< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
ATLANTİSNET - KENDİ ALT YAPISIYLA SINIRSIZ FİBER İNTERNET BURADA! [ANA KONU] (53. sayfa)
-
-
bir sene öncekiyle şuanki ilerlemeye baktığımda pek fark yok bir tık hızlanıp esenyurt çevresine gelseniz çok büyük kitle mevcut beylikdüzü avcılar haritası en az 2 milyon müşteri potansiyeli vardır
-
Sevgili Alantisnet, biraz teknik bir soru olacak ama. Mesela benim evimde de türk telekom un 1000 mbps interneti var. Merak ettiğim konu şu, bizdeki fiber altyapıdan sizdeki fiber altyapıyı ayıran şey ne ki siz 10.000 mbps verebiliyorsunuz ama telekom max 1000 veriyor? Veya şöyle sorayım; telekom da istese fiber altyapısından 10.000 mbps hız verebilir mi yoksa fiber olmasına rağmen 10.000 mbps hızı kaldırmaz mı altyapı, sizin altyapınız daha da gelişmiş falan mı? Yoksa tamamen telekom istese 10.000 verebilir fiber altyapıdan ama keyfi max 1000 paket çıkarıyor gibi bir durum mu var?
-
Merhaba; türk telekom altyapısında adsl,vdsl ve gpon teknolojisini destekleyen ekipmanlar kullanmaktadır. Firmamız ise gigapon hizmetinde sadece xgspon ekipmanları kullanmaktadır. Türktelekomun 10gbit hitmet vermek istemesi halinde önce adsl ve vdsl hizmetleri işin aboneye kadar fiberoptik kablo çekmesi gerekecek gpon hizmeti alan aboneleri için ise hizmet verdiği santrallerdeki gpon cihazlarını xgspon cihazları ile değiştirmesi yeterli olacaktır.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhabalar. Halihazırda poyraznet kullanıcısıyım. Bugün, 2 gün içinde hizmetin sonlanacağı bilgisi ile birlikte sizi önermişler. Binamıza yaklaşık 1 ay önce türk telekom fiber hattı geldi ama henüz aktif olmadı. Hala vdsl kullanıyorum. Geçiş süreci ile ilgili ne öneriyorsunuz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mevcut hattınızı bize taşıyın fiber aktif oldupundada çağrı merkezimizden fibere dönüş yapalım.
Arkadaşını getir kampanyanizda mevcutmu bende kurulum bekliyorum başvurdum insallh sorun yaşamam yıllardır turktekom turnetten filn bekledim gelmedi tek altarnatif Atlantis nette pişman etmez inşallh 1000 MB ta
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşını getir kampanyamız devam ediyor.
Her iki tarfadami verio yoksa kod sahibinemi
Peki size geçiş yaptıktan sonra vdsl den fibere geçiş yaparken herhangi bir geçiş, kurulum, modem vs ücreti oluyor mu tarife dışında?
Kod sahibine veriyoruz.
Hiçbir ücret almıyoruz.
Yıllık ödeme filwn varmı toplu
Hayır yıllık ödeme bulunmuyor.
Superonline fiber kullanılabiliyor muyuz, sadece Ttnet fiber mi gerekli?
@Atlantisnet Destek 5 ay ödeme 6 ay kullan yapacağım devam ediyor mu?
Merhaba, superonline ile anlaşmamız bulunmuyor. Kendi altyapımız GigaPon, RL ve VAE hizmeti verebiliriz. -
Merhaba, evet devam ediyor. -
Örnek mahallesi durumu nedir üstadım 3 hafta oldu kablo çekildi belirli noktalara kutular konuldu bina içine kutular ne zaman konulacak bilgi varmı?
RL ve VAE hizmeti nedir?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X