Şimdi Ara

ATLANTİSNET - KENDİ ALT YAPISIYLA SINIRSIZ FİBER İNTERNET BURADA! [ANA KONU] (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.547
Cevap
30
Favori
79.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 8 gündür Atlantis gigapon 1000e1000 abonesiyim. Telefonum wifi6 destekliyor modemde wifi6. Benim aldığım hız bu şekilde. Değerler sürekli tutarsız bazen down. 200-300mbps arası oluyor. Bazen upload düşüyor. İlk kurulum yapıldığında 1000e1000 gördüm ondan sonra bir daha görmedim. Ben upload hızı yüksek diye atlantisnete geçtim ancak hız testinde 200-300leri görürken Google Drive'a dosya yükleme hızım 5mb/s'yi geçmiyor. Fiyatı uygun bu fiyata 100e100 diyip satsalar sorun yok ancak 1000mbps vaadiyle 100mbps hizmet alınca insan biraz üzülüyor. Benim görüşüm bu yönde iyi forumlar.
    ATLANTİSNET - KENDİ ALT YAPISIYLA SINIRSIZ FİBER İNTERNET BURADA! [ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sizlere bir kaç gün önce yükleme hızımın neredeyse 1 megabiti geçmediğine dair şikayette bulundum. Firmware güncellemesi ile muhtemelen düzelir dediniz bugün sabah 3-6 arası bakım vardı.

Şuan test ediyorum ancak hızda hiçbir değişiklik göremiyorum.

Evime zaten bunu kontrol etmek için bir ekip gelmişti bu konuda müşteri hizmetleriyle çok kez irtibat haline geçtim.

Benim cihazımda, kablomda sıkıntı olsaydı indirme hızını da alamazdım diye düşünüyorum zira evime gelen ekip de bunu söyledi.

Şimdi nasıl bir yol izleyebilirim yardımcı olur musunuz ?

• Hudzell H kullanıcısına yanıt
    Hizmet numaranızı iletirmisiniz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hardlocktr H kullanıcısına yanıt
    Hizmet numaranız nedir ?

• Clwear0 C kullanıcısına yanıt
    Hizmet numaranız nedir

• kickboxer_18 kullanıcısına yanıt
    Esenyurt tan başlayan gigapon tecrübemizi tüm türkiyeyi gigaponlayana kadar devam edeceğiz. Asla durmak yok.

• prow kullanıcısına yanıt
    Çok yakında omzumuzda kablo fiberleye fiberleye geliyoruz :)

• 3400186962 hizmet numaram

Dediklerinize katılmıyorum. Dediğiniz şey tüm bu interneti kullananlarda yaşanmıyor ''Fiyatı uygun bu fiyata 100e100 diyip satsalar sorun yok ancak 1000mbps vaadiyle 100mbps hizmet alınca insan biraz üzülüyor'' demeniz saçma. Belkide basit bir hatadan dolayı oluyor bu durum.

• AtlantisNet Destek kullanıcısına yanıt

Tamam da planladığınız bir tarih var mıdır? Mesela Kağıthane için?

Hizmet no 3400186821

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clwear0 -- 24 Aralık 2024; 14:42:37 >
  • Mr.Talha kullanıcısına yanıt

Hocam ben tecrübemi paylaştım. Yazdığım yazıda bu hizmeti alan bütün müşterilerde durum bu şekilde demedim. Hatta bundan önce aldığım hizmete oranla sonuçlar çok iyi.50mbps hıza 20ms pinge aynı fiyatı veriyordum. Sadece vadedilen hızı almadığımı belirttim. Buda bugün yaptığım hız ölçümü.

Merhaba hizmet no. 3400186441

Test kablolu mu ve pc den mi yapıyorsanız, Speedtest masaüstü uygulamasını indirip mi yaptınız? Speedtest sayfasından yaptıysanız düşük çıkabiliyor.

Pc den yaptıysanız; cmd sağ tık yönetici olarak çalıştırın.

netsh interface ipv4 show subinterface yazıp enter deyin. Mtu kaç bakın. 1492 değilse

netsh interface ipv4 set subinterface "Ethernet" mtu=1492 store=persistent yazıp enter deyin. Pc yi yeniden başlatıp. Masaüstü uygulamasını indirip test edin.

• 2 saattir internet yine yok, bugün son, operatörü değiştiriyorum

• Halisünasyon H kullanıcısına yanıt
    Yine demişsinizde bundan önce ne zaman yoktu ? Ayrıca ne kadar süre internetsiz kaldınız paylaşırmısınız? Ve şuan internetiniz varmıdır ?

Tekrar kontrol sağlarmısınız ?

• Clwear0 C kullanıcısına yanıt
    Tekrar kontrol sağlarmısınız.

Tekrar kontrol edin lütfen

• kickboxer_18 kullanıcısına yanıt
    Kağıthane için plananan bir takvim yok şuanda.

• 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.