Şimdi Ara

ATLANTİSNET - KENDİ ALT YAPISIYLA SINIRSIZ FİBER İNTERNET BURADA! [ANA KONU] (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.537
Cevap
29
Favori
78.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk başta çok iyiydi fakat son üç gündür instagram ve YouTube harici sayfaları açmıyor. Internet var ip alıyor fakat sadece WhatsApp, Instagram ve YouTube girebiliyorum. 3400161182

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ATLANTİSNET - KENDİ ALT YAPISIYLA SINIRSIZ FİBER İNTERNET BURADA! [ANA KONU]

1 saattir bu hız ne? 1.7 mb hız sizce de çok hızlı değil mi? Eğleniyor musunuz bizimle?
    ATLANTİSNET - KENDİ ALT YAPISIYLA SINIRSIZ FİBER İNTERNET BURADA! [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halisünasyon -- 3 Ekim 2024; 20:24:11 >

• Halisünasyon H kullanıcısına yanıt

benım de aynı 2-3 neden boyle

• efe80 E kullanıcısına yanıt

Kapasite üstü çalışıyorlar. Poyraznet buraya kaydı boku yedik hepimiz. Daha atlantisten bir cacık olmaz, şansıma tüküreyim. Netspeed firmasından memnundum ya

• efe80 E kullanıcısına yanıt

şuan 35 mb hıza çıktı. Kendine geliyor sanırım

düzeldi evet 93 e çıktı benim .70 normalde almam gereken.. umarım devam eder.

internete noldu böyle test yapıyorum 3 mbps tekrar yapıyorum 500 mbps sonra tekrar yapıyorum yine 3-5 mbps

şimdide düzeldi sorun yok anlamadım

• Kısa süreli güncelleme yapmam gerekti , şuan bir sorun yok
  • caglar19694 C kullanıcısına yanıt
    Merhaba özel mesaj gönderdim
  • @AtlantisNet Destek Merhabalar, özel mesaja bakar mısınız? :)

• jeannen J kullanıcısına yanıt
    Yanıtlandı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar avcılar Firuzköy de oturuyorum. 6 sokak ötemde gigaphon altyapısı mevcut. Hasan önal Caddesine bağlı bir sokakta oturmaktayım. Firuzköy ün kalan diğer bölgelerine de gelme ihtimali var mı? Planlanan çalışmalarda yoktu, belki daha sonra gelme imkanı vardır. Malum firmadan bıktım usandım 30 mbit ile kalakaldım bir an önce kurtulmak istiyorum

• Frtkvk1477 F kullanıcısına yanıt
    Merhaba; firuzköy mahallesi ile ilgili planlarımız 2026 yılı içerisinde başlayacak.

• AtlantisNet Destek kullanıcısına yanıt

Size destek talebi oluşturduğumuzda neden içerikte birşey göremiyoruz? Tek gördüğümüz kapandı? Tamamda ne oldu kapandı? Bende mi sorun vardı, sizde mi? Planlı bir teknik çalışma mı? Telefonla aradığımızda 38 kişi vardı sırada. 90 gün yasal sınır olmasaydı o yaşadığımız problem zamanında anında değiştirecektim sizi

Gigapon abonesimisiniz ?

hayır fiber

Poyrazdan geçen abonesiniz ve poyraza geçelide 3 aydan azmı olmuştu ?

poyrazdan geçmedim. Netspeed firmasından sizin firmaya geçiş yaptım. Hizmet no: 3400131789

Hocam trafiğiniz var bağlantınız var. Hattı tekrar tanımladım kontrol sağlarmısınız.

• 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.