Şimdi Ara

AtlantisGameNetwork ~ Silkroad 90 Cap EU - CH (Çok Yakında !)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun süredir üzerinde çalışmakta olduğum projemi sizlerin beğenisine sunmak istiyorum.Böylelikle gözümden kaçan kısımları yada yaptığım şeylerin artı ve eksilerini getirilerini götürülerini görebilirim sizlerin değerli eleştirieri sayesinde..

Bu proje mükemmele yakın olduğunda açılacaktır.

Aktif Olacak Sistemler
    *Capture Flag Eventi.
    *Battle Arena (Guild savaşları sadece.)
    *Fortress War.
    *Survival Arena Eventi.
    *Yepyeni görevler.
    *Yepyeni hiç bir yerde olmayan özel hayal gücü ürünü ödüllü eventler..
    *Sıfırdan bir senaryo..

Bu kısmı irdelemek istiyorum sizlerle.Ben oyun yapımcısı olarak Senaryosuz bir oyunu salatalıksız cacığa benzetirim.Senaryo şart.. Bakınız Silkroad Online adının türkçe anlamı İpek Yoludur. Yani Oyunda tarihte yapılan İpek Ticaretini ve bu ticaretin çevresinde gelişen olayları konu almakta.Şimdi açılan private serverlere bakıyorumda ne bir senaryo var nede bir amaç.. Herkes sırf oyunu seviyor yada sırf para kazanma hayali uğruna boş boş serverler açmakla mükellef olmuş.İşte tamda bu noktada hayal gücümü devreye sokarak bir senaryo yazdım ve açacağım oyunuda bu senaryo çerçevesinde inşa etmeyi kafama koydum.Senaryoyu açacağım sitede paylaşacağım adeta bir hikaye kitabı gibi baştan sona okumaktan keyif alacağınızı düşünüyorum. Şimdi sizlere senaryonun tamamını anlatmaya kalksam sayfalar yetmiyecektir zaten şuan okadarda zamanım yok. Ancak kısacık ama önemli noktalarına değinebilirim.

Mesela Survival Arena... Projemin en sağlam kalesi olarak görüyorum.Nedeni hiç bir private serverde görmemem. Sadece isimde olan boş yada moblarla dolu arenalardan söz etmiyorum elbette..

Bu arenada insanların kahramanlık öykülerinin doğuşuna şahit olacaksınız.. Çocukların büyüyüp gerçek birer savaşçı olduğu bu arenada kıran kırana mücadeleler sonucunda Gladiator ünvanına sahip olacaksınız.. Tabii sınamaları başarılı bir şekilde geçebilirseniz.. Tabi birde Server Şampiyonu var... Evet Şampiyon ünvanını kaptırana dek Benim yazdığım bir bot olacak. (Pvp yapabilen bir bot :) Bir kaç hafta önce Forumdada paylaşmıştım.) Bu botu herkesi öldürdükten sonra kesebilirseniz (şimdilik ) 50 silk olurda herkesi öldürüp botun gücüne yenilirseniz 25 silk ödülü alacaksınız. Tabiii Arenada sadece hayatta kalan tek kişi ödüllendirilmiyecek. Senaryoya eklediğim özel görevler sayesinde öldürdüğünüz insan sayısınca görevlerinizi tamamlayacaksınız . Detayları resimlerden göreceksiniz yakında yayınlayacağım resimlerini...

Senaryomuz bu şekilde ilerlemekte , Mesela bugun bitirdiğim Kaptan Annie ile tanışmak ister misiniz ?

Kaptan Annie : Kaptan Ivy ' nin ikiz kardeşi.İkiz oldukları sizi yanıltmasın, Annie ,Ivy'ye nazaran çok daha hırçın , çok daha hareketli ve çok daha haylaz bir kişiliğe sahip. Şimdilerde babası Shaitanla evinde sakin bir hayat süren Annie günlerini antrenman yaparak geçirmekte.. Günbegün yeteneklerine yetenek katan Annie sizleri hayli zorluyacağa benziyor.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Kaptan Annie !

--Survival Arena Görevlerinden ilkinin ödülleri (Sınırsız Tekrarlanabilir !)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tüm eleştirilere açığım zaten bu konuyu da hem siz değerli kitlelere ulaşmak hemde benim için değerli olan fikirlerinizi almak için açtım.

Bana buradan ulaşabilirsiniz,özel olarak paylaşmak istediğiniz şeyler içinde ;
    mail adresim imzamda bulunmakta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utku1676 -- 28 Ağustos 2015; 20:37:39 >

• Captain Annie , Antrenman yaparken görüntülendi ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utku1676 -- 29 Ağustos 2015; 16:40:52 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.