Şimdi Ara

ATLANTİSNET - KENDİ ALT YAPISIYLA SINIRSIZ FİBER İNTERNET BURADA! [ANA KONU] (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.583
Cevap
30
Favori
81.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

51 çok düşük olur=)

şimdi kontrol ettim upload hızım 2 katına çıkmış.

diğer değerler aynı.

Neyse sağlık olsun sizin extra yapabileceğiniz bir durum yok.

yardımınız için çok teşekkür ederim.

ATLANTİSNET - KENDİ ALT YAPISIYLA SINIRSIZ FİBER İNTERNET BURADA! [ANA KONU]
  • Arkadaslar ortalama hizlariniz nedir acaba 800-900 goren varmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • devilmycry_87 D kullanıcısına yanıt
    Merhaba gigapon alt yapısı ile hizmet alırsanız bilgisayarınız destekler ise 1000/1000 almak için herhangi bir engel yok hatlarda satürasyon yaşamamız için teknik ekibimiz gigapon portlarını günlük olarak analiz etmektedir.😉

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Aldigim hiz degerleri :) her zaman stabil ve mukemmel 7 24 dusuk ping ve yuksek hiz Tesekkurler Atlantis net ve Gigapon altyapi :)

• jeannen J kullanıcısına yanıt
    Sizler sayesinde stabil ve hızlıyız AtlantisNet in en büyük desteği siz değerli müşterilerilerimizsiniz.düşük ms yüksek hızın keyfini çıkarın 🫶🏻

• AtlantisNet Destek kullanıcısına yanıt

Örnek mahallesi 1374. sokağınada bekliyoruz...

• Çalışmalarımız son sürat devam etmektedir. Sizlerede Gigapon hizmeti sağlamak isteriz. Önümüzdeki günlerde size iyi haberler vermek isteriz.
  • jeannen J kullanıcısına yanıt
    Bu hızları ben görmedim 😔 max arada 500 görüyorum genelde 130-250 arası

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Merhaba, AtlantisNet abone numaranızı özel mesajla iletebilirseniz kontrol sağlayalım.
  • teamwork kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Bina numaranızı özel mesajla iletebilir misiniz?
  • Burdaki arkadaş yardımcı olmaya çalışıyorda diğer mh temsilcileri berbat,kız aradı konuşurken hattı kapattı geride dönmedi,bilgisiz kişiler var

• mustafa371988 M kullanıcısına yanıt
    Merhaba Mustafa bey abone numaranızı dm ile iletirseniz çağrı kayıtlarından konuyu araştırıp ilgili personel kaynaklı hata var ise gereğini yapalım.

• Bu arkadasıni davet kodu karsilikli birer ay kullanim vermiyor mu,sadece davet eden mi 1 ay bedava oluyor @AtlantisNet Destek

• mustafa371988 M kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, davet eden abonemize 1 ay tanımlıyoruz. :)
  • Değerli AtlantisNet kullanıcıları,
    DonanımHaber'de AtlantisNet alt kategorimiz açılmıştır. Deneyimlerinizi bu kategoride paylaşarak bize destek olabilirsiniz.

Kategori linkimiz: AtlantisNet - DonanımHaber
  • Arkadaşlar bana ethernet kablosu onerebilirmisiniz salondan modeme kablo cekecem bir kablo denedim hiz dusuk verdi mesafe 20 metre civari

Merhaba, 20 metre ethernet kablosunu 100 TL'ye temin etmek için sizi AtlantisNet Genel Merkezimize bekliyoruz. Çalışma arkadaşlarım size yardımcı olacaktır. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtlantisNet Destek -- 13 Ağustos 2024; 9:7:4 >
  • Apartman girişinde kutularını gördüğüm gibi aramıştım. Firmaya yaklaşık 2 yıla yakın aboneliğim var. Bu süre içinde sadece bir kez 1 günden fazla internet kesintisi oldu ilk zamanlarda. Yeni bir firma olduğu ve altyapısını genişlettiğini bildiğim için bir sorun olmadı benim için. Ayda bir bazen 3-5 saatliğine kesinti olabiliyor hemen bildirim mesajı geliyor. Yaklaşık 1000 mbps alabiliyorum. Bana verilen modem tek parça Tenda HG9 üzerinde firma logosu var. Kendi fiber girişi olduğu için harici ONT kutusuna gerek kalmıyor. Modem 5 GHZ de iyi çalışıyor ama 2.4 GHZ bazen saçmalayabiliyor. Firma ile bir şikayetim yok ve kendilerini seviyorum. 8 daire+ 1 dükkan olan apartmanda 6 abone var. Lokasyon Esenyurt - Osmangazi Mah. Edit: Resim eklendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Most Vasat Player -- 13 Ağustos 2024; 10:9:59 >

• çoğu internet servis sağlayıcıda modeme reset atınca ip adresi değişiyor. atlantisnet durum nedir hiç bakan oldu mu değişiyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teamwork -- 13 Ağustos 2024; 13:21:0 >
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.