En kisa surede gelecegim merkezinize ☺️ < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ATLANTİSNET - KENDİ ALT YAPISIYLA SINIRSIZ FİBER İNTERNET BURADA! [ANA KONU] (48. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz. :) İnternette şov yapmaya devam! -
Lütfen reset atmayınız. Online İşlemler Merkezi, Çağrı Merkezi veya DonanımHaber üzerinden bize ulaşırsanız, size hızlıca farklı bir IP adresi sağlayabiliriz. Sizleri de AtlantisNet ile şov yapanlar dünyasına bekliyoruz :) -
DM bakabilirmisiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bakabiliriz :) Günaydınlar -
Yazdım.
-
-
Merhaba, 100 megabitte takılı kalmanızın sebebi modemden bilgisayarınıza takılı olan kablodadır. Kabloyu çıkart tak yapıp deneyiniz . Sorununuz düzelmezse ofisimize gelip 10 metreye kadar ücretsiz gigabit kablo temin edebilirsiniz. -
Merhabalar evde 1metrelik cat6 kablo ile baglanti yaptim 1000mb destegi bulunuyor santralden hiz sinirlamasi yapilmis yada verdiginiz modem arizali suan 130 200 arasi hiz aliyorum uzaktan bir kontrol edermisinz hiz degerim kac
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, özel mesaj gönderdim. Beraber test edelim :) -
Merhabalar Hizmetiniz fastpath uzerinden mi oluyor? ve bufferbloat sonuclariniz nasil?
-
Fiberde fastpath bulunmuyor diye biliyorum(Atlantisnet ekibi daha iyi cevap verir). bufferbloat testi anlik olarak : https://www.waveform.com/tools/bufferbloat?test-id=05cac00b-ce73-496b-8d4b-03a0fe4e3f1b
-
Merhabalar, "FastPath" terimi daha çok DSL ve VDSL gibi bakır hatlı teknolojilerde kullanılır ve bu tür bağlantılarda veri iletimini hızlandırmak ve gecikmeleri azaltmak için özel optimizasyonlar sağlamak amacıyla uygulanır. Fiber optik bağlantılarda ise bu tür ek optimizasyonlara genellikle gerek kalmaz çünkü fiberin doğası gereği yüksek hızlar ve düşük gecikme süreleri sağlanır. -
Oyundan gelen TCP paketleri, sunucudan paket doğrulama yapılmadan bize iletimi saglaniliyor mu? düşük gecikme
-
-
Oyunlarda TCP paketleri genellikle doğrulama ve sıralama işlemleri gerektirir, çünkü TCP protokolü güvenilir veri iletimi sağlamak için tasarlanmıştır. Ancak bazı oyunlar, düşük gecikme sağlamak amacıyla UDP protokolü kullanabilir, çünkü UDP daha düşük gecikme süreleri sağlar ancak veri doğruluğu garanti etmez. Oyun verilerinin iletiminde düşük gecikme sağlamak için, oyunlar genellikle ağ altyapılarını ve protokol seçimlerini optimize eder.
Örneklemek gerekirse;
TCP Protokolü Kullanan Oyunlar
World of Warcraft (WoW): Bazı ağ işlemleri için TCP kullanır çünkü bu verilerin sıralı ve güvenilir bir şekilde iletilmesi gereklidir.
League of Legends: TCP'yi belirli oyun içi veriler için kullanır, ancak daha fazla düşük gecikme sağlayan UDP'yi de kullanır.
Minecraft: Özellikle bağlantı kurulumu ve bazı kontrol paketleri için TCP kullanır.
UDP Protokolü Kullanan Oyunlar
Counter-Strike
Fortnite
Overwatch
-
Merhaba, geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Teknik ekibimizin yardımıyla ilgili olumlu yorumlarınızı paylaştığınız için de teşekkür ederiz. Her zaman yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. :) -
Kuşadası'na gigapon lazım beyler....
-
-
akevler 3 saatir internet yok şakamı gündüz vakti evden çalışıyoruz haftanın son günü sıkıntı yaşıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X