Mesaj olarak bildirim geldi, teknik sorun varmış, ekipler hızlı şekilde çözecek diye. |
ATLANTİSNET - KENDİ ALT YAPISIYLA SINIRSIZ FİBER İNTERNET BURADA! [ANA KONU] (76. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Bana sorunun çözüldüğüne dair sms geldi ve sorunum çözüldü. Teşekkürler @AtlantisNet Destek
-
Merhaba, Aboneliğim 7 Aralık 2024 tarihinde başlamış olup, 28 Aralık 2024 tarihinde tarafıma 21 günlük kullanım yerine 350 TL tutarında tam fatura yansıtılmıştır. Konuyla ilgili destek sağlayabilir misiniz?
Hizmet No: 3400185995 @AtlantisNet Destek
-
Merhaba, hizmetin başladığı 20.günde fatura oluşturulup 30.güne kadar ödeme yapması beklenir. 30.gün son ödeme günü ve hattın kısıtlandığı tarihtir. Bu modelde abone son ödeem tarihinde ödeme yapmadığında hattı kısıtlanır hizmeti iptal etmek isterse sadece 1 aylık faturayı ödeyerek firmadan ayrılabilir. Ülkemizdeki diğer tüm operatörler aboneye faturasınıı 30.günde oluştururlar ve aboneye ödeme yapması için 10-15 gün süre verirler siz hizmeti kapatmak istediğinizde son faturanın oluşmasını beklersiniz ama faturanız oluştuğu gün aslında 10-15 gün daha borçlanmış olursunuz bunuda size hizmetiniz sonlandıktan sonra son 1 fatura daha çıkarmak için yapılan bir oyundur. Aslında adil olan bizim modelimizdir ama fazladan kısmi fatura çıkarmak tüm firmaların işine geldiği için kimse sesini çıkarmıyor. Vatandaşta bu durumu normal karşılıyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
3400148653 numarali aboneniz olarak 3 aydir firmanizdan hizmet aliyorum. Hattimi altyapi olarak gormek icin sorguladigimda PORT YOK gorunuyor. Bu konuda ne yapilmasi gerekiyor. ?
-
Merhaba, durumu türktelekom müdürlüğü ile görüşmeniz gerekiyor.
Merhabalar Tekrar'dan LoL sunucusun'daki TR ms'im bakım sonrasın'da 2'den 5-6 oldu ve garip bir Lag hissi oluştu ayrıca Battelfeild 4 sunucuların'daki Oyun Pingim ise 50 önce'den 35Ping alıyordum acaba Yurt Dışı Portları ile alakalı bir değişiklik mi yaptınız?
-
Peering değişti, ondan dolayı Comnet yerine Vodafone'ye geçiş oldu, pingler arttı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeannen -- 4 Ocak 2025; 4:27:17 > -
Emin miyiz umarım tekrar'dan Comnet ve ya Atlantisin kendi altyapısına geçiş olur o halde
-
Merhaba, kendi altyapımız ile sağladığımız hizmetimizi üst operatör olarak vodafone a teslim ediyoruz. Gerekli güncellemeler ve iyileştirmeler sürekli olarak takip edilerek yapılmaktadır. Bahsettiğiniz sorunların kısa sürede düzeleceğini düşünüyoruz.
Geçtiğimiz günlerde bir destek kaydı bıraktım ama benim anlattığım konudan bağımsız olarak teknik ekip sadece DNS değiştirip geçmiş panelde. Birde modem ara yüzünde tam panel denetimine ihtiyacım var. Mevcut şifre sadece basit görüntülemeye izin veriyor. Ben port yönlendirme NAS cihazı bağlama ev ağına pi-hole reklam engelleyici falan kuracağım. Modemin Tam yetki kullanıcı şifre bilgisi önemli ve paylaşmak istemiyorsanız en azından değiştirin ve o şekilde iletseniz de olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Most Vasat Player -- 4 Ocak 2025; 20:8:21 > -
Video'da kanıtlı olarak gösterdim 1080p bir video önce'de açmakta zorluk dahi çekmezdim ama bu son güncellemeler hataları düzeltiğini pek zannetmiyorum Kendi altyapınız'dayken sanki çok daha verim alabiliyordum
-
Hizmet numaranız nedir kontrol edelim.
Tekrar kontrol sağlayın lütfen
Videolar'daki sorun yok fakat Ping problemi devam ediyor detaylı kontrolu daha sonra kontrol edebileceğim
-
Bununla ilgilide network ekibimiz haftaiçi bng değişimi sağlayacaklar sonrasında birlikte kontrol edelim.
Teşekkürler
-
Merhaba, yetkili giriş için sms gönderdim. -
Umarım hızlı şekilde çözülür yurt içi ve yurtdışı ping değerleri, yurtiçinde +3+4 ms artışı olup yurtdışında +10'a yakın bir artış oldu.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X