Şimdi Ara

ATLANTİSNET - KENDİ ALT YAPISIYLA SINIRSIZ FİBER İNTERNET BURADA! [ANA KONU] (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: AtlantisNet Destek Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.573
Cevap
30
Favori
81.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tekrar kontrol edin lütfen.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • AtlantisNet Destek kullanıcısına yanıt

saat 19:00 dan beri internet yok, çağrı merkezine 35 dakika sonra anca ulaşabildim, bir sorun varmış net bir süre iletemiyorlarmış, dünde internet hızım 15-18 arasıydı. Bundan bir ay önce de sorun yaşadım. Abone no:3400131789

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Halisünasyon H kullanıcısına yanıt
    İnternet bağlantınız 20:40 tan beri var. En son ne zaman kontrol sağladınız ?

17 dk öncesine kadar yoktu. Şimdi gelmiş teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Halisünasyon H kullanıcısına yanıt
    Biz teşekkür ederiz.

ne zaman olur?

• kickboxer_18 kullanıcısına yanıt
    Sağlam bi yatırımcı çıkarsa hemen olur :) bu tarife fiyatlarıyla para artırıp yatırım yapmak bihayli zor oluyor :(

kendi altyapımızı getiriyoruz mottosuyla yola çıkan sizsiniz neden başkalarından medet umuyorsunuz? siz altyapıyı getirin getirdiğiniz gün aboneliğimi başlatacağım hatta çevremdeki herkesi de abone yapacağım (binam dahil) :=)

Başkasından medet ummuyoruzki kendi altyapımızı hergeçengün büyütmeye devam ediyoruz esenyurt,avcılar,küçükçekmece,bağcılar,bayrampaşa,şişli diye gider bu sıralamada sizin ilçenize ulaşmak biraz zaman alacak söylemek istediğim buydu. Ha bir para babası gelir finansman sağlar 10 ilçede aynı anda kablo çekmeye başlarız her an herşey olabilir yani. O sebeple tarih vermek çok güç.

şaka yapıyorum hocam alınganlık yapmayın :) tabi birde işin bürokrasi kısmı var belediyelerden izin al rüşvet ver bilmem ne :)

Yorumsuz :)

Hızım yine aynı. Wifi kullandığım için hızın normal olduğunu yazanlar oldu forumda, peki kurulum sırasında neden kablolu olarak bir test yapılmadı da telefonla test yapıp gittiler veya neden bilgisayarım için ethernet kablosu bırakılmadı bana. Şu an kablolu testi istesem de yapamıyorum.

Kurulum yapan arkadaşa ben telefonda hızı düşük görüyorum bu normal mi 1000e1000e göremiyorum diye sorduğumda bana "ben de yüksek gözüküyor" demişti. e telefonla wifi bağlanıp yüksek hız gördüyse şu an ben neden göremiyorum? veya wifi'da bu hızlar normalse gelen ekip yalan mı söyledi?

ATLANTİSNET - KENDİ ALT YAPISIYLA SINIRSIZ FİBER İNTERNET BURADA! [ANA KONU]

• Clwear0 C kullanıcısına yanıt

Telefon ve rüterin modeli nedir?

Abonemiz ile iletişime geçilip kurulum esnasında personellerimizin yaptığı hız testi sonucu kendisine iletilmiştir. Personellerimizin hız testi sonucu kendilerine gösterilmemesi sorunu ve personellerin kurulum esnasında aceleci davranmaları konusu ile ilgili saha operasyon yöneticisine bilgi verilmiş olup müşterimizin talep ettiği kabloda kendilerine şubemizden teslim edileceği konusunda mutabık kaldık.

Şubenize gittim durumu anlattım ve 20-25 dakika boyunca bekledim, daha fazla beklemek ve uğraşmak istemediğim için çıktım.

Şu an wifi ile aldığım hız ektedir. Bu hız stabil olduğu sürece benim için sorun yok, MÜKEMMEL hizmetiniz için ayrıca teşekkür ederim.

Modem bilgisayar arası kablonuzu bugün ekiplerimiz evinize teslim edecekler. Ofiste bekletilmenizin sebebi araştırılıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: AtlantisNet Destek

Modem bilgisayar arası kablonuzu bugün ekiplerimiz evinize teslim edecekler. Ofiste bekletilmenizin sebebi araştırılıyor.

Kablo ulaştı mevcut hız bu şekilde. Bugün benimle telefonda konuşan, kabloyu teslim eden ve size çok teşekkür ediyorum.

• @AtlantisNet Destek merhabalar, anlık kesintiler mevcut. Genel bir sorun mu var?

• jeannen J kullanıcısına yanıt

Bende de aynı şekilde 2 gündür kesintiler çok fazla oluyor. Genel bir problem mevcut sanırım.

• sago0202 kullanıcısına yanıt

umarım bu anlık kesintiler hızlı çözülür.

• 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.