ATLANTİSNET - KENDİ ALT YAPISIYLA SINIRSIZ FİBER İNTERNET BURADA! [ANA KONU] (13. sayfa)
-
-
Merhabalar;
Türknet fiyatları arttırdığı için yeni bir firma arıyorum bu hafta geçiş yapmam lazım. Bu firmayı önerir misiniz ? İnternet kesintisi yaşamamam lazım işim hep internet ile. 35 mbps benim için yeterli.
Teşekkür ederim şimdiden.
-
Ben istanbul'da değilim. Zaten kabul edilmeyecek olanları gösterdim bu 3 değer normal değil ve bunlarda Turknet çıkışları dedim. Onun haricinde diğer değerlerin normal olduğunu ilettim. Dosyamı paylaşabilirim bu sorun değil, fakat aynı lokasyonda olmadığım için birebir karşılaştırmak çok doğru bir yaklaşım olmaz. Ek olarak ilk paylaştığım görsel eski firmama aitti. Güncel durumlara burdan bakabilirsiniz. Turknet'in ping süreleri sizin ile alakalı değil, genel olarak az router ile yüksek ping değerleri veriyorlar, onların kendilerini geliştirmesi lazım.
Bu kadar router ile aynı değerleri almamız sizce çok da normal mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ApRa- -- 20 Ocak 2023; 21:52:4 >
-
Merhaba
Şu an için İzmir Menderes'te benim bulunduğum yer 83 Mbps destekliyor ben 75 Mbps lik paket kullanıyorum hiçbir sorun yok.
Sizin servisleriniz ilgimi çekti sorgulayayım dedim 17 Mbps çıktı. Neden böyle acaba?
-
Şu an VDSL'de boş port yoktur, ordan baktığınızda yeni boş port arar, direkt geçişte sorun olmaz.
-
Oyunlardaki Ping değerleri böyleyse güzel bence ADSL'e göre baya fark ediyor :D
-
Buldunuz mu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yakın süreçte bir fiyat değişimi olacak mı?
-
Çok kısa bir zaman önce oldu, muhtemelen bir süre olmayacaktır.
Vdsl'de yaşadığımız sorunlardan dolayı başka firmaya geçiş düşünüyorken Atlantisnet'in kendi altyapısıyla Esenyurt süleymaniye mahallesine altyapının ne zaman geleceğini sorduk ve bize birkaç ay içinde hizmetimiz gelecek denmişti fakat bu söylemin üzerinden çok uzun zaman geçmesine rağmen herhangi bir çalışma olmadı, civar mahallelerde hizmetiniz var diye bizde haliyle beklenti içine girdik ama anlaşılan bizim mahalleye yakın zamanda altyapı çalışmanız olmayacak boşuna beklemeyede gerek yok, yeni bir operatöre geçiş yapacağız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok iyi keşke büyükçekmece'yede gelseniz :(
-
Merhaba;
Süleymaniye mahallesinde geçtiğimiz günlerde omurga kablo çekim işlemini tamamladık. Bina kabloları çekimi için bölge hazır durumdadır. Şuan ekiplerimiz hürriyet mahallesini bitirmek üzereler. Ardından fatih mahallesi tamamlanacak. Sonrasında süleymaniye mahallesine başlanacak. Mahallenizin gigapon altyapısının tamamlanması nisan ayı içinde öngörülüyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba; şartlar o kadar öngörülemez durumdaki ne söyleyeceğimizi bilemiyoruz.2 yıl üst üste fiyat güncellemeden satış yaptığımız dönemler oldu. Şuan 6 ay aralıkla fiyat güncellemesi yapar olduk. Haziran ayına kadar net şekilde fiyat değişikliği olmayacağının garantisini verebiliriz. Sonrası için ülke ekonomisinin durumu neyi gösterirse onu uygulamak zorunda kalacağız. Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Yeşilkent 1774.sokak için altyapı çalışması durumu ne zaman gerçekleşir acaba ? iple bekliyorum 150 metre ötemde gigapon hizmetiniz var fakat bizim sokağa hala FİBER kutular bile konulmadı :(
-
Merhaba; yeşilkent mahallesinin omurga kablo çekim işlemi 1,5 yıl önce tamamlandı. Yeni aslında istediğimiz zaman bina kablolarını ve kutuları koymaya başlayabiliriz. Fakat öncelikli olarak yoğun talep aldığımız ve altyapı sorunları bulunan mahalleleri tespit ederek o bölgeleri aktif ediyoruz. Bulunduğunuz adres için 2023 yaz dönemi planlama yapılacağı 2023 sonu aktif etmedilmesi öngörülmüş durumda.
Geç olsun güç olmasın demişler :(
-
VDSL var mı?
Merhaba boş port varsa, VAE hizmetimizle VDSL konusunda yardımcı olabiliriz. Sorgulama yapabilmem için özel mesaj yoluyla ev adresinizi iletebilir misiniz? -
Pendik'e de gelin nolur la 2-3 günde bir iss forumunda arayışa sürüklüyor diğer issler bıktım ya.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
teşekkürler bu zor zamanlarda kısıtlamaya gitmediğiniz için
diğer isplere örnek olsun
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X