu tam belli değil ama adam atının yanında ölü bulunmuş. Kafasını bir taşa çarpmış düşüpte. Söylenenlere göre gece at huysuzlanmış bu da çıkıp onu sakinleştireyim derken düşüp çarpmış. Ama kilit nokta şu rivayetlere göre bu dağlarda bir canlı grubu yaşarmış, babannem çok anlatırdı. Köylüler bunlara "tantanlar" dermiş çünkü bunlar dağlarda davul çalarak geceleri gezerlermiş ve çobanları kovarlarmış.

At bunlardan ürkmüş diyorlar. Kulübe köy yolunun yakınında dedi bulunduğumuz yere 1 km falan dedi. Şu tepeyi aldık mı yola çıkacağımızı söyledi. Tantanlar olayını bilirdim ve baya korkardım ama amcam ve babam gülüp geçince korkum azalmıştı ama hala tırsıyordum neyse söylediğine göre kulübeye yürüyünce camdan bir adam el sallıyormuş ve at kişnemeleri duyuluyormuş. Bu sefer gidip görecektim ve inanıyordum ki yalandı. Gidelim dedim ve benle bir yere kadar geleceğini söyledi. Tırmandık, dikenler falan ve yağmur çiselemeye başlamıştı. 300-400 metre sonra ben gelmiyorum dedi sen tırman dedi. Ulan öyle bir gaaa geldim ki gözlerimden yaş geliyor. Tüylerim diken diken oldu. Tırmanıp yola geldim ki kulübe uzaktan gözüküyordu. Çok pis tırsıyordum. Bacaklarım karıncalanmaya başladı ki kulağıma kişneme sesleri gelmiyordu. Kulübeyle aramda ki mesafe azaldı ve cama bakmaya başladım ki bir karaltı gördüm ve o anda şimşek çaktı. Küfürü bastım böyle bir tesadüf olamazdı yaklaştım biraz daha emin olmak için ve orada bir karaltı bana el sallıyordu. Aramda tahmini 100-200 metre vardı. Ve çığlık atarak yol boyunca koştum hiç birşey görmüyordum. Kendimi kaybetmiş söve söve koşuyordum. 4 km yi koşarak gittim ve o sırada yağmur deli gibi yağmaya başlamıştı. Köyün evlerini gördüğümde yavaşladım hafiften ama koşuyordum hala. köyün sokakları bom boştu. köyde koşmayı bıraktım ve eve girdiğimde ölüyordum. Kalbim deli gibi atıyordu.

Devam edecek.

• up
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlutosDaddy

quote:

Orijinalden alıntı: attila_khan

quote:

Orijinalden alıntı: PlutosDaddy

quote:

Orijinalden alıntı: attila_khan

Çanakkale'de askerliğimi yaparken nöbet esnasında başıma birkaç olay geldi en sıçırtıcı olanını anlatayım.
    ...

Neresinde yaptın askerliği?

Çanakkale / Gelibolu

o güzelim topraklara saçma salak bir askeri birlik kurmuşlar yatanların kemikleri sızlıyor

Gelibolu'da neresi?

18. mknize piyade tugayı / ortaköy

• güncel
  • güncel
  • güncel
  • up:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StormKing -- 13 Haziran 2011; 21:10:47 >
  • upppp yeni hikayeler. :)
  • Bulun artık mesajımı
  • yukarı, güzel hikayeler var
  • bn hep böle karabasan falandı filandı öle korkunç şeyleri hep araştırırdım o zamanlarda hep cuma günleri sabah namazına karşı karabasan gelirdi hiç hareket edemeden falan kalırdım öle sonra kelimei şehadeti çekince giderdi sora bir gün evde tek başımayım ders çalışıodum bir anda içerden ışık açılma sesi geldi bnde tırstım içeriye bakmaya sora dedim bakim banyonun ışığını açık buldum ve içeri girdiğimde çamaşır makinesinin üstündeki şeylerin döküldüğünü gördüm çamaşır makineside çalışmıyodu yani çalışırken düüşmemiştir üstündekiler.bu karabasanın gelmesi abimle başladı abim bna ve ortanca abime anlattı olayları sora ikimizede gelmeye başladı bi arada babama gelmiş ama büyük ihtimal etkisinde kaldığım için psikolojikman geliyodur ama şu banyo olayına tırstım.bi kerede tarih dersine çalışıodum(bnide hep ders çalışırken buluyo ibneler :D) YATAĞIMA Bİ BAKTIM kızılderiliye benzer bir surat wardı hatta resmini falan çektim

yatağımdaki surat(kızılderiliye benziyo)

• biz arkadaşla iddaa yapmaya gideriz yaptıktan sonrada böyle bi dolanırız mesela kuponu 16:00'da yatırdık saat 16:25 de arkadaşa gol oldu saate bak derim eve gidince bakarız 25. dakikada gol olmuş bu arada erdemfb12 gerçekten kızıderiliye benziyor :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derinkoma -- 13 Haziran 2011; 23:10:55 >
  • abi çok tırstım bu resmi yorumlayın bna ya
  • Orijinalden alıntı: The Extractor

Orijinalden alıntı: ShaNexxx

Orijinalden alıntı: BanDirmaLee

bende anlatayım arkadaşlar başımdan geçen ilginç bir olayı
    Bundan 2 sene falan önceydi gece wc ye gitmek için uyandım baktım annem başucumda oturuyor dedim anne sen daha yatmadınmı yok olum yatmadım dedi benim odamda oldu bu olay ki annem benim odamı sadce toplamak için girer herneyse ben antreye geldim karşıdan gene annemi gördüm o an sok oldum hemen odama kostum ama yatagımın basında gördügüm annem yoktu bi 5 dk kendime gelmeye çalıstım sonra elimde bi elfeneri ile evi aradım bakmadıgım yer kalmadı annem uyuyordu herneyse sabah oldu dün akşam ben seninle konustummu diye sordum hayır olum dedi peki beni gördünmü gece dedim yok dedi yorgundum erken yattım fln dedi şimdi anlatırken bile tırsıyorum walla

benzeri abimin başına geldi annemi görmüş annem abime hade oğlum yat demiş ve bi anda hızlıca çıkmış sabah sormuş anneme öle bişi yok demiş hayaldir korkmaya gerek yok bnce çünkü abm mutlu mesut yaşıo ibne :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemfb12 -- 13 Haziran 2011; 23:34:22 >

• Konu gece cok pis uyku kacirio
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Extractor

beyler şakamıdır bu ya?
    fotoğrafı çekmez olaydım hafızamda kalıcak şimdi !!!
    allttaki kafa silületini görüyomusunuz :SS

üst taraflara bak bnde o kafalardan birini göördüm annemlere gösterdim annem yumruk attı bozuldu
  • güzel ps
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.