Şimdi Ara

ATLANTİSNET - KENDİ ALT YAPISIYLA SINIRSIZ FİBER İNTERNET BURADA! [ANA KONU] (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.583
Cevap
30
Favori
81.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

En kisa surede gelecegim merkezinize ☺️

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Most Vasat Player M kullanıcısına yanıt
    Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz. :) İnternette şov yapmaya devam!
  • teamwork kullanıcısına yanıt
    Lütfen reset atmayınız. Online İşlemler Merkezi, Çağrı Merkezi veya DonanımHaber üzerinden bize ulaşırsanız, size hızlıca farklı bir IP adresi sağlayabiliriz. Sizleri de AtlantisNet ile şov yapanlar dünyasına bekliyoruz :)
  • AtlantisNet Destek kullanıcısına yanıt

DM bakabilirmisiniz?

• Mr.Talha kullanıcısına yanıt
    Bakabiliriz :) Günaydınlar

Yazdım.

• ATLANTİSNET - KENDİ ALT YAPISIYLA SINIRSIZ FİBER İNTERNET BURADA! [ANA KONU]

Merhabalar bir kacgundur evde yoktum bugün geldim ve internetim asiri yavas oldugunu fark ettim bana 1000mb kadar dendi ama hic bir zaman o hizlari alamadim baskalari 950 mb alirken ben nasil bu kadar dusuk aliyorum 100mb hat cektirdim bana 1000mb dediniz anlamadim bana havalar sicak vs demeyin bahane olmaz bu kablolu test yaptim

• devilmycry_87 D kullanıcısına yanıt
    Merhaba, 100 megabitte takılı kalmanızın sebebi modemden bilgisayarınıza takılı olan kablodadır. Kabloyu çıkart tak yapıp deneyiniz . Sorununuz düzelmezse ofisimize gelip 10 metreye kadar ücretsiz gigabit kablo temin edebilirsiniz.

Merhabalar evde 1metrelik cat6 kablo ile baglanti yaptim 1000mb destegi bulunuyor santralden hiz sinirlamasi yapilmis yada verdiginiz modem arizali suan 130 200 arasi hiz aliyorum uzaktan bir kontrol edermisinz hiz degerim kac

Merhaba, özel mesaj gönderdim. Beraber test edelim :)
  • Merhabalar Hizmetiniz fastpath uzerinden mi oluyor? ve bufferbloat sonuclariniz nasil?

• xealez X kullanıcısına yanıt

Fiberde fastpath bulunmuyor diye biliyorum(Atlantisnet ekibi daha iyi cevap verir). bufferbloat testi anlik olarak : https://www.waveform.com/tools/bufferbloat?test-id=05cac00b-ce73-496b-8d4b-03a0fe4e3f1b

Merhabalar, "FastPath" terimi daha çok DSL ve VDSL gibi bakır hatlı teknolojilerde kullanılır ve bu tür bağlantılarda veri iletimini hızlandırmak ve gecikmeleri azaltmak için özel optimizasyonlar sağlamak amacıyla uygulanır. Fiber optik bağlantılarda ise bu tür ek optimizasyonlara genellikle gerek kalmaz çünkü fiberin doğası gereği yüksek hızlar ve düşük gecikme süreleri sağlanır.

Oyundan gelen TCP paketleri, sunucudan paket doğrulama yapılmadan bize iletimi saglaniliyor mu? düşük gecikme

• ATLANTİSNET - KENDİ ALT YAPISIYLA SINIRSIZ FİBER İNTERNET BURADA! [ANA KONU]

Modeme yapilan ayardan sonra konsolda kablolu hiz testi yaptim gayet stabil teknik ekibe teşekkür ederim gayet ilgili ve yardimseverler.

Oyunlarda TCP paketleri genellikle doğrulama ve sıralama işlemleri gerektirir, çünkü TCP protokolü güvenilir veri iletimi sağlamak için tasarlanmıştır. Ancak bazı oyunlar, düşük gecikme sağlamak amacıyla UDP protokolü kullanabilir, çünkü UDP daha düşük gecikme süreleri sağlar ancak veri doğruluğu garanti etmez. Oyun verilerinin iletiminde düşük gecikme sağlamak için, oyunlar genellikle ağ altyapılarını ve protokol seçimlerini optimize eder.

Örneklemek gerekirse;

TCP Protokolü Kullanan Oyunlar
    World of Warcraft (WoW): Bazı ağ işlemleri için TCP kullanır çünkü bu verilerin sıralı ve güvenilir bir şekilde iletilmesi gereklidir.
    League of Legends: TCP'yi belirli oyun içi veriler için kullanır, ancak daha fazla düşük gecikme sağlayan UDP'yi de kullanır.
    Minecraft: Özellikle bağlantı kurulumu ve bazı kontrol paketleri için TCP kullanır.

UDP Protokolü Kullanan Oyunlar
    Counter-Strike
    Fortnite
    Overwatch

Merhaba, geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Teknik ekibimizin yardımıyla ilgili olumlu yorumlarınızı paylaştığınız için de teşekkür ederiz. Her zaman yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. :)
  • Kuşadası'na gigapon lazım beyler....

• FısFısss kullanıcısına yanıt
    ATLANTİSNET - KENDİ ALT YAPISIYLA SINIRSIZ FİBER İNTERNET BURADA! [ANA KONU]
  • akevler 3 saatir internet yok şakamı gündüz vakti evden çalışıyoruz haftanın son günü sıkıntı yaşıyorum

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.