Şimdi Ara

Korkunç İlginç Olaylarınız. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
401
Cevap
27
Favori
16.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    rizörv.
  • yıl 1989

ben 8 yaşındayım bir yaz düğünüydü gece 12 de düğün bitti etraf sakinleşmeye başladı büyüklerimiz eve girdi hafif sohbetlere başladılar
    bizde çocuklar olarak dışarıda saklanbaç oynuyoruz ben ebeydim 20 ye kadar saydım herkez saklandı dünyada hiçbir insanın yürüyemeyeceği diklikte meyilli bir yerde bir şey kafası bana dönük vücudu düz ileriye bakarak kayarak yanımdan geçti yemin ederim böyle oldu sadce bana baktı yanımdan geçti arkadaşlar saklandıkları yerden çıktı gündüz oldu oraya bir daha baktım orada kimse yürüyemezdi resmen biraz eğimli bir duvardı orası
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökhan G.

quote:

Orijinalden alıntı: ShaNexxx

Ulan Bir Telefonumda TL Olsaydıda Mobilden Girseydim .d Up

Up yazmada,"nedir bu uplama çabası" demesinler

Doğru Söylüyorsun Bro Ben Konuşalım Kaynaşalım ve Tırsalım Diye Şey Ettiydim :D
  • Benim hikayem biraz daha komik kaçıyor:
    Yıl ya 2000 ya 2001. Biz o zamanlar ilkokul 6. veya 7. sınıfa gidiyorduk. Bıyıklar yeni terlemeye başlıyordu. Arkadaşım Emir'in evinde bilgisayar vardı beraber takılırdık hep. Bir tanıdık abi vardı Emir ile aynı apartmanda kalıyordu: Burak abi. Burak abinin bilgisayarı bozuktu o aralar gelip Emirlerde Resident Evil 2 oynar biz de izlerdik. "Biz oynarız ne olcak yaa, çocukmuyuz biz" falan derken; karakolun içindeki polis memurunun zombiye dönüştüğü(oynayanlar bilir) andan itibaren klavyeden elimizi çekmiştik.(yusuf moduna girmiştik) Burak abinin yanına 2 tane koltuk koyup izlerdik. Eğlenceli oluyordu izlemek.
    İşte bir gün yine Burak abi Emirlere gelip oyunu oynamaya başladı. Bir kaç saat zombi avladı, bulmacaları çözdü, köpeklerden kaçtı falan fişmekaş oyunda ilerlerken bir yerde oyun tıkandı. Sağa sola gidiyor, tüm oyunu dolaşıyor, neredeyse başlangıç noktasına kadar gidiyor yok, bir tane manifela kolu gibi bir zımbırtıyı bulamıyor. Ama 3-4 saat dolaştı ve bu 3-4 saat boyunca da 1 tane zombiyi bırakın, zombinin sesi bile gelmedi. Sadece ayak sesi, kapı açılma, kapanma sesi var. Herneyse öyle sağda solda dolaşırken karakolda bir sorgulama odasına girdi.
    Sorgulama odasını dizilerden, filmlerden bilirsiniz. Ortada bir masa 3-4 sandalye tek tarafı ayna diğer taraftan görüntü sağlayan büyük uzun bir camdan oluşan dört duvar bir oda. Odaya girdik ki 2-3 kere daha girmiştik odaya. Tam odadan çıkıcaz arkada köşede bir komidinin üzerinde parlayan birşey gördü. Bu ne la diye gitti aldı onu. Baktık ki dandrik bir santranç taşı.( mı neydi tam hatırlamıyorum). Bi halta yaramaz diye geri kapıya doğru ilerlerken; bir zombi -evrim geçirmiş olanlardan- o diğer tarafı görülmeyen camdan bir anda fırladı. Sanki sorgulama odasındaki camdan değil de monitörden dışarı fırladı. Aynı anda ben, Burak abi ve Emir çığlık çığlığa kaldık. Ben kendimi odadan koridora fırlattım. Burak abi Emir'i belinden kavramış ağzının çıktığı kadar bağırıyor. Emir ise " Bırak beni Burak abi bırak beni" diye yırtınıyor, burak abiyi tekmeliyordu. Benim sesim bile çıkmıyor yerde cenin pozisyonunda olduğum yerde titriyordum. Abi düşün oyun oynuyorsun bir korku oyunu ve 3-4 saattir oyunda haraket yok ve bir anda, hiç beklemediğin bir anda karşına bir yaratık atlıyor. Acayip tırsmıştım. Rahat 1-1.5 dk korkuyla o pozisyonlarda kalakaldık. Uyanmamız ise zombinin bizi öldürmesi sayesinde oldu ki öldürmese daha birkaç dakika daha öyle kalırdık.
    Burak abiye baktım gözler kıpkırmızı, ne kadar çok ağlamışsa artık korkudan, Emir yatağının ucunda kapanmış titriyor, Ben koridorda titreyerek olayları süzmeye çalışıyorum. Ömrümüzden ömür gitmişti valla.
    İşte böyle bir Resident Evil macerası geçmişti başımızdan. Sırf bu yüzden bu adrenalin patlaması yüzünden korku oyunlarını gece oynamaya çalışırım ki aynı titreşimi alayım.

• mesajım bulunsun
  • Ouu Donanım'a Birşey Oldu :) Ve Ardından Tekrar Sizlerleyiz.
  • murderer_utku: Oyunun adi ne? Kesin Resident Evildir.
  • çok güzel bir şekilde anlatmıştım uzun uzun fakar tam tamam tuşuna bastımki bakımdayız mesajı geldi üşeniyorum bidaha yazmaya, işin özü 7- 8 e giderkenE ablamın bana okumamamı tembihlediği kitabı bir sonbahar akşamı evde kimse yokken okumaya başladım artık iyice hava kararmıştı ve okudukça dahada tırsar hale gelmiştim tuvalete bile gidemiyordum + evin bütün ışıklarını yakmış televizyonuda açmıştım korkudan derken artık yeter dedişm kitabın kapağını kapattım masaya koyduğum anda elektrikler gitti sağımızda solumuzda ev yoktu ve sonbahar rüzgarlarının etkisi ile bütün pencerelerden vuuuuuuuuu vuuuuuuu sesleri geliyodu korkudan 300 - 400 meter uzakta oturan akrabamızın eve topuklamıştım yalınayak

bkz bu kitap idi
     Korkunç İlginç Olaylarınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: 1mpossible

Geçen kurban bayramında kamp için 3 arkadaş kaz dağlarına gittik.Neyse yolculuk çok güzel geçti 3 kişiyiz arabada kaz dağlarında birçok camping alanı var fakat ölü mevsimde sadece milli parkın kamp alanı ve x(adını unuttum) adlı camping alanı var neyse gittik ilk olarak milli parkın hemen aşağısındaki derenin yanındaki adamlarla konuştuk fiyatta ve herşeyde anlaştık adam hatta bize istersek derenin yanına çadır kurabiliceğimizi söyledi bizde bir etrafı gezinelim çadırları sonra kurarız dedik neyse işte saat 6 dan sonra milli park girişinin bekçileri olmuyor.Milli parkın kamp alanına felan baktık orasıda 2 tepenin arasındaydı biraz daha yukarılara bakalım geri kurarız acelemiz yok dedik ve zirveye kadar çıktık.
    Buradan sonrası gerçekten ilginç

Ve zirvede arabadan indiğimiz anda at sürüsünün geçtiğini gördüm etrafımızdan.Evet dağda atın ne işi var dediğinizi duyabiliyorum fakat eminim , çoğunluğu beyaz kısraklardan oluşan sürü amaçsızca koşturarak yanımızdan geçti .Sis var zaten 3-4 metreden fazlasını göremiyoruz.Biraz daha ilerledik hava yavaş yavaş kararıyordu .Sis yüzünden zirvedeki hava üssünün kapısının dibine kadar geldiğimizi faketmemişiz bile. Neyski başımız belaya girmeden oradan ayrıldık 1 kilometre yol gitmemiştikki öyle bir sağanak bastırdıki ben hayatımda öyle birşey görmedim sanki arabandan çıksam yıldırım direk bana çarpıcak gibi bulutların içindeyiz resmen.Arabadaki demir bölgelere deymemek için üçümüzde bi tarafımızı yırtıyoruz .Sağanak öyleki öndeki arkadaş arabanın camı inmesin diye cama ayağıyla destek yapıyor.Yani öyle bir ortam düşünün.O sırada en çok tuvaletim gelirse diye tırstım açıkçası.Sabaha kadar fırtına dinmedi.Hatta bi ara kafamı arabanın koltuğuna yasladığımda takır tukur sesler geldiğini duydum kapıyı hafifçe araladım ve ne göriyim araba uçurumun dibine kadar kaymış arabayı biraz daha ortaladık yolda.Neyseki başımıza bir kaza gelmeden fırtınadan sağ salim çıktık.

Dağdan aşağı inerken dümdüz yolların param parça olduğunu gördüm.Hemen arkamızdaki çam ağacınada yıldırım düşmüştü.Neyse milli park giriş kapısına kadar geldik bekçiler sanki bişey olmuş gibi delirmişçesine biz bağırdılar niye girdiniz izinsiz felan diye biz pek takmadık açıkçası balıkesire doğru giderken yanımızdan 3 ambulans 1 jandarma birde içinde kim olduğunu anlamadığım siyah plakalı bir mercedes geçti.Neyse balıkesiere gittik ne görelim sahilin tamammını sel almış.

Annemler aradı sonra ağlıyodu kadıncağız ilk tırstım birine bişey mi oldu diye.Sonra herşeyi anlattılar 3 ceset bulmuşlar bizim o dere kenarına kap kurucağımız yerde çok ünlü bir iş adamı 3 çocuğuyla birlikte kamp kurmuş ve sel 3 ünüde almış.Haberlerdede 3 ceset olarak geçince bütün tanıdıklar çıldırmış doğal olarak.Şimdiye kadar bu olaydan kimseye bahsetmemiştim başım derde girer diye ama üstünden epey zaman geçti.

Ama hala o dağda bi şeyler döndüğünden şüphelenirim.

Neler atlatmışsın öyle ya, o 3 kişi öldü dedikleri zaman bi iş adamı çocuklarıyla filan ölmüştü. O değil miydi o olay?

• 2 KERE KARABASAN GÖRDÜM. NEYE BENZEDİGİNİ ARTIK BİLİYORUM. FORUMDA HATTA KONUSUNU AÇICAKTIM AMA İNANMAZ KİMSE ALAY EDERLER DİYE GEREK DUYMADIM. HAYATIMIN EN KORKUNÇ OLAYI İDİ. ( yaş 25 forumda ciddi konular açarım şaka veya sallama degil malesef )

AYRICA 1 KERE KÖPEK KOVALADI 0-100 KM YE 3 SN DE ÇIKMIŞIMDIR KORKUDAN. O KADAR UZUN MESEFAYİ NASIL 3-5 SANİYEDE KOŞDUM AKLIM ALMADI HER GEÇTİGİMDE O CADDEDE AKLIMA GELİR GÜLERİM.

• Çanakkale'de askerliğimi yaparken nöbet esnasında başıma birkaç olay geldi en sıçırtıcı olanını anlatayım.

Gece 1-4 nöbetindeyim saat 3 sularında 30 metre uzağımda bir arkadaşım nöbet tutuyordu ışık altında net olarak görüyordum bulunduğum bölgeyi gezmek icin yerimden ayrıldım tekrar geri geldigimde arkadaş yerinde yoktu. etrafa bakarken arkadaşın bulundugu malzemeliğin köşesinden birisi çıktı ama zifiri karanlık var bir insan evladı oraya girmeye cesaret bile edemez neyse gördüm bunu bağırmaya başladım altuğ ses ver diye nedense hiç oralı olmadı kafasını onune eğmiş elleriyle yüzünü ovuşturuyordu 3 kere daha yüksek sesle bağırdım ki gece karanlığında cok uzaklardan ses net olarak gelirken 30 metreye sesimin gitmemesi garipti sonra kafasını kaldırdı bana baktığını görebiliyordum arkasını dondu karanlığa geri gitti ben hala arkadaş sanıyorum dedim kesin silahını oraya bıraktı alıp geri gelicek diye ama geri dönen olmadı olduğum yerde gözlerimden yaşlar akmaya başladı. 15 dakika sonra arkadaş bana seslendi atilla neredesin diye bunun sesini duyar duymaz küfür ederek gittim yanına lan sen beni duymadın mı nerdeydin dedim oturuyordum diyince nasıl yani dedim olayı anlattım gordugum kişiyle arasında 10 metre mesafede oturuyormus ama benm 30 metreden gordugumu o gormemıs ve sesimi hiç duymamış birdaha gözümden yaşlar gelmeye başladı sonrası malum kafayı sıyırdım ki daha bununla sınırlı değil.

alt devre olduğum için 2.5 ay boyunca günde 3 saat uykuyla duruyordum yazıcı olduğumdan dolayı gece nöbeti yazıyorlardı uykusuzluk gece nöbeti derken halüsinasyon görmeye basladım 15 dakika boyunca yerinden hiç kıpırdamayan kargayla bakışmalar agaçların hareket etmesi 40 metre ötemdeki logar kapagının onume gelmesi hey yavrum heyy

• xchampionx: Kitap ilgimi cekti. Nasil, tavsiye edermisin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

xchampionx: Kitap ilgimi cekti. Nasil, tavsiye edermisin?

ı ıh yaramaz babacım ya o zamanlar küçüktük diye tırstık işte daha bi kaç ay önce ananemin evinde rafta gördüm bi gülümseme oldu yüzümde anılardan dolayı sonra aldım okudum hiç sarmadı yani
  • xchampionx: Anladim, tesekkürler aga. Ben korku romanlarini severimde buda korkunctur belki dedim. O zaman baska bir kitap bakacam. Iyi geceler haci hoca reis-i agalar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

xchampionx: Anladim, tesekkürler aga. Ben korku romanlarini severimde buda korkunctur belki dedim. O zaman baska bir kitap bakacam. Iyi geceler haci hoca reis-i agalar.

eyv babacım sanada iyi geceler stephen king O ' yu oku

korkunç rüyalar bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xchampionx -- 9 Haziran 2011; 2:28:55 >

• üşüdüm yorumları okurken
  • quote:

Orijinalden alıntı: southbeachFL

üşüdüm yorumları okurken

arkana kalın bişeyler verelim ?
  • O May Gos :) Süper Hikayeler.
  • Kimse Yok Mu Beyler :) Sabah Hikayeleri İçin.
  • Evde kimse yok arkları çağırdım eve birde kankam dediğim aslında sevipde açılamadığım bir kız vardı onuda çağırmış ev geniş olduğu için arklara tembih 2kişilerdi siz burda kalın onlara dedim şu efsena oyun olan eskiden oynardık masa futbolu vardır ondan kurduk.onlar orda.kızla ben tekim ben normalde korku zorno komedi her türlü filmi izleyen biriyim sordum kıza ne tür film izlersin 10-15 tane kaset almıştık romantik komedi dedi izlemeye başladık.romantik komedilerde aralarda erotik sahne oluyor o sahnelere doğru geliyoruz kızın omzuna el attım aradanda odada tekiz korku efektleri veriyorum cama vuruyorum çaktırmadan kız korkmaya başladı.ne olduysa ondan sonra oldu kıza bayağı yakınlaştım artık kol kolayız kafasını yasladı sanki kıza hap verdim bi uyuşta kendisi başını omzuma koydu ben yapayım derken bir ürperti oldu o anda ne oluyor.bir bakındım sonra ne olcak demekki kızında bende gönlü var dedim.yavaş yavaş açılayımda operasyona başlıyayım dedimsana aşığım gibisinden laflara kalktım mutfağa içecek getireyim dedim bizim çocuklardan ses gelmiyor ne oluyor dedim odayıda kitlemişler uyuyamı kaldılar pcnin başındamı dedim düşündüm neyse onlar takılsın dedim odaya doğru gittim kız koltukta bayılmış gibi duruyordu ne oluyor dedim bir sövdüm evde geniş korku filimleri aklıma geldi kesin bişe olcak dedim bizim kızı uyandırmaya çalışıyorum aniden kafası kalkmaya başladı bi anda gözüne bir baktım bembeyaz uyuşuk bir halde duruyor ne oluyor.altıma mışmak üzereyim kendimi bizim cocukların odasına attım halbuki oda kitliydi nasıl oldu diye düşünüyorum bir cocuklar odada yoktu sonra bir baktım arkamdan bir çıktı adrenalin tavan yaptı uyuşuk bir halde duruyorlar kollar aşağıda düşündüm zopayı alamda şunlara girsemmi diyeadrenalin tavan yapmıştı.hiç düşünmeden çoraplarla evden çıktı anahtarı alıp kapıyı kitledim çoraplarla merdivendeyim bakıyorum bizim alt komşu eve giriyordu baktım şöyle adam normal normal evine gidiyordu rüyadamıyım dedim merdiven aşşağı atladım ayağı kırıyorduk az daha sonra öğrendimki bu bizim salaklar şaka yapmışlar bana ben gece gece merdivenli çoraplı şekildeyim böyle şakamı olur

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.