Şimdi Ara

AtlantisNET Deneyimim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, 19.07.2023 tarihinde AtlantisNet Gigapon altyapım geldi ve aynı gün kurulum oldu.

Yaklaşık 1 yıl 1 ay kullanım deneyimim çok olumlu, Istanbul Esenyurt gibi bir yere 10000/10000 simetri altyapı çekip sorunsuz hizmet verebiliyorlar. Diğer firmalar daha yeni 1000 mbps geçerken Atlantis net bunu yılladır sağlıyor.

Ve herhangi bir problem olduğunda DonanimHaber üzerinden hızlıca o problemi çözüyorlar, müşteri odaklı bir firma 7/24 yardımcı ve hizmet veriyorlar, şimdiye kadar herhangi bir problem yaşamadım.

Oyunlara gelicek olursak Valorant Istanbul serverinde 2MS alıyorum Frankurt'ta 35-36 MS alıyorum

Lol EUW da stabil 36 MS alıyorum 37 olduğunu hiç görmedim.

Türkiye içi oyun sunucularına en düşük 2MS le baglaniyorum, Lokasyona bağlı olarak max 5MS gördüm.

Diğer internet firmaları TT altyapısında iken pingler ortalama +5-10 arasında daha fazla pingle baglaniyordum. Gigapona geçince ping konusunda düşük ve stabil alıyorum.

Hem hız hem düşük ping arayan varsa tek adres AtlantisNet, iyiki varsınız AtlantisNet <3

Her konuda mükemmel hizmetleri için AtlantisNet ailesine sonsuz teşekkürlerimi iletiriyorum. Her konuda yardımcı oldurlar Donanimhaber üzerinden.

7 24 hangi saate test yapsam ortalama degerlerim bunlar.

AtlantisNET Deneyimim

• buraya yazı gelecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1080pHD -- 9 Ağustos 2024; 19:47:10 >
  • Düşük ping ve 1000mpbs gerçekten çok güzel sonunda örnek mahallesini gigaponladılar darısı diğer mahallelere.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.