|
ATLANTİSNET - KENDİ ALT YAPISIYLA SINIRSIZ FİBER İNTERNET BURADA! [ANA KONU] (55. sayfa)
-
-
Üzdü. Altyapisiz internetten kastınız nedir peki ?. Google da arama yaptığımda altyapisiz olarak sizin firma çıkıyor?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Airfiber / Radyolink dediğimiz hizmet türü ama tüm bölgelerde aktif değil. Bulunduğunuz il , ilçe , mahalle radyolink internet , airfiber internet kelimeleriyle google da arama yaparsanız belki bölgenizde yerel firmalar vardır. -
Üstadım bugün internetim bağlandı ama 2.4 GHz kapsama alanı çok zayıf anca modemin yanında çalışıyor
Bana takılan wifi6 modem
Evde sadece ben internete giremiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
34 lü hizmet no atar mısınız kontrol saglayalım -
Hizmet Numaranız : 3400164265
İyi günler dileriz.. B050
modemi kapa aç yapıp test edebilirsiniz -
Maalesef olmadı 7 adım ötede çekmiyor
Sadece 2.4 GHz 5 GHz cihazlarda sorun yok
Benim telefonum 2.4 GHz maalesef
ben 2.4g yi tekrar guncelledım.
baska cıhazlar da da aynı sorun var mı?
2.4 g ayarlarınızı guncelledım. eğer modem arayuzlerı hakkında bilgi sahibi iseniz login bilgilerini atayım siz frekans ve kanal değiştirerek deeneyebilirsiniz. -
40 mhz, üst, kanal 7 veya otomatik yapıp deneyin. Güç 100 ayarlayın.
-
Maalesef olmadı çekim gücü çok zayıf sadece modemin yanında çalışıyor
Ya modemi ya telefonu değiştirmek gerekli gibi.
-
-
Modemde Wps ve Upnp açıksa kapatın.
-
Yaklaşık 1 saat sonra ekibimiz adresinizde olacak. Onlarla beraber testler sağlarız. Sorun varsa çözüm üretiriz. İçiniz rahat olsun :) -
Teşekkürler
Teşekkür ederim iyi çalışmalar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sen varya adamsın teşekkür ederim modem bozukmuş değişim yaptılar şuan harika sonuç alıyorum modeme 7 metre mesafede wifi ile 5ghz laptop tan 720 mpbs alıyorum 2.4ghz telefondan 60mpbs alıyorum evin heryerinde harika çekiyor ev 120m2 teşekkürler Atlantis
İkinci ölçüm wifi ile 910mpbs
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enigma98 -- 26 Eylül 2024; 19:25:37 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Rica ederiz. Atlantis GigaPon ile Şov Zamanı! :) Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz. -
Admin binamda gigapon var ve şubat ayında netspeed üzerinden size atlantisnet geçmeyi düşünüyoruz 1000MBPS pakete, aktivasyon ücreti modem ücreti hakkında bir bilgi verebilirmisin acaba? :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X