|
ATLANTİSNET - KENDİ ALT YAPISIYLA SINIRSIZ FİBER İNTERNET BURADA! [ANA KONU] (11. sayfa)
-
-
Merhabalar İyi Günler diliyorum öncellikle
İstanbul Esenyurt Yeşilkent Mahallesine
1774.Sokak
ilgili GigaFiber çalışması olacak mı ? Çünkü hemen Parkın karşı tarafında yaklaşık olarak 200 Metre Ötemizde 1000-1000 veriyorsunuz . Biz bu tarafta ADSL altyapı ile malesef ki kaldık Çalışma planları aranızda böyle bir bilgi var mı ? ve ya varsa ne zaman gelir acaba ?
-
Hangi bölgesin Brom Yeşilkente hala daha gelmedi :(
-
Çınar mahallesi 1469.sokak
Yeşilkent parka yakın sokaklarda vardı altyapı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben şehitler parkının oradayım bi tarafına döşenmiş umarım öbür tarafınada Döşenir Superonline 3 aydır Sinyali aktif etmedi İnşallah Atlantisnet gelip bu traflara giga döşerse direkt geçicem sıkıldım ADSL'den
-
Merhaba, iyi günler :)
Yeşilkent mahallesi 2023 yılı planlarımız içerisinde bulunuyor. AtlantisNet GigaPon ile şov yapmanız için gelen talepleri özenle inceleyip planlarımızı güncelliyoruz :) -
Umarım en kısa sürede gelir . Peki başka bir opartörden geçince Çayma bedeli gibi bir ücret ödüyor musunuz ve Şahsi MODEM kullanabiliyor muyuz ?
-
Bi de Aslında Yeşilkent Mahallesinde Gigapon var ama 1774. Sokakta yok genel olarak bütün Yeşilkente mi yapılcak Altyapı yoksa belli bi kısımdamı kalıcak ? :(
-
Kayseri Kocasinan OsmanGazi mahallesi için planınız var mı ?
-
İstanbul için bile sadece Esenyurta var şuanlık brom ama inşallah 2024'de İstanbul dışına açılcaklardır gibi
-
Cayma bedelini karşılamıyoruz maalesef. Şahsi modeminiz eğer kullandığınız tarifeye uygunsa kullanabilirsiniz :) -
Hedefimiz tüm Türkiye'yi GigaPon ile tanıştırmak. Yeşilkent mahallesinin geri kalan kısımları için yol haritamız hazır, yakında güzel haberler vereceğim :) -
Merhaba, şuan o bölgeye GigaPon hizmeti veremiyoruz :( özel mesaj yoluyla adresinizi iletirseniz VAE sorgulaması yapabilirim :) -
Peki Yeşilkent 1774. sokak gözüküyor mu ? Takip edebileceğim bir yer var mı Altyapı çalışmaları nerelere gelicek gibi :)
-
Merhaba, nerelere çekileceğini göremezsiniz ama nerelere çekildiğini görebilirsiniz https://atlantisnet.com.tr/gigapon-altyapi-haritasi/ -
Evet siteden baktım Yeşilkente tamamen mi Altyapı gelicek yoksa sadece belli bir kısmamı Özellikle 1774. sokağa gelicek mi ? Çünkü 1802.sokakla arası 200-250 metre fakat arada park var park her hangi bir engel olur mu ?
-
Merhaba, bahsettiğiniz bölge 2023 planlarımız içerisinde yer alıyor :) -
Çok teşşekkürler umarım en kısa zamanda gelir Altyapı yatırımlarınız için teşekkürler :)
-
Rica ederim, AtlantisNet Gigapon ile şov yapmayan kalmayacak :) -
Merhabalar tekrardan bir sorum olacaktı Gigapon bizim bölgemizde 'Esenyurt Yeşilkent' Havai olarak dağılıtılıyor galiba Binalar üzerinden yapılıyor gibi gözüküyor Kazı çalışmaması görmemiz normal mi ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X