Şimdi Ara

ATLANTİSNET - KENDİ ALT YAPISIYLA SINIRSIZ FİBER İNTERNET BURADA! [ANA KONU] (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.521
Cevap
29
Favori
77.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba, modem ayarlarınızı kontrol edermisiniz. Modem bağlantılarınız var fakat resetlenmiş gibi görünüyor.
  • Atlantis internette 1000 Mbps 350 TL

3 aydır Atlantis 1000 MB internet 350₺ taahhütlü kullanıyorum.

Kopma yavaşlık vs. hiç sorun yaşamadım.

İnternetini değiştirmek isteyen bir göz atabilir.

Kampanyanın bitmesine son 18 gün kalmış.

Referans kodunu kullan sende Atlantisnet avantajlarından faydalan. Kod : ATLSS8BRE9

Başvuru: abone.atlantisnet.com.tr/yenibasvuru?refno=ATLSS8BRE9

ATLANTİSNET - KENDİ ALT YAPISIYLA SINIRSIZ FİBER İNTERNET BURADA! [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sago0202 -- 13 Aralık 2024; 13:23:4 >
  • sago0202 kullanıcısına yanıt

Aynen bende 1000mbit 3 aydır kullanıyorum sorun yok 3500 lira verdim peşin 12 ay kullanacağım aylık 290 liraya geliyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enigma98 -- 13 Aralık 2024; 16:36:18 >
  • @AtlantisNet Destek
    Merhaba. İnternetim yok, yardımcı olabilir misiniz?
  • muhammedakca34 M kullanıcısına yanıt
    Hizmet numaranızı iletirmisiniz ?
  • AtlantisNet Destek kullanıcısına yanıt

Hizmet no: 3400185995

• Merhaba, tarafınıza servis kaydı bulunmaktadır durumun aciliyetini bildiriyorum yarın gün içerisinde ekip gelecektir. Anlayışınız içi teşekkür ederim.
  • Esenyurt akevler de gıgapon altyapı gelir mi
  • merhaba

350 tl'lik fatura yeni yılda 500 tl'ye çıkacakmış.

bunun için bir kampanya var mı?

@AtlantisNet Destek

• claudatur07hasann C kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sokak bina numarası iletirseniz kontrol sağlayalım.
  • akibeel kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yeni abonelik veya mevcut abonelerimizin 31 aralığa kadar talep oluşturması halinde 500 tl olan gigapon tarifelerini 2025 yılı aralık sonuna kadar 350 liraya sabitliyoruz. Çağrı merkezini arayıp taahüt vermeniz yeterli.
  • AtlantisNet Destek kullanıcısına yanıt

benim vdsl,

ayrıca izmir de gigapon var mı?

varsa hangi bölgeler?

• akibeel kullanıcısına yanıt
    Vdsl tarifelerde herhangibir kampanya bulunmuyor. Gigapon altyapımız şuan sadece istanbul esenyurt avcılar küçükçekmece ve başakşehir ilçelerinde sunuluyor.
  • Legend_84 kullanıcısına yanıt
    Merhaba kullanım sürenizde memnun musunuz acaba internet firmasından herhangi bir arıza olduğunda destek talebinde ne kadar sorun hemen çözüldü bilgi verirseniz sevinirim Ben de ona göre geçiş yapacağım
  • Kullanan ve kesinlikle öneririm diyenler var mı acaba ? Süperonline düşünüyordum fakat 1000mbps ile arasında ciddi fiyat farkı var
  • nagods N kullanıcısına yanıt
    Öneriyorum Superonline işe mukayese edilemez 600-700 tl civari Superonline daha ucuz yok diye biliyorum 1000 mbps için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1080pHD -- 15 Aralık 2024; 15:5:33 >
  • 1080pHD 1 kullanıcısına yanıt
    1000 mbps?
  • CS GO Pro kullanıcısına yanıt

Merhaba, evet memnunum sadece 1 sorunum olmuştu onuda bu forumdaki destek ekibi hemen çözdü, şuan sorunsuz kullanıyorum.

• Merhabalar, Tuzla Aydinli'da oturuyorum. Ben de Atlantisnet'e gecmek isterdim ancak burada hizmet vermiyorsunuz. Bu bolgeye de hizmet getirmenize on ayak olmamiz icin bizim yapabilecegimiz bir sey var mi? Yoksa beklemek disinda yapabilecegimiz bir sey yok mu? Diger operatorlerde Anadolu yakasina uvey evlat muamelesi yapiyor. Ondan geleceginiz konusunda pek bir umudum da yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b13nxx -- 15 Aralık 2024; 14:46:52 >
  • Legend_84 kullanıcısına yanıt
    Altyapınız ne kadar destekliyordu ve genel olarak şu an hız ney ortalama merak ettim.
    Hangi firmaya geçti isem yalan oldu poyraz 4 firma idi bakalım 5 ci ne olacak 😃
    Ref numarası verir iseniz ondan başvuru yapim
  • 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.