Denedim ama yine özelden dönüş yapmamı engelledi. Buradan sormayı deneyeyim biraz uzun olabilir. İnnovia2 Sitesinde yaşıyorum. Burada Gigapon Altyapınız var görünüyor. Sizden önce Worldnet ile çalışmıştım. Onlarda evime gelen hız 900 civarıydı. Sizden bu hızları ve üstünü düşük gecikme ile alabilir miyim? Zyxel DX3301-TO fiber destekli modemim var. Kendi modemimi kullanmak istiyorum. Bildiğim kadarıyla gigabit inerneti destekliyor teyit etmek istedim yinede sizin aracılığınız ile. Kurulum ücreti diğer firmaya göre yüksek neredeyse 3 katı hatta bu bana çok geldi. Etrafındna dolanmak istersem taahhütlü başvuru yapabiliyorum, 14 gün içinde memnun kalmazsam çıkış yaptığımda bir kurulum bedelinin ödenmeyeceği ve aboneliğimin herhangi bir döneminde ayrılırsam da sadece 1200 lira kurulum bedelini ödemek zorunda olduğumu, taahhüt bitimine kalan ayların fatura edilmesi gibi bir durumun söz konusu olmadığına dair çağrı merkezinizden tarafıma bilgi verilmişti. Bu bilgilerin doğruluğunu teyit edebilir misiniz? Başvuru yapsam ne kadar sürede kurulum yapılır en hızlısından? :) Bir kaç soruyu aynı anda sordum, gereksiz trafik yaratmamak adına. Cevaplayabilirseniz sevinirim. İyi çalışmalar dilerim. |
ATLANTİSNET - KENDİ ALT YAPISIYLA SINIRSIZ FİBER İNTERNET BURADA! [ANA KONU] (79. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Merhaba, kendi modeminizi wan portlu ise kullanabilirsiniz. Bahsettiğiniz gibi taahütlü abonelik oluşturup 15 gün içinde iptal hakkınızda bulunuyor. Taahütlü veya taahütsüz aboneliklerde farketmeksizin ekiplerimiz size modem tahsis ediyorlar. Kendi modeminizi ekiplerimiz kurulumu sağlayıp ayrıldıktan sınea kendi imkanlarınızla kurup çalıştırabilirsiniz. Ekiplerimiz farklı marka modellerde modemlerin kurulum bilgisine hakim olmadıkları için bahsettiğiniz modellerde kurulum yaptığımızda ekibimiz modeminizi kuramayabiliyorlar veya modem altyapımızda çalışmayı dasteklemiyor olabilir. Amacımız bu gibi konularda maduriyet yaşanmasının önüne geçmekten ibaret. Yani siz bizim modemimizi kullanmak istesenizde istemesenizde biz o modemi size kurulumunu sağlayarak tahsis ediyoruz. Sonrasi sizde. Kurulum süreciyle ilgili çağrı merkezimize kayıt oluşturduktan sonra en hızlı şekilde sürecin tamamlanması için elimizden geleni yapacağız.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Hızlı dönüş için teşekkür ederim. Modemimde Wan portu var evet. Kendi modemimi kullanmayı tercih ederim, sizin modeminiz emanet aksi bir durum yaşanmasını istemem. Siteniz üzerinden de kayıt oluşturabilirim değil mi? E-devlet onayı gibi süreç ile durum hızlandırılabilir.
Ek olarak, taahhütlü abonelik süresinde bir fiyat artışından etkilenmiyoruz ve memnun kalmadık veya farklı bir sorun oldu aboneliğin 5. ayında ayrılırken sadece kurulum bedeli ödeniyor. Bu konuda mutabık mıyız acaba?
-
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ellidokuz -- 5 Şubat 2025; 13:47:23 > -
Merhabalar bizim mahallemizde' SOL'nin kapımızın önünde fiber optik rogar kapağı ve ankestra var ama altyapı sorguda çıkmıyor ve fiber optiklerin olmasına rağmen binaya fiber kablo çekmiyorlar sizin altyqpınız vdsl destekliyor bütün iss sağlıyıcıları gibi siz bizlere fiber getittirme şansınız var mıdır imkansız ama yinede şansımı denemek isterim ikamet ettiğim adresim; izmir - karabağlar - generalkazımözalp m.h 47/4
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
EA Sunucuları ile alakalı problem yaşıyorum bütün herkes sunucuya girebilirken oyuna girdiğimde 2 dakika sonra ea serverleri ile olan bağlantın kesildi diyor. Dün geceden beri aynı problem mevcut.
-
Peering durumları ile alakalı bir gelişme var mı ? Mevcut durum'da şuan hala Yurt içi +3 +4 Ping artışı Yurt Dışı ise +10 +15 ping yüksekliği devam ediyor. Kiralama yapmıştınız galiba en son son durum nedir
-
Merhaba;
Modemim de LOS Işığı Yanmamaktadır. 5G İle sürekli Bağlıntım Kopuyor Sorun Ne Olabilir ?
-
Benim altyapım çok düşük hızları desteklemesine rağmen benim 260 tl lik faturam 500 tl ye çıkartılmış.
Artış çok yüsek, bu nedenle alternaitf iss lere geöiş yapacağım.
-
Merhaba,
DM yoluyla müşteri numaranızı paylaşır mısınız kontrol sağlayalım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X