@AtlantisNet Destek Merhaba. İleride Technopat Forumdada bulunmayı planlıyormusunuz? Tabii daha duydunuzmu onuda bilmiyorum fakat oradada toplam tüm konuların atlantisnet ile alakalı görüntülenme sayısı 25 bini geçmiştir diye düşünüyorum resmi bir atlantisnet hesabınının orada bulunmamasına rağmen. Eğer Technopat Forumdada bulunursanız bence yinede ilk buraya bakmanız çok daha mantıklı ve doğru olur çünkü asıl kitle burada < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Talha -- 14 Eylül 2024; 22:47:48 > |
ATLANTİSNET - KENDİ ALT YAPISIYLA SINIRSIZ FİBER İNTERNET BURADA! [ANA KONU] (52. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Merhabalar, tavsiyeniz için teşekkür ederiz. İnceleyelim bakalım :) -
İstanbul esenyurt,fi tower sitesinde kendi altyapınız varmıdır acaba, bu Türkcell'den kurtulmak istiyorum.
-
Merhabalar, evet Fi tower sitesinde altyapımız bulunuyor. Sizlere hızlıca yardımcı olmak isteriz :) özel mesaj gönderiyorum. -
Wifi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba. 10 gbps internet kullanan aboneniz var mı acaba? Hangi cihaz(lar)la ve nasıl bir altyapı ile veriyorsunuz? Resimli paylaşılabilir mi lütfen? Teşekkürler.
-
-
Hızlı yanıt için çok teşekkürler. Fİber kablo bu tplink cihaza mı giriyor. Arada ONT cihazı mı var? ONT cihazı varsa onun da görseli mevcut mudur?
-
Merhaba; paylaştığım cihazın doğrudan fiberoptik girişi bulunmaktadır.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
SFP modülle bağlanıyor anladım.
-
Keşke Ankara'ya da gelseniz.
-
9 gün oldu hala internet taşıma işlemi yapılmadı, bu kadar sürede interneti taşıyamayıp aktif edemiyorsanız iptal ediyorum. Böyle bir saçmalık olabilir mi ya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar, yaşadığınız olumsuz deneyim için özür dileriz. VAE departmanımıza sizleri arayıp bilgilendirmelerini iletiyorum. -
Tebrik etmek gerek; böyle kampanyalarla düşük fiyat, yüksek hızda internet kullanma imkanı vererek vatandaşın yanında olan firmaları. Pravo.
Ayrıca iptal formununda sitede olması ayrı güzellik. Biz neler gördük; iptal formunu bile koymayan firmalar var.
Ayıp be.
Akbank dışında galiba; Hadi'den de fatura ödenebiliyor.
Ah ah; kişke benim de Gigapun'um olsaydı. Kişke.
Kişke diyordum; kafama takılan bir nokta oldu.
-
Merhabalar :)
GigaPon 1000 tarifemizin taahhütsüz fiyatı: 350 TL. Kampanya geçerlilik süresi 01.08.2024 – 31.12.2024 tarihleri arasında geçerli olacaktır. Alttaki görselde yazdığı gibi, tarife değişikliklerinde fiyatlar değişebilir. Eğer "1000 / 1000 ile şov yapmak istiyorum" diyorsanız sorun yok. Bu kampanya taahhütsüz olduğu için 1200 TL kurulum ücreti alıyoruz. Abonelik süresince ücretsiz Wi-Fi 6 modem veriyoruz :)
https://atlantisnet.com.tr/tarifeler/tarife-2/
GigaPon 1000 tarifemizin taahhütlü tarifesinde ise yeni kampanya yaptık. 31.12.2024'e kadar yapılacak taahhütlü aboneliklerde 2025 sonuna kadar 350 TL sabit fiyat garantisi veriyoruz. Kurulum ücreti almıyoruz ve abonelik süresince Wi-Fi 6 modem veriyoruz.
Ayrıca şu anki taahhütsüz abonelerimiz de taahhütlü 350 TL kampanyasından faydalanabiliyorlar.
5 ay öde, 6 ay kullan ve 10 ay öde, 12 ay kullan kampanyamız var. Statik IP aylık 50 TL.
“Keşke” demeniz için buradayız :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtlantisNet Destek -- 20 Eylül 2024; 0:20:56 >
-
Her zaman takdir ettiğim; altıyapıya yatırım yapan firma olarak örnek verdiğim, Atlantisnet sektörün başıat firmalarındandır. Orada şüphe yok.
Wifi6 rüter ücretsizde; kullanıcıda ki cihazlar Wifi6 değilse orası ücretliye doğru kayıyor.
Kişke demezse kullanıcı; o zaman sizi diğerlerinden ayıran farklılık olmaz ki.
Kişke Atlantisnet Gigapun'lu olsam ifadesini de; diğer firmalar içinde kullanabilsek.
-
:)) -
Esenyurt için AtlantisNet candır :) 2 internetimden birisi ana net olarak kullandigim <3 Henüz oynadığım oyun için kullanamıyorum, çünkü Comnet peering'den dolayı. İstanbul'daki firmaya Frankfurt üzerinden bağlantı sağlıyor. (Bazen İstanbul routing geliyor, 2.5-3 ms alıyorum Frankurt routing'den bu şekilde 40 ms alıyorum)
Onun haricinde diğer oyunlarda şu anda 2 internetimden daha iyi ping değerleri veriyor, Keşke ilerleyen zamanlarda extra peering'ler gelebilse :)
-
Merhaba; önceki yorumunuzda 10.000 mbps hizmet kurulan aboneliklerle ilgili görseller istemiştiniz. Bugün kurulumu gerçekleştirdiğimiz abonemizin villasından 10.000 mbps hizmetle alakalı abonemizden izin alarak resimler çekilip ekte paylaşılmıştır. Abonemizin talebi doğrultusunda 1 Main router 3 adette Mesh router kurulumu sağlanmıştır. 1 adet WiFi-7 destekli 10.000 mbps kapasiteli deco Main router, 1 adet salon için WiFi-6 destekli Mesh router, 1 adet üst kat koridor için WiFi-6 destekli Mesh router,1 adet üst kat balkon için (klimanın arkasında) WiFi-6 destekli Mesh router kurulumu sağlanıp abonemizin evinin her noktasında bahçeside dahil yüksek kapasitede kesintisiz hizmet kullanabilmesi sağlanmıştır.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Keşke bir de hız testi görselini paylaşsaydınız. 10.000 mbps hızını görmek isterdik :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X