Önümüzdeki ay Mehterçeşme ve Yeşilkentin Mahallelerin tamamına Gigapon hizmeti sunulucak mı ? :) Şimdiden CAT 6 kablo alsam iyi olur o halde :D |
ATLANTİSNET - KENDİ ALT YAPISIYLA SINIRSIZ FİBER İNTERNET BURADA! [ANA KONU] (16. sayfa)
-
-
Merhabalar, Sultaniye mahallesi 643 sokak'a tahmini ne zaman gigapon gelir?(umarim en erken zamanda). Sabirsizlikla gigaponlu olmayi bekliyorum 1000/1000 paketle :)
-
Merhaba; yelişkent mahallesini 2 proje olarak parçaladık. Tamamlanan ve Aktif olan sokakları websitemiz üzerinden atlantis gigapon haritası kısmından güncel olarak inceleyebilirsiniz. Yeşilkentin geri kalanı ve merhterçeşme bölümü ard arda temmuz ayı gibi tamamlanacak.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Jeannen merhaba aslında ekiplerimizi sokakta kablo çekerken gördüğün gün sana süpriz yapacaktık ama seni başka operatörede kaptırmak istemiyoruz onun için süprizi şimdiden yapalım adresine gigapon planlaması yapıldı omurga taşıyıcı fiber kablosu çekildi,sokak ofdk (optik fiber dağıtım kutusu) yerleri belirlendi. Sadece bina kablolarının çekimleri ve devreye alınma süreci kaldı. En kötümser ihtimalle nisan ayı sonuna kadar sende gigaponla internette şov yapmaya başlayacaksın. Modeminde pon ışığı yanması dileğiyle :)
Cok mukemmel bir haber, taahhütsüz pakete devam ediyorum, nisan ayini sabirsizlikla bekliyorum :)
-
12.01.2023 kayıtları bu :D sürekli olarak takipteyim
bu da 21.02.2023 kayıtları baya bir gelişme var ama bizim sokağa ne zaman geleceğini öğrenmek istedim :) :D
-
Merhaba; sokak bilgisi albilirmiyim.
Yeşilkent 1774.sokak
-
Bu adresi mayıs ayına kadar tamamlamayı planlıyoruz.
Mayıs ayına kadar kutular geldiğinde mesale direkt aktif mi ediyorsunuz yoksa sinyalin gelmesi içinde bir süre beklemek zorunda mıyıım?
-
Şöyle bina kabloları çekiliyor. Kablolar çekildikten 1 hafta sonra OFDK (optik fiber dağıtım kutusu) sokaklarda belirlenen noktalara konulup sinyal veriliyor. Talepleri hızlı karşılamak adına sinyal verildikten hemen sonra kurulum ekiplerimiz başvuru olan binalara DK (bina içi dağıtım kutu) larını abone daire kablosunu çekerken monte ediyorlar. Hizmeti çalıştırıyorlar. Bununla paralel bölgedeki tüm kablo çekilen binalara DK lar altyapı ekibimizce monte edilmeye devam ediyor.
Peki bizim binamız mesela çok yeni değil TT bakır kabloları Ekibiniz daire kadar Fiber optik kabloyu kendileri mi bağlatıyor yoksa benim elektrikçi vs mi tutmam gerek
-
Sürecin tamamını ekiplerimiz yürütüyor sizin yapmanız gereken tek şey ekiplerimize modemin fişini takabilecekleri bir priz göstermek ve sonrasında internette şov yapmaya başlamak :)
Başvuruyu nasil yapabilirim? Sultaniye mahallesi icin :)
-
Bina kablonuz çekildikten sonra kabloyu farkederseniz çağrı merkezinden başvuru oluşturabilirsiniz. Kabloyu farkedemezseniz kabo çekildikten bikaç hafta sonra bina içine kutu takıldığında farketmeme imkanınız kalmayacak o zamanda çağrı merkezinden başvuru yapabilirisinz.
Tamamdir, ilginiz için teşekkür ederim. Kablo cekildigi gibi basvuruyu olusturuyorum, sabirsizlikla bekliyorum :)
-
Çınar ve örnek mahallesi neden yok, ya da ne zaman ulaşır buraya?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çınar mahallesinin bazı kısımlarında alt yapımız mevcut . Gelen talepler doğrultusunda çalışma planlarımızı güncelliyoruz. -
Koru parkı üst kısmına getirirseniz 1000'lik pakete geçeceğim. İnşallah tez zamanda gelir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
merhabalar istanbulun tamamında hizmet verme düşünceniz var mı? yoksa mahalli bir operatör mü olacaksınız? mesela ben kağıthanede oturuyorum bu hizmetten kaç sene sonra faydalanabilirim?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X