Şimdi Ara

ATLANTİSNET - KENDİ ALT YAPISIYLA SINIRSIZ FİBER İNTERNET BURADA! [ANA KONU] (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Alpha crow , Alpha crow Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.537
Cevap
29
Favori
78.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    31.12.2024 e kadar yapılacak yeni kurulum gigapon aboneliklerinde 31.12.2025 e kadar sabit fiyat garantisi ve ücretsiz kurulum aktivasyon veriyoruz. E biz daha ne yapalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtlantisNet Destek -- 26 Eylül 2024; 20:43:3 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ben 10 ay aldım 3500 liraya 2 ayda bedava verdiler 12 ay 3500 liraya aldım 1000mpbs çok iyi fiyat...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AtlantisNet Destek kullanıcısına yanıt

Ah be 3 ayla kaçırmışım, uzun zamandır tavsiye ediliyorsunuz zaten sabırsızlanıyorum valla.

• bayardaa B kullanıcısına yanıt
    Atlantiste kampanya bitmez. O zamanda bütçenize göre bi kampanyamız olır elbet.

Merhabalar Atlantis tarafından apartmanın önüne beyaz bir kutu ve kablo koyuldu kurulum nasıl oluyor bilgi verebilir misiniz? Martta taahhütüm biter bitmez sizdeyim Avcılar Yeşilkent Mahallesi

• sıfır modem mi oluyor ve ücret bilgisi alabilir miyim? ve faturaya yansıtabilir miyiz ücreti ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CAGRİ36 -- 26 Eylül 2024; 22:30:10 >
  • Mert Çapan LEGTN kullanıcısına yanıt
    Merhaba; gigapon hizmetimizde 1000 mbps hız sadece 350 tl üstelik 31.12.2024 e kadar yapacağınız başvurularda 31.12.2025 e kadar sabit fiyat garantisi ve ücretsiz kurulum aktivasyon bizden hediye.

• Merhaba; gigapon hizmetimizde 1000 mbps hız sadece 350 tl üstelik 31.12.2024 e kadar yapacağınız başvurularda 31.12.2025 e kadar sabit fiyat garantisi ve ücretsiz sıfır modem kurulum aktivasyon bizden hediye.

Sadece istanbul ilindemi var hizmetiniz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Aboov tahtakale esnafı gibisiniz maşallah. Bulunduğum konumda var mı diye bakacaktım bu mesajdan sonra vazgeçtim sağolun bu vesileyle.

• Last Troll Bender kullanıcısına yanıt
    Önyargılı bir yaklaşım. Oysaki mesajın altında daha çok beğeni alan açıklamamız mevcuttu.
    Neyse sizi kırmayıp altyapı sorguladım. Sürpriiz 100 mb vdsl çıktı. İstanbul'u göbeğinde.

Güncel GigaPon haritamıza aşağıda ki linkten ulaşabilirsiniz :)https://atlantisnet.com.tr/gigapon-altyapi-haritasi/
    Koca İstanbul da sadece esenyurtta mı var yanlış mı görüyorum?

Doğru görüyorsunuz, Koca istanbul da abonelere 100 Mbps Vdsl layık gördükleri için biz de Esenyurt ve Avcılar bölgelerinden GigaPon hizmeti vermeye başladık :) Aktif GigaPon haritamızın sınırlarını genişletmek için Atlantis ailesi olarak inancımız tam ve hedefimiz tüm Türkiye!

Koca Esenyurt İstanbul'un içinde 

Yani mesela 2024 ün başında alan birine 2025 in başında zam gelebilecek?

• Mr.Talha kullanıcısına yanıt
    2024 ün başında hangi hizmetimizi alan birine ? Telekom altyapımı gigaponmu ?

Adamlar tamamlaya tamamlaya ilerliyor diğerleri gibi bi bir şuraya bir bir buraya koymuyor 1000mbs interneti.

Gigapondan bahsediyorum 2024 başında almıştım galiba.

• 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.