ATLANTİSNET - KENDİ ALT YAPISIYLA SINIRSIZ FİBER İNTERNET BURADA! [ANA KONU] (74. sayfa)
-
-
Sizlere bir kaç gün önce yükleme hızımın neredeyse 1 megabiti geçmediğine dair şikayette bulundum. Firmware güncellemesi ile muhtemelen düzelir dediniz bugün sabah 3-6 arası bakım vardı.
Şuan test ediyorum ancak hızda hiçbir değişiklik göremiyorum.
Evime zaten bunu kontrol etmek için bir ekip gelmişti bu konuda müşteri hizmetleriyle çok kez irtibat haline geçtim.
Benim cihazımda, kablomda sıkıntı olsaydı indirme hızını da alamazdım diye düşünüyorum zira evime gelen ekip de bunu söyledi.
Şimdi nasıl bir yol izleyebilirim yardımcı olur musunuz ?
-
Hizmet numaranızı iletirmisiniz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hizmet numaranız nedir ?
Hizmet numaranız nedir
Esenyurt tan başlayan gigapon tecrübemizi tüm türkiyeyi gigaponlayana kadar devam edeceğiz. Asla durmak yok.
Çok yakında omzumuzda kablo fiberleye fiberleye geliyoruz :)
3400186962 hizmet numaram
-
Dediklerinize katılmıyorum. Dediğiniz şey tüm bu interneti kullananlarda yaşanmıyor ''Fiyatı uygun bu fiyata 100e100 diyip satsalar sorun yok ancak 1000mbps vaadiyle 100mbps hizmet alınca insan biraz üzülüyor'' demeniz saçma. Belkide basit bir hatadan dolayı oluyor bu durum.
-
Tamam da planladığınız bir tarih var mıdır? Mesela Kağıthane için?
-
Hizmet no 3400186821
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clwear0 -- 24 Aralık 2024; 14:42:37 > -
Hocam ben tecrübemi paylaştım. Yazdığım yazıda bu hizmeti alan bütün müşterilerde durum bu şekilde demedim. Hatta bundan önce aldığım hizmete oranla sonuçlar çok iyi.50mbps hıza 20ms pinge aynı fiyatı veriyordum. Sadece vadedilen hızı almadığımı belirttim. Buda bugün yaptığım hız ölçümü.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Merhaba hizmet no. 3400186441
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Test kablolu mu ve pc den mi yapıyorsanız, Speedtest masaüstü uygulamasını indirip mi yaptınız? Speedtest sayfasından yaptıysanız düşük çıkabiliyor.
Pc den yaptıysanız; cmd sağ tık yönetici olarak çalıştırın.
netsh interface ipv4 show subinterface yazıp enter deyin. Mtu kaç bakın. 1492 değilse
netsh interface ipv4 set subinterface "Ethernet" mtu=1492 store=persistent yazıp enter deyin. Pc yi yeniden başlatıp. Masaüstü uygulamasını indirip test edin.
-
2 saattir internet yine yok, bugün son, operatörü değiştiriyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yine demişsinizde bundan önce ne zaman yoktu ? Ayrıca ne kadar süre internetsiz kaldınız paylaşırmısınız? Ve şuan internetiniz varmıdır ?
Tekrar kontrol sağlarmısınız ?
Tekrar kontrol sağlarmısınız.
Tekrar kontrol edin lütfen
Kağıthane için plananan bir takvim yok şuanda.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X