Şimdi Ara

ATLANTİSNET - KENDİ ALT YAPISIYLA SINIRSIZ FİBER İNTERNET BURADA! [ANA KONU] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.284
Cevap
29
Favori
69.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba abone olalı bir ay oldu bugün 18 Aralık bütün gün internet yok Pazar günü evde istirahat edelim internete gireyim dedim ama nafile böyle devam ederse aboneliği iptal edeceğim talatpaşa mah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abone numaram 3400031249

• ayakkabici68 A kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sizlere daha iyi hizmet verebilmek için altyapımız da güncellemeler yapıyoruz. Kısa süreli kesintiler yaşadık. Yaşadığınız olumsuz deneyim için gerçekten üzgünüm. Bu tarz sorunların olmaması için 7/24 çalıştığımızdan şüpheniz olmasın. İnternette şov yapmanız bizim için önemli. Yaşadığınız tüm sorunlar için, özel mesaj yoluyla iletişime geçebilirsiniz veya çağrı merkezi ve Whatsapp hattımız üzerinden arıza kaydı oluşturabilirsiniz. Anlayışınız ve sabrınız için teşekkür ederim.
  • Adana'da müstakil eve fiber verebilir misiniz?

• Biraz değişiklikler olmuş fakat güzel olmuş :) Telefon için app eklenmiş daha harika olmuş :)

ATLANTİSNET - KENDİ ALT YAPISIYLA SINIRSIZ FİBER İNTERNET BURADA! [ANA KONU]
    ATLANTİSNET - KENDİ ALT YAPISIYLA SINIRSIZ FİBER İNTERNET BURADA! [ANA KONU]play.google.com
    Atlantisnet - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.wiradius.atlantis_oim

• Merhaba internet sorunum çözüldü arıza kaydı kapatıldı ilgi alakanıza teşekkür ederim

• jungesterne J kullanıcısına yanıt
    Merhaba, özel mesaj gönderdim. Ev adresinizi paylaşır mısınız? Hemen sorgulama yapalım.
  • Tüm gelişmeleri hızlıca takip ediyorsunuz :) Güncellemeleri beğenmenizi sevindim. AtlantisNet GigaPon ile şov yapmaya devammm.
  • ayakkabici68 A kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ben teşekkür ederim. AtlantisNet GigaPon ile şov yapmaya devammm. :)
  • Kartal'a ne zaman gigapon hizmeti verebileceksiniz?

• atm10 A kullanıcısına yanıt
    Merhaba, şuan belli bir tarihimiz bulunmuyor. Gelen talepler doğrultusunda çalışma planlarımızı güncelliyoruz. Anlayışınız ve sabrınız için teşekkür ederim :)
  • @AtlantisNet Destek

kullanım miktarları gözükmüyor ne zaman güncellenir?

ATLANTİSNET - KENDİ ALT YAPISIYLA SINIRSIZ FİBER İNTERNET BURADA! [ANA KONU]abone.atlantisnet.com.tr
    Atlantis Net İnternet Online İşlem Merkezi
    https://abone.atlantisnet.com.tr/login/index
  • 1080pHD 1 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, çalışmalarımız devam ediyor :)
  • Turktelekom fiberler için en azindan 200 mbps açsanız çok güzel olurdu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ydemir95 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yorumunuzu dikkate alacağız :) Öneriniz için teşekkür ederim.
  • AtlantisNet Destek kullanıcısına yanıt

Merhabalar, Neden destek kayıtlarına geri dönülmüyor ne online işlemlerden nede Whatsapp üzerinden.

• Bunu ben de hissettim, peşinden koşup düzelttiğim her şey tekrar dağılıyor, büyüdükçe küçülüyor gibi marka. Umarım en yakın zamanda toparlanır ve kendine çekidüzen verir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, dönüş yapılmamış arıza kaydımız bulunmuyor. Altyapımızı güncellediğimiz günlerde yoğunluk oldu. Ondan dolayı geç dönüş yapmış olabiliriz. Sistemimizde herhangi bir sorun bulunmamaktadır. Anlayışınız için teşekkürler.
  • onur0xie O kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Altyapımızı güncellediğimiz günlerde yoğunluk oldu. Ondan dolayı geç dönüş yapmış olabiliriz. Sistemimizde herhangi bir sorun bulunmamaktadır. Anlayışınız için teşekkürler.
  • AtlantisNet Destek kullanıcısına yanıt
    Bu ayın 20 sinde açılan online işlemlerde ki destek kayıdına dönüş sağlanmamış. Ayriyeten bir arkadaşıma referans olduğum için bu dönem için fatura çıkmayacağı belirtilmişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CAGRİ36 -- 26 Aralık 2022; 12:10:17 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.