Şimdi Ara

ATLANTİSNET - KENDİ ALT YAPISIYLA SINIRSIZ FİBER İNTERNET BURADA! [ANA KONU] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Alpha crow , Alpha crow Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.553
Cevap
30
Favori
79.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar, iki sorum olacak. Cevaplarını yetkili ve son kullanıcılar verebilirler. Şimdiden teşekkürler.

1. İPTV konusunda kısıtlama söz konusu mu?
    2. Engelli bir birey olarak engelli indiriminiz veya kampanyanız mevcut mu?
  • 1080pHD 1 kullanıcısına yanıt

Ne gibi kısıtlama oldu ki ?

• Gabrien34 G kullanıcısına yanıt

bende merak ettim ne gibi bir kısıtlama ?

• 1000-1000'de hiç kayıp yaşadın mı şuana kadar?

upload da yer yer yaşadım fakat hemen sonrasında düzelttiler

• Bu arada ISS kullananlara bir şey sormak istiyorum GTA 5 online oynayan var mı bilmiyorum fakat pingi olan var mı acaba test edebilecek birisi varsa çok mutlu olurum. Benim online oyunlarda cs go valorant apex ve pubg de ping değerlerim güzel fakat 4 5 aydır GTA 5 de sürekli ping oluyor.

• korkutma be beni adsl'de şuan 43 alıyorum PUBG ve bf4'de 43 alıyorum

korkulacak bir şe yok reis dediğim gibi ping değerleri güzel fakat sadece gta da bu sorunu yaşıyorum

• Bizim buraya yaz ayı gibi gelecekler total masraf ne kadar olur geçmek istediğimde?

geçmek istediğin tarifeye bağlı sadece 100 tl bir kurulum ücreti veriyorsun o kadar. Fatura 15 20 gün sonra çıkıyor bildiğim kadarı ile

• 1000-1000 300tl şuan ama MODEM ücretsiz mi yoksa modem parası ekstra mı ?

Ücretsiz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar "İstiklal Mahallesi,Cennet Sokak" taraflarına gigapon altyapı çalışmaları ne zaman başlıyacak.?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şu an Twitch de görüntüleme sorunu yaşayan var mı? BluTV ve Netflix'e giremiyorum. err_connectıon_reset hatası alıyorum tüm çözüm yollarını denedim fakat sonuç alamadım.

@AtlantisNet Destek

• netflix ve blutv şimdi girdim sıkıntı yok

twitch de sıkıntı yok

• 1080pHD 1 kullanıcısına yanıt

Benim şansıma mı bilmiyorum tüm saçmalıklar beni bulmaya başladı.

• Merhaba, herhangi bir arızamız bulunmuyor. Virüs programı kullanıyorsanız, ondan kaynaklı olabilir. Hat port güncellemesi de yaptım. Sorun devam ediyorsa, özel mesaj yoluyla iletişime geçebilirsiniz.
  • Virüs programı kullanmıyorum. Teşekkür ederim port değişimi ile düzeldi büyük bir ihtimalle fakat. Upload hızımda bir düşüş oldu.

ATLANTİSNET - KENDİ ALT YAPISIYLA SINIRSIZ FİBER İNTERNET BURADA! [ANA KONU]

ATLANTİSNET - KENDİ ALT YAPISIYLA SINIRSIZ FİBER İNTERNET BURADA! [ANA KONU]

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.