< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
ATLANTİSNET - KENDİ ALT YAPISIYLA SINIRSIZ FİBER İNTERNET BURADA! [ANA KONU] (70. sayfa)
-
-
Merhaba, İzmir planlamamızda bulunmuyor :( -
Telekom altyapısını mı kullanıyorsunuz? Normalde binada SO ve TTNET gpon altyapı var, ancak sayfada sorgulamada 100mbit 500-tl çıkıyor, modem ücreti hariç tutar mı bu?
-
Sizin yazınız ile gördüm 500 TL olduğunu. Ben taahhütlü kullanıyorum o ayrı. Yılın başında zam gelir diye düşünmüştüm. 150 TL fark küçük gibi gözüksede aslında büyük bir fark. Arada yıllık 1800 tl fark oluyor ve buda eğer 350 TL kalmaya devam etseydi 150 TL fark1800 TL ile 5 aylık internet demekti yani buda 350 TL fiyatla kullanan biri ile 500 TL kullanan arasında 1 yılda 5 aylık internet kullanımı gibi bir kayıp farkı oluyor. FAKAT Atlantisin durumunu bilemeyiz. Zorunlu ve yaşanacağı belli olan bir zamdı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Talha -- 4 Aralık 2024; 15:22:52 > -
SONRADAN GÖRECEKLER İÇİN GÜNCELLEME :
Ben bunu dedikten sonra yılın başına alınmış zam galiba yada normal bir denk gelmeydi Her neyse. Esenyurtta gigapon bölgesinde yaşayan biri kesin olarak bu interneti kullanmalı 350 TL FİYATA KAÇIRILMAMALI.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Talha -- 6 Aralık 2024; 13:47:12 > -
Merhaba, yeniyıldan sonraki fiyatlarımız websitemizde duyuruldu. GigaPon tarifelerinde Aralık ayı boyunca yeni veya mevcut abonelerimizin taahütlü paket seçmeleri veya geçiş yapmaları durumunda 350 tlden 2025 yılı sonuna kadar kullanım sağlayabilecekler. Taahütsüz tarifelerimizi tercih edecek abonelerimizin ocak ayında gelecek faturaları 500 tl olarak yansıyacaktır. Mevcut abonelerin taahüt istemesi durumda ilerleyen aylarda hatlarını iptal etmek istemeleri durumunda ödenmeyen 150 tl lik indirim olaranı kullanım yapılan toplam ay kadar çarpılıp toplu olarak ödenmesi istenir. Yeni aboneliklerde aynı şekilde kullanım yapılan ay farkı alınır ayrıca kurulumda alınmayan kurulum ücretide eklenip toplu olarak ödenmesi istenir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtlantisNet Destek -- 6 Aralık 2024; 13:6:55 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tam olarak anlamadım kısacası yani taahhüt şekli değişti mi? ben taahhüte geçtiğim zamanlarda direk 600 TL idi iptal etmek. Merak ettimde.
-
Esenyurtta gpon kendi alt yapısında olan arkadaşlar Ping durumunuz nedir yoğun saatlerde ?
Maç zamanı vs
Tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Taahüt iptalinde sabit ücret btk mevzuatına göre veremiyoruz. Sadece Abonenin cayma tarihine kadar faydalandığı indirimleri ve kurulumda alınmayan kurulum ücretini talep edebiliyoruz.
Merhaba,
Paylaştığım linkten altyapımız üzerinden ping sonuçlarına ulaşabilirsiniz.
Merhaba, BGP ana devre değişimi hakkında bilgi alabilir miyiz? :) Ortalama ne kadar gün kaldı değişimine? :)
-
Çok az. Çok çok az
Yeni yıl gelmeden gelir umarım :) daha stabil ve düşük ping'e kim hayır diyebilir :)
-
merhaba , atlantis abonesiyim, ikinci hesabıı 1 ay öncecomnet taşımıştım, maalum şimdi comnet kapandı, atlantise taşıyabilir miyim
-
Merhaba, tabi taşıyabilirsiniz. Türktelekom devre numaranız ile çağrı merkezimiz üzerinden kayıt oluşturabilir veya websitemiz üzerinden kolayca süreci tamamlayabilirsiniz. Websitesi üzerinden tamamlanan başvurularda ortalama 10dakika içinde hizmetiniz aktif olur.
AtlantisNet gigapon altyapısında kesintisiz ve stabil hizmet verebilmek için sistemin her aşamasında kendi personelleri ile sürecin doğrudan içindedir. Bunun dışında hizmet aldığımız operatörler ve peer lerimizide özenle seçiyoruz. Dünya markalarıyla işbirlikleri yapıyor abonelerimizin en stabil hizmeti almasını amaçlıyoruz. Bu bağlamda vodafone firması ile sağladığımız anlaşma kapsamında abonelerimizin uluslararası trafiğini vodafone firması üzerinden en düşük ping ile kesintisiz sağlamak adına çalışmalarımızın sonuna yaklaştık.
Sadece Vodafone mu olacak? Ekstra olarak eski Comnet peering'leri devam edecek mi? İlerleyen zamanlarda Turk telekom veya TurkNet ile peering anlaşması olma durumu var mıdır?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeannen -- 12 Aralık 2024; 12:57:23 > -
Türk telekom peerimizde vodafone ile birlikte aktif olacak. Diğer operatörlerle ilgili şuan için bir anlaşma görünmüyor.
O zaman yurt içi ve yurt dışı pingler çok iyi olacak gibi görünüyor, bekliyoruz :)
-
merhaba hocam 3400154689 destekten talep açtım ama yoğunluk var sanırım, dönüş olmadı, internetin gitti bakabilr misni.z
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X