< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
ATLANTİSNET - KENDİ ALT YAPISIYLA SINIRSIZ FİBER İNTERNET BURADA! [ANA KONU] (57. sayfa)
-
-
Nasıl yani baya arayıp söz veriyorum mu diyeceğim? Yalan atanlar olursa ne olacak sistemi heralde yanlış anladım.
-
Sesli onayınız alınıyor :) -
Sesli onay vermeniz yeterli. Eğer 2025 aralık ayından önce iptal etittirirseniz ocaktan iptal ettirdiğiniz döneme kadar kullandığınız indirimleri toplu olarak ödersiniz. Mesela ocakta tarifenizin fiystı 500tl oldu sizde haziran 2025 te iptal ettiniz. 6 ayda toplam 900 tl lik indirimi ödersiniz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bir soru daha sormak istiyorum. AtlantisNET olarak PoyrazWİFİ ile galiba bir şey yapmışsınız fakat PoyrazWİFİ son derece kalitesiz yorumlara sahip. Neredeyse herkes 1 puan vermiş. Bu interneti kendi adınız altına mı alacaksınız? yoksa farklı bir şey mi var çünkü PoyrazWifi ile alakalı baktığım tüm yorumlar korkunç derecede ve tüm kaynaklara baktım. Size sorayım dedim nasıl bir şey yaşandığını.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Talha -- 30 Eylül 2024; 14:21:24 > -
Lisansı iptal olan poyrazwifi abonelerini mağdur olmamaları adına taahüt ve tanımlanan indirim süreleri bitene kadar kendi altyapımız üzerinden internet hizmetlerini sağlıyoruz.
Teşekkürler
-
dün size abone oldum internet kaç günde bağlanır
-
Süreç telekoma iletilmiş. Bikaçgün içinde aktif olacaktır.
Merhaba Sayın Atlantis yetkilisi, evime ve ofis olarak kullanacağım yere 2 adet yeni internet bağlatmak istiyorum. Ofis olan yerde daha öncesinde internet vardı fakat altyapı sorgusunda adres görünmediği için altyapı kontrolü yapamıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.
-
2 adrestede kullanmış olduğunuz bir internet varmı yoksa yeni kurulummu olacak birde adresleri iletin bakalım.
29 da yeni abonelik için başvurmuştum beni dün akşam aramışlar açamadım telefonu kuruluma ne zaman gelirler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stalker63 -- 1 Ekim 2024; 11:59:30 > -
Hizmet numarası iletin kontrol sağlayalım.
3400164651
-
gönderdim numarayı ama 3400164651 bir kontrol sağlayabilirmisiniz
-
Abone numaralarınızı buraya atmak yerine DM den sorununuzu ve abone numarasını atmanız çok daha mantıklı. Bende ilk başta öyle yapıyordum sonra fark ettim daha doğrusu o zamanlar bu sitede DM olduğunu bilmiyordum.
-
3400131789 vaad ettiğiniz hız bu mu? Hem de fiber? 100 mb hız yerine bilgisayara kablo ile bağlandığımda aldığım hız? Netspeed firmasındayken bir kez dahi bu hızı görmemiştim?!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X