Şimdi Ara

ATLANTİSNET - KENDİ ALT YAPISIYLA SINIRSIZ FİBER İNTERNET BURADA! [ANA KONU] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.284
Cevap
29
Favori
69.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhabalar, özel mesaj yoluyla abone numaranızı iletebilir misiniz? Hemen yardımcı olalım :)
  • Yeni fiyatlar;

ATLANTİSNET - KENDİ ALT YAPISIYLA SINIRSIZ FİBER İNTERNET BURADA! [ANA KONU]
  • 300 TL limitim vardı internet için vardı eşitlendi
    25 TL statik ip ücretiydi o kaç TL olacak acaba?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 1080pHD 1 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, statik ip ücretimiz aylık 50TL olarak güncellendi.
  • AtlantisNet Destek kullanıcısına yanıt
    %100 gelmiş ama feda olsun Esenyurt'a her türlü altyapıyı getiren şirkete değer hele Esenyurt'a ait burada faaliyetlerini yönetiyorsa

Değerli yorumun için teşekkürler :) İnternette şov yapmanız için 7/24 çalışıyoruz.
  • Çek yapıştır bizide alıştır atlantisnet

• Esenyurt bölgesindeyim, yeni abonelik başlattım umarım kopma ve hız sorunu yaşamayız. Sorunsuz hizmet alırız, deneyimlerimi burada paylaşacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • narcenar44 N kullanıcısına yanıt
    AtlantisNet GigaPon ile şov yapacaksınız :) Hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtlantisNet Destek -- 13 Aralık 2022; 10:29:25 >
  • AtlantisNet ile kıskandıran internet, GigaPon 10.000 sizlerle :)

ATLANTİSNET - KENDİ ALT YAPISIYLA SINIRSIZ FİBER İNTERNET BURADA! [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtlantisNet Destek -- 16 Aralık 2022; 15:51:50 >

• ATLANTİSNET - KENDİ ALT YAPISIYLA SINIRSIZ FİBER İNTERNET BURADA! [ANA KONU]

online işlem merkezi yeni arayüze geçiyor içerikleride detaylı olmasını bekliyorum

• Online işlemlere giriş yapamıyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • M0rfiN M kullanıcısına yanıt

daha aktif edilmedi

• Arayüz çok güzel olmuş bence. Bir de mobil için app gelirse çok iyi olur.

• @M0rfiN

@Cagriozbkr

yeni arayüze giriş yapılıyor an itibariyle

ATLANTİSNET - KENDİ ALT YAPISIYLA SINIRSIZ FİBER İNTERNET BURADA! [ANA KONU]abone.atlantisnet.com.tr
    Atlantis Net İnternet Online İşlem Merkezi
    https://abone.atlantisnet.com.tr/login/index

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1080pHD -- 17 Aralık 2022; 22:49:6 >
    Bilgilendirme için teşekkür ederim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sevgili AtlantisNet kullanıcıları, yeni online işlemler paneline
    abone.atlantisnet.com.tr
    Atlantis Net İnternet Online İşlem Merkezi
    https://abone.atlantisnet.com.tr/giris
    adresinden. Kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yapabilirsiniz :) Yeni online işlemler panelimiz daha güzel oldu. Sizlere daha iyi hizmet verebilmek için 7/24 çalışıyoruz. AtlantisNet ile şov yapmaya devammm :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtlantisNet Destek -- 18 Aralık 2022; 12:55:8 >

• geçen haftalarda prime video kullanamamistim, buradan attığım mesaj sayesinde durum düzeltilmişti ama gene ayni hatayi almaktayim. atlantisnetle prime video kullanmaya kalktigimda uygulama benim vpn kullandigimi söylemekte.

Bunun yanında online islem merkezi tasarımı değişmiş güzel olmuş ama bilgiler gelmemiş hiç ve ek olarak her ay faturanın e-arsiv olarak sunulması gerekirken ancak talep ettiginizde faturayi yüklüyorlar sisteme.

yine bir diger eksiklik ise bankalarin uygulamalarından otomatik fatura odemr seceneginin olmamamasi, bir an önce bu konuda anlaşma yapılmalı bemce.

• ratsorizzo kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, sizlere daha iyi hizmet verebilmek için bazı güncellemeler yapıyoruz. Gğncellemelerimiz bittikten sonra Prime vpn sorunu ile karşılaşmayacaksınız. Detaylı bilgilendirmeyi özel mesaj yoluyla yaptım. Anlayışınız ve sabrınız için teşekkür ederim.

Diğer iki önerinizi de dikkate alacağımızdan şüpheniz olmasın. :)
  • Esenyurt İncirtepe mahallesine bir projeniz var mı ?

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.