Şimdi Ara

ATLANTİSNET - KENDİ ALT YAPISIYLA SINIRSIZ FİBER İNTERNET BURADA! [ANA KONU] (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.537
Cevap
29
Favori
78.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çağrı merkezini arayarak 2025 sonuna kadar kullanacağınızın sözünü verirseniz 350 liraya kullanmaya devam edersiniz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • AtlantisNet Destek kullanıcısına yanıt

Nasıl yani baya arayıp söz veriyorum mu diyeceğim? Yalan atanlar olursa ne olacak sistemi heralde yanlış anladım.

• Mr.Talha kullanıcısına yanıt
    Sesli onayınız alınıyor :)
    Sesli onay vermeniz yeterli. Eğer 2025 aralık ayından önce iptal etittirirseniz ocaktan iptal ettirdiğiniz döneme kadar kullandığınız indirimleri toplu olarak ödersiniz. Mesela ocakta tarifenizin fiystı 500tl oldu sizde haziran 2025 te iptal ettiniz. 6 ayda toplam 900 tl lik indirimi ödersiniz.

• Bir soru daha sormak istiyorum. AtlantisNET olarak PoyrazWİFİ ile galiba bir şey yapmışsınız fakat PoyrazWİFİ son derece kalitesiz yorumlara sahip. Neredeyse herkes 1 puan vermiş. Bu interneti kendi adınız altına mı alacaksınız? yoksa farklı bir şey mi var çünkü PoyrazWifi ile alakalı baktığım tüm yorumlar korkunç derecede ve tüm kaynaklara baktım. Size sorayım dedim nasıl bir şey yaşandığını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Talha -- 30 Eylül 2024; 14:21:24 >
    Lisansı iptal olan poyrazwifi abonelerini mağdur olmamaları adına taahüt ve tanımlanan indirim süreleri bitene kadar kendi altyapımız üzerinden internet hizmetlerini sağlıyoruz.

Teşekkürler

dün size abone oldum internet kaç günde bağlanır

• stalker63 S kullanıcısına yanıt
    Süreç telekoma iletilmiş. Bikaçgün içinde aktif olacaktır.

• Merhaba Sayın Atlantis yetkilisi, evime ve ofis olarak kullanacağım yere 2 adet yeni internet bağlatmak istiyorum. Ofis olan yerde daha öncesinde internet vardı fakat altyapı sorgusunda adres görünmediği için altyapı kontrolü yapamıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.

• ashauto A kullanıcısına yanıt
    2 adrestede kullanmış olduğunuz bir internet varmı yoksa yeni kurulummu olacak birde adresleri iletin bakalım.

29 da yeni abonelik için başvurmuştum beni dün akşam aramışlar açamadım telefonu kuruluma ne zaman gelirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stalker63 -- 1 Ekim 2024; 11:59:30 >
  • stalker63 S kullanıcısına yanıt
    Hizmet numarası iletin kontrol sağlayalım.

3400164651

gönderdim numarayı ama 3400164651 bir kontrol sağlayabilirmisiniz

• Abone numaralarınızı buraya atmak yerine DM den sorununuzu ve abone numarasını atmanız çok daha mantıklı. Bende ilk başta öyle yapıyordum sonra fark ettim daha doğrusu o zamanlar bu sitede DM olduğunu bilmiyordum.

3400131789 vaad ettiğiniz hız bu mu? Hem de fiber? 100 mb hız yerine bilgisayara kablo ile bağlandığımda aldığım hız? Netspeed firmasındayken bir kez dahi bu hızı görmemiştim?!

ATLANTİSNET - KENDİ ALT YAPISIYLA SINIRSIZ FİBER İNTERNET BURADA! [ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.