< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ATLANTİSNET - KENDİ ALT YAPISIYLA SINIRSIZ FİBER İNTERNET BURADA! [ANA KONU] (58. sayfa)
-
-
-
benım de aynı 2-3 neden boyle
-
Kapasite üstü çalışıyorlar. Poyraznet buraya kaydı boku yedik hepimiz. Daha atlantisten bir cacık olmaz, şansıma tüküreyim. Netspeed firmasından memnundum ya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
şuan 35 mb hıza çıktı. Kendine geliyor sanırım
düzeldi evet 93 e çıktı benim .70 normalde almam gereken.. umarım devam eder.
-
internete noldu böyle test yapıyorum 3 mbps tekrar yapıyorum 500 mbps sonra tekrar yapıyorum yine 3-5 mbps
-
şimdide düzeldi sorun yok anlamadım
-
Kısa süreli güncelleme yapmam gerekti , şuan bir sorun yok -
Merhaba özel mesaj gönderdim -
@AtlantisNet Destek Merhabalar, özel mesaja bakar mısınız? :)
-
Yanıtlandı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhabalar avcılar Firuzköy de oturuyorum. 6 sokak ötemde gigaphon altyapısı mevcut. Hasan önal Caddesine bağlı bir sokakta oturmaktayım. Firuzköy ün kalan diğer bölgelerine de gelme ihtimali var mı? Planlanan çalışmalarda yoktu, belki daha sonra gelme imkanı vardır. Malum firmadan bıktım usandım 30 mbit ile kalakaldım bir an önce kurtulmak istiyorum
Merhaba; firuzköy mahallesi ile ilgili planlarımız 2026 yılı içerisinde başlayacak.
Size destek talebi oluşturduğumuzda neden içerikte birşey göremiyoruz? Tek gördüğümüz kapandı? Tamamda ne oldu kapandı? Bende mi sorun vardı, sizde mi? Planlı bir teknik çalışma mı? Telefonla aradığımızda 38 kişi vardı sırada. 90 gün yasal sınır olmasaydı o yaşadığımız problem zamanında anında değiştirecektim sizi
Gigapon abonesimisiniz ?
hayır fiber
Poyrazdan geçen abonesiniz ve poyraza geçelide 3 aydan azmı olmuştu ?
poyrazdan geçmedim. Netspeed firmasından sizin firmaya geçiş yaptım. Hizmet no: 3400131789
Hocam trafiğiniz var bağlantınız var. Hattı tekrar tanımladım kontrol sağlarmısınız.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X