Şimdi Ara

ATLANTİSNET - KENDİ ALT YAPISIYLA SINIRSIZ FİBER İNTERNET BURADA! [ANA KONU] (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Gabrien34 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.521
Cevap
29
Favori
77.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Efendim bu fiyat sabitleme Daha önce birkaç firmada bize böyle denmişti ama sonradan zam yapılmıştı yani böyle bir şey olmaz değil mi Şu an Mesela size geçiş yapınca
  • Merhaba örnek mahallesi için 7 ay önce yazmıştım mahalleye gelmişsiniz fakat halihazırda alternatif fiber hizmeti olan binalara gelmiş atlantis. Bulunduğum bölgenin sağı solu gpon fakat bize uğramadı 7 aydır bölgede inanılmaz bir vdsl problemi mevcut ve vdsl haricinde herhangi bir alternatifimiz yok bir an önce gpon bekliyoruz bölgeyi resimde ekledim ilgili bölge ne zaman gpon lanacak ?

ATLANTİSNET - KENDİ ALT YAPISIYLA SINIRSIZ FİBER İNTERNET BURADA! [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ugurnarman -- 16 Aralık 2024; 4:10:15 >

• Kurulum ücreti, aktivasyon bedeli vs. alınıyor mu acaba ?

• Ugurnarman U kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, Tahmini bir süre vermek yanıltıcı olur planlama dahilinde bölge çalışmalarımız devam ediyor
  • nagods N kullanıcısına yanıt
    Merhabalar öncelikle ilginiz için teşekkür ederiz, bölgenizde bulunan altyapıya göre fiyatlarda değişim olabiliyor. Çağrı merkezimiz (0212 967 3434) ile iletişime geçmenizi rica eder, iyi akşamlar dileriz.
  • @AtlantisNet Destek Merhaba,

Tahmini ne zamana hazırlık çalışmaları başlar?

• AtlantisNet Destek kullanıcısına yanıt

merhaba hocam, 12 aralıktan beri internetsizim sizinle iletişime geötiğim zaman işlemler hızlanıyor ama çözülemiyor, teknik destek bölümüne yazıyorum gelişme olmuyor, sorun sıkıntı nedir 5 gündür çözülemeyen merak ediyorum,

problemimi ancak siz yardımcı olabilrsiniz.

m.no: 3400154689

• FreeDoom F kullanıcısına yanıt
    Tahminen nisan mayıs gibi tamamlamayı öngörüyoruz.
  • Ugurnarman U kullanıcısına yanıt
    Merhaba, mart nisan arası bu bölgeyi tamamlamayı planlıyoruz.
  • Bu hizmet azmi ile yakında İstanbul'un tamamına Gigapon gelir. Pravo.ATLANTİSNET - KENDİ ALT YAPISIYLA SINIRSIZ FİBER İNTERNET BURADA! [ANA KONU] 

Merhabalar, bir soru sormustum. Aydinli Tuzla'da oturuyorum. Altyapinin getirilmesi icin bizim yapabilecegimiz bir sey var mi yoksa sadece bekleyecek miyiz?

• b13nxx B kullanıcısına yanıt
    Merhaba, tüm istanbulda gigapon altyapısını sağlamak için çalışıyoruz. Şuan için Tek yapmanız gereken beklemek.

Peki anadolu yakasinda aktif bir altyapi calismaniz var mi? Bizi su rezil TT internetinden kurtarin ya. Ozellikle Pendik Tuzla bolgesinde hizlar cok kotu ve diger operatorlerin altyapilari yok. Buralara gelirseniz bircok kisi gecmeyi dusunecektir.

• Upload hızım belirtilen hıza göre çok düşük.

Arıza kaydı oluşturup ekip çağırdık modemde benim şikayetimden bağımsız ayrı bir sorun olduğu da tespit edildi ve modem değiştirildi.

Hız testinde yükleme hızım 800-900 mbps diye gözüküyor ancak herhangi bir bulut hizmeti/karşıya yükleme sisteminde dosya yüklerken maksimum aldığım hız 10 mbps.

Bu sorunun cihazım, altyapım veya kablo kaynaklı olmadığını gelen ekibe de bizzat gösterdim durumumu anladılar ve onayladılar ancak ellerinden bir şey gelmediğini söylediler.

Eğer cihazım veya modem kaynaklı sorun olsa indirme hızımın normal olacağını sanmıyorum dolayısıyla yardımcı olmanızı talep ediyorum.

• Hudzell H kullanıcısına yanıt
    Speedtest görsellerini paylaşırmısınız.
  • Başta hız testlerini normal sandım ancak işim gereği sürekli olarak indirme ve yüklemeler yapıyorum. İndirme beni tatmin etmişti lakin yüklemeye gelince önceki internetime nazaran bir yavaşlık fark ettim ama herhangi hız testlerinde çıkan sonuçlar gerçeği yansıtmıyordu. Çünkü yüklemeye çalıştığım dosyanın boyutuna göre gereken yükleme süresi aşırı derecede uzundu. Bunun bana karşı taraf kaynaklı olduğu başta söylendi ancak Google Drive, Yandex, Youtube, Mega gibi sağlayıcıların hepsinde sonuç aynı. Durumu desteklemek adına size drive'a dosya yükleme örneğini bırakıyorum.

Sırf göstermek için 10 gb dosya oluşturdum ve drive'a yükleme işlemi başlattım. Böyle bir dosyanın vaat ettiğiniz hızla yüklenebilmesi için gereken süre en fazla 2 dakika 43 saniye (500 mbps baz alındı) 20 dakikaya bile razıyım ama 3 saat sürüyor.

Siyah temalı görsel Mega'ya ait, daha fazla geç cevap vermemek adına şuanlık bu görsellerin yeterli olacağını düşünüyorum.

12 mbps olan turuncu yazılı değer yükleme değerim.

940 mbps olan mavi yazılı değer indirme değerim.

• Hudzell H kullanıcısına yanıt
    Konunun incelenmesi için arkadaşlarıma durumu ilettim. Pazartesi gecesi yapılacak omurga switch firmware güncellemesi ile sorunun düzelmesi ihtimali var bekleyip görelim dediler.

BGP devresi pazartesi mi değişecek bu mesaja bakılırsa :) veya extra birsey mi bu.

• jeannen J kullanıcısına yanıt
    BGP devremiz şuan comnet ve vodafone olarak mix çalışıyor. Bikaç saat sonra tüm trafiği vodafone a çevireceğiz. Pazartesi gecesi yapılacak çalışma trafiği teslim aldığımız switchin firmware versiyonunda bug olmasından kaynaklı.

O zaman 00:00'ı bekliyoruz :)

• 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.