Şimdi Ara

Korkunç İlginç Olaylarınız. (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
401
Cevap
27
Favori
16.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: @ToniCipriani

quote:

Orijinalden alıntı: OrganikYazar

quote:

Orijinalden alıntı: Kurosaki Ichigo

quote:

Orijinalden alıntı: Gökhan G.

quote:

Daha iki gün önce başımdan geçen olayı anlatayım.

Geçen gün arkadaş ile bisikletle dolaşmaya karar verdik.Nereye gideceğimizi düşünürken benim aklıma eskiden birçok kez piknik yaptığımız ormanlık bir yerdeki toprak yol geldi.Neyse saat 7 gibi yola çıktık uzun bir yokuşun ardından rotayı dediğim yere çevirdik sonra yolun başlangıcında tabelada yangın tehlikesi içerdiği için yolun araba ve yayalara kapatıldığı yazıyordu.Arkadaş tereddüt etti devam etmek konusunda kısa bir ikna sürecinden sonra toprak yoldan aşağıya doğru salındık neyse ilk başta herşey güzeldi ama mekan tam bir korku filmi gibiydi.Tam olarak canlanmıştır kafanızda nasıl biryer olduğu.Hafiften içim pırpır etmeye başladı.Sonra ilerideki çeşmede durduk su falan içtik dinlendik çeşmenin 25 metre altında dere var oraya baktığımda bir adam gördüm balık tutarken ama kıyafetleri falan simsiyahtı arkadaşa gösterdim bak falan dedim o da neye dedi aşağıda ki adamı görmüyor musun dediğimde kafamı aşağıya çevirdim ve orada kimse olmadığını farketmem ile bir anda kan beynime sıçradı mı desem başımdan aşağı kaynar sular mı döküldü desem öyle bir durumdu bisiklete atladım hadi gidelim buradan dedim.Korkmasın diye birşey çaktırmıyorum.biraz daha ilerledikten sonra Caner durdu ve sesi duyuyor musun dedi iki yanımızda ormanlık ağaçların arasında dereyi görebiliyoruz.Ne sesi dedim kulaklığı çıkardım ağaçların arasından köpek hırlaması gibi bir ses geliyordu.Kurt falandır dedim ama zor duruyorum ne olursa olsun durma devam et dedim.biraz daha ilerleyince yine o ses geliyordu sağ tarafımızdan.Neyse ki birşey olmadan ilerideki köye varmıştık ama hayatımda geçirdiğim en kötü 20dk idi.

Dediğim yerin başlangıcından ss

Korkunç İlginç Olaylarınız.

LanAltıma mıça rım ben ya

abi tam bölgeyi söylesene gitmek istiyorum bu yaz ilgimi çekti?

Bursa/gümüştepe go kart pistininin yanındaki yoldan içeri giriyorsun rc araç pisti+cafe var yol oradan başlıyor

Olay bizim köyde olmuş :O Oranın eski adı misi köyü.

Misi diye geçer zaten çoğu kez Uzak durun oradan

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Geçen gün arkadaş ile bisikletle dolaşmaya karar verdik.Nereye gideceğimizi düşünürken benim aklıma eskiden birçok kez piknik yaptığımız ormanlık bir yerdeki toprak yol geldi.Neyse saat 7 gibi yola çıktık uzun bir yokuşun ardından rotayı dediğim yere çevirdik sonra yolun başlangıcında tabelada yangın tehlikesi içerdiği için yolun araba ve yayalara kapatıldığı yazıyordu.Arkadaş tereddüt etti devam etmek konusunda kısa bir ikna sürecinden sonra toprak yoldan aşağıya doğru salındık neyse ilk başta herşey güzeldi ama mekan tam bir korku filmi gibiydi.Tam olarak canlanmıştır kafanızda nasıl biryer olduğu.Hafiften içim pırpır etmeye başladı.Sonra ilerideki çeşmede durduk su falan içtik dinlendik çeşmenin 25 metre altında dere var oraya baktığımda bir adam gördüm balık tutarken ama kıyafetleri falan simsiyahtı arkadaşa gösterdim bak falan dedim o da neye dedi aşağıda ki adamı görmüyor musun dediğimde kafamı aşağıya çevirdim ve orada kimse olmadığını farketmem ile bir anda kan beynime sıçradı mı desem başımdan aşağı kaynar sular mı döküldü desem öyle bir durumdu bisiklete atladım hadi gidelim buradan dedim.Korkmasın diye birşey çaktırmıyorum.biraz daha ilerledikten sonra Caner durdu ve sesi duyuyor musun dedi iki yanımızda ormanlık ağaçların arasında dereyi görebiliyoruz.Ne sesi dedim kulaklığı çıkardım ağaçların arasından köpek hırlaması gibi bir ses geliyordu.Kurt falandır dedim ama zor duruyorum ne olursa olsun durma devam et dedim.biraz daha ilerleyince yine o ses geliyordu sağ tarafımızdan.Neyse ki birşey olmadan ilerideki köye varmıştık ama hayatımda geçirdiğim en kötü 20dk idi.

Bursa/gümüştepe go kart pistininin yanındaki yoldan içeri giriyorsun rc araç pisti+cafe var yol oradan başlıyor

Piknik alanı ve merkezi çok güzeldir ama.Bir çay içseydin derenin yanındaki çah bahçesinden.

• Arkadaşlar bundan 2 hafta kadar önce 3 arkadaş evimiz civarındaki koruya gittik yürüyüşe, yemyeşil bir alandı.

Belli bi süre sonra, 'bizim köyün adetleri meşhurdur cinayetleri' sözlerini içeren bi türkü duymaya başladık içerden içerden.

Bu ne lan diye hızlı bi şekilde sesin oldugu yöne gittim, ordaki çalıdan kafamı soktum.

Siyah şapkalı, güneş gözlüklü, siyah kısakollu ve siyah eşofmanlı bir adam çilingir sofrasını kurmuştu.

Dik dik ona baktım , adam hareket etmiyordu benim oldugum yöne bakıyordu.

Tövbe tövbe dedim, arkadaşlar da erik toplama derdindeydi.

Arkadaşlar, adam kurmuş sofrayı yayılmış diye adamı göstermek istedim. İsmet ağaç tepesinde erik aramaya devam ederken Tarık'ın ilgisini çekti bu olay.

O da benle kafasını çalıya soktu, o ağacın altında ne sofra vardı, ne de bir adam. Sadece duyduğum türkü dolayısıyla tozlanmış bi radyo vardı.

Ya adam kaçaktı da beni görünce çok hızlı bir şekilde tüydü, yada..
    Neyse ilk ihtimali düşünmeye çalışıyorum ama yaklaşık yarım dakikada adam nasıl tası tarağı topladı kaçtı, bu biraz esrarlı.

Anlatmak istedim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Piknik alanı ve merkezi çok güzeldir ama.Bir çay içseydin derenin yanındaki çah bahçesinden.

Köyüm içinden bahsediyorsan daha önce gitmiştim çok güzel yerdi.

• Tüm Stephen KING kitaplarını okudum ama beni bu kadar huzursuz eden bir kitap okumadım. Korkmak isteyenler okusun arkadaşlar...

• güzel şeyler var
  • Çocukken anneannemle tütün tarlasında kalmıştım,tek katlı bir bağ evi,ve şunu çok net hatırlarım,odaların kapısında buzlu cam olur ya,orada bir kafa gördüm ama çok enterasan bir şeydi genel olarak yeşil hatlar ve sarı kırmızı bölgeler vardı göz ağız gibi,anneannemi dürtükledim,uyandı,anneanne bu ne dedim,baktı dua oku olum içinden dedi,oda okudu gitti bunu bilirim. Etrafta her hangi bir yerleşim yeri yok ve gecenin3 ü 4 ü zifiri karanlık her yer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanugur

Tüm Stephen KING kitaplarını okudum ama beni bu kadar huzursuz eden bir kitap okumadım. Korkmak isteyenler okusun arkadaşlar...

e-kitap versiyonu varmıdır acaba ? okuyalım hemen
  • quote:

Orijinalden alıntı: hanci86

6. hismidir bilmem içime doğan gerçek çıkıyor mesela bi kızla facebookta okey oynuyorduk muhabbet açıldı sen izmirlimisin dedim ever dedi boyunu kilosunu eksiksiz söyledim; geçenlerde okey oynuyorduk kırmızı altı açacağım okeyin biri sana gelecek diğerini sen yerden çekeceksin dedim aynısı oldu, bazen kendimden tırsıyorum :)

hocam çok ciddiyim bu bana çok fazla oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SellYourSoul

Karaedeler olayının filmi şuan internette var mı ? izleyen kişilerin yorumunu alabilirmiyim izlenmesi gereksiz bir film/belgesel ise uğraşmayayım boşuna.

Filmi çıktımı bu konuda bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pastafaryan

geçen sene arkadaşla okuldan kaçtık ikimizde de 20 kağıt vardı karnımız açtı dedik bişeyler yiyelim hedefimiz burger king'ti ama orası uzak kaçıyordu biz de ne akla hizmetse bayburt kurufasülyecisine girdik 3 tabak kuru + 2 ayran içtim (ayranlar da bimden mi ne adını ilk defa duyuyorum) yemekten sonra bi süre yerimizden kalkamadık 5. derse girmek üzereydik koşa koşa gittik koşmaktan arada kaçırıyorduk arkadaşla okula yakınken osurmaktan popomuza pantolon yapışmıştı nöbetçi bi kız vardı çok hoşlanıyordum orda bi osurdum kız kafasını nöbet kulubesine soktu kıkırdamalar geliyordu benim popoda bi ıslaklık vardı gittim tuvalete baktım mıçmışım tuvalet kağıdı yoktu donuma sildim sonra donu çıkartıp tuvalet penceresinden dışarıya attım dedim bu gazla sınıfta falan oturulmaz kaçarken biraz daha osurdum bu sefer pantolona mıçmıştım otobüse bindim otobüste şöförün yanındaydım otobüste olanları anlatmayayım çok feci arkadaşa noldu bilmiyorum ben wc gittikten sonra ama eve gidince bi yarım saat fanatik + wc keyfi

Anlatılanların en iyisi bu bence

• takipteyız up
  • Konu Sardı Mesaj Bulunsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mütercim

quote:

Orijinalden alıntı: Pastafaryan

geçen sene arkadaşla okuldan kaçtık ikimizde de 20 kağıt vardı karnımız açtı dedik bişeyler yiyelim hedefimiz burger king'ti ama orası uzak kaçıyordu biz de ne akla hizmetse bayburt kurufasülyecisine girdik 3 tabak kuru + 2 ayran içtim (ayranlar da bimden mi ne adını ilk defa duyuyorum) yemekten sonra bi süre yerimizden kalkamadık 5. derse girmek üzereydik koşa koşa gittik koşmaktan arada kaçırıyorduk arkadaşla okula yakınken osurmaktan popomuza pantolon yapışmıştı nöbetçi bi kız vardı çok hoşlanıyordum orda bi osurdum kız kafasını nöbet kulubesine soktu kıkırdamalar geliyordu benim popoda bi ıslaklık vardı gittim tuvalete baktım mıçmışım tuvalet kağıdı yoktu donuma sildim sonra donu çıkartıp tuvalet penceresinden dışarıya attım dedim bu gazla sınıfta falan oturulmaz kaçarken biraz daha osurdum bu sefer pantolona mıçmıştım otobüse bindim otobüste şöförün yanındaydım otobüste olanları anlatmayayım çok feci arkadaşa noldu bilmiyorum ben wc gittikten sonra ama eve gidince bi yarım saat fanatik + wc keyfi

Anlatılanların en iyisi bu bence

hahah harbi en korkuncu buymuş tüylerim tiken tiken oldu yeminle ibretlik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xchampionx -- 11 Haziran 2011; 18:18:53 >

• Millet harbi harbi hikaye yazıyor tutmuş konu
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlutosDaddy

quote:

Orijinalden alıntı: attila_khan

Çanakkale'de askerliğimi yaparken nöbet esnasında başıma birkaç olay geldi en sıçırtıcı olanını anlatayım.

Gece 1-4 nöbetindeyim saat 3 sularında 30 metre uzağımda bir arkadaşım nöbet tutuyordu ışık altında net olarak görüyordum bulunduğum bölgeyi gezmek icin yerimden ayrıldım tekrar geri geldigimde arkadaş yerinde yoktu. etrafa bakarken arkadaşın bulundugu malzemeliğin köşesinden birisi çıktı ama zifiri karanlık var bir insan evladı oraya girmeye cesaret bile edemez neyse gördüm bunu bağırmaya başladım altuğ ses ver diye nedense hiç oralı olmadı kafasını onune eğmiş elleriyle yüzünü ovuşturuyordu 3 kere daha yüksek sesle bağırdım ki gece karanlığında cok uzaklardan ses net olarak gelirken 30 metreye sesimin gitmemesi garipti sonra kafasını kaldırdı bana baktığını görebiliyordum arkasını dondu karanlığa geri gitti ben hala arkadaş sanıyorum dedim kesin silahını oraya bıraktı alıp geri gelicek diye ama geri dönen olmadı olduğum yerde gözlerimden yaşlar akmaya başladı. 15 dakika sonra arkadaş bana seslendi atilla neredesin diye bunun sesini duyar duymaz küfür ederek gittim yanına lan sen beni duymadın mı nerdeydin dedim oturuyordum diyince nasıl yani dedim olayı anlattım gordugum kişiyle arasında 10 metre mesafede oturuyormus ama benm 30 metreden gordugumu o gormemıs ve sesimi hiç duymamış birdaha gözümden yaşlar gelmeye başladı sonrası malum kafayı sıyırdım ki daha bununla sınırlı değil.

alt devre olduğum için 2.5 ay boyunca günde 3 saat uykuyla duruyordum yazıcı olduğumdan dolayı gece nöbeti yazıyorlardı uykusuzluk gece nöbeti derken halüsinasyon görmeye basladım 15 dakika boyunca yerinden hiç kıpırdamayan kargayla bakışmalar agaçların hareket etmesi 40 metre ötemdeki logar kapagının onume gelmesi hey yavrum heyy

Neresinde yaptın askerliği?

Çanakkale / Gelibolu

o güzelim topraklara saçma salak bir askeri birlik kurmuşlar yatanların kemikleri sızlıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: 1mpossible

Geçen kurban bayramında kamp için 3 arkadaş kaz dağlarına gittik.Neyse yolculuk çok güzel geçti 3 kişiyiz arabada kaz dağlarında birçok camping alanı var fakat ölü mevsimde sadece milli parkın kamp alanı ve x(adını unuttum) adlı camping alanı var neyse gittik ilk olarak milli parkın hemen aşağısındaki derenin yanındaki adamlarla konuştuk fiyatta ve herşeyde anlaştık adam hatta bize istersek derenin yanına çadır kurabiliceğimizi söyledi bizde bir etrafı gezinelim çadırları sonra kurarız dedik neyse işte saat 6 dan sonra milli park girişinin bekçileri olmuyor.Milli parkın kamp alanına felan baktık orasıda 2 tepenin arasındaydı biraz daha yukarılara bakalım geri kurarız acelemiz yok dedik ve zirveye kadar çıktık.
    Buradan sonrası gerçekten ilginç

Ve zirvede arabadan indiğimiz anda at sürüsünün geçtiğini gördüm etrafımızdan.Evet dağda atın ne işi var dediğinizi duyabiliyorum fakat eminim , çoğunluğu beyaz kısraklardan oluşan sürü amaçsızca koşturarak yanımızdan geçti .Sis var zaten 3-4 metreden fazlasını göremiyoruz.Biraz daha ilerledik hava yavaş yavaş kararıyordu .Sis yüzünden zirvedeki hava üssünün kapısının dibine kadar geldiğimizi faketmemişiz bile. Neyski başımız belaya girmeden oradan ayrıldık 1 kilometre yol gitmemiştikki öyle bir sağanak bastırdıki ben hayatımda öyle birşey görmedim sanki arabandan çıksam yıldırım direk bana çarpıcak gibi bulutların içindeyiz resmen.Arabadaki demir bölgelere deymemek için üçümüzde bi tarafımızı yırtıyoruz .Sağanak öyleki öndeki arkadaş arabanın camı inmesin diye cama ayağıyla destek yapıyor.Yani öyle bir ortam düşünün.O sırada en çok tuvaletim gelirse diye tırstım açıkçası.Sabaha kadar fırtına dinmedi.Hatta bi ara kafamı arabanın koltuğuna yasladığımda takır tukur sesler geldiğini duydum kapıyı hafifçe araladım ve ne göriyim araba uçurumun dibine kadar kaymış arabayı biraz daha ortaladık yolda.Neyseki başımıza bir kaza gelmeden fırtınadan sağ salim çıktık.

Dağdan aşağı inerken dümdüz yolların param parça olduğunu gördüm.Hemen arkamızdaki çam ağacınada yıldırım düşmüştü.Neyse milli park giriş kapısına kadar geldik bekçiler sanki bişey olmuş gibi delirmişçesine biz bağırdılar niye girdiniz izinsiz felan diye biz pek takmadık açıkçası balıkesire doğru giderken yanımızdan 3 ambulans 1 jandarma birde içinde kim olduğunu anlamadığım siyah plakalı bir mercedes geçti.Neyse balıkesiere gittik ne görelim sahilin tamammını sel almış.

Annemler aradı sonra ağlıyodu kadıncağız ilk tırstım birine bişey mi oldu diye.Sonra herşeyi anlattılar 3 ceset bulmuşlar bizim o dere kenarına kap kurucağımız yerde çok ünlü bir iş adamı 3 çocuğuyla birlikte kamp kurmuş ve sel 3 ünüde almış.Haberlerdede 3 ceset olarak geçince bütün tanıdıklar çıldırmış doğal olarak.Şimdiye kadar bu olaydan kimseye bahsetmemiştim başım derde girer diye ama üstünden epey zaman geçti.

Ama hala o dağda bi şeyler döndüğünden şüphelenirim.

yuhh bu haberi biliyorum iş adamı olayını cok üzülmüştüm o olaya hatta

• U ve P Beyler :)
  • konu baya sardı ama insanı çok ürkütüyor
  • EE Evet Başka Hikaye?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.