< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtlantisNet Destek -- 31 Temmuz 2024; 15:17:12 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtlantisNet Destek -- 31 Temmuz 2024; 15:17:12 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
15:30 civari ekipler battalgazi muhtarlığının oradaydı 5-10 personel fiber kablo çekiyordu dereyi aşırtıp ekipler çalışıyor maşallah |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
@AtlantisNet Destek Merhaba, müsait zamanda özel mesaja bakar mısınız? :) |
Az önce mh aradım geçiş işleminde 300 tl alıyoruz dedi,bu konuyu bi netleştirmek gerek, < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ben dün geçiş işlemleri başlattım. evet 300 tl aldılar. Edit: AtlantisNet Destek iletişime geçti yanlışlık olmuş. Yaptığım ödeme karşılığında 1 aylık bedava kullanım teklif ettiler kabul ettim. Teşekkürler. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akibeel -- 2 Ağustos 2024; 18:16:24 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ben Telekom altyapısı kullanan Türknet kullanıyorum (fiber) Atlantis net Telekom altyapısı (VDSL) geçmek istiyorum 300tl öder miyim... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
merhabalar TENDA HG9 modemin arayüz şifresini öğrenebilir miyim rica etsem? |