Şimdi Ara

ATLANTİSNET - KENDİ ALT YAPISIYLA SINIRSIZ FİBER İNTERNET BURADA! [ANA KONU] (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Alpha crow Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.533
Cevap
29
Favori
77.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2saat 19 dk dır sıkıntı olmadı bağlantı normal ve stabil

ATLANTİSNET - KENDİ ALT YAPISIYLA SINIRSIZ FİBER İNTERNET BURADA! [ANA KONU]
  • dreamblue35 D kullanıcısına yanıt

Stabilite sağlanmış gözüküyor hatta. Yola devam; Atlantisnet'e selam diyoruz o zaman.ATLANTİSNET - KENDİ ALT YAPISIYLA SINIRSIZ FİBER İNTERNET BURADA! [ANA KONU] 

• yakınımda olsanız size kendi gözünüz ile görmeniz için ne olup ne olmadığını tarif ederdim ama öyle bir durum olamayacağına göre benim size bildirdiğim şekilde en başından beni dinleseydiniz bu kadar uzun uzadıya tartışma ve konu kirliliği olmazdı... neyse şükür çözüldü bu sorun diyelim, inş. uzun bir süre nüksetmez ve bende internetimden olabildiğince faydalanırım... kusuruma bakmayın bu konu altında çok fazla ileti gönderdim bunun yerinin burası olmadığının farkındayım ama konuyu bildirecek başka bir yer olmadığı için bende burda dile getirmekte mecbur kaldım, müşteri şikayetleri olarak madem konunuz yok size tavsiyem başka bir konu başlığı açmanız olacaktır böylelikle konu kirliliği de yaşanmaz; iyi forumlar dilerim...

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt

ATLANTİSNET - KENDİ ALT YAPISIYLA SINIRSIZ FİBER İNTERNET BURADA! [ANA KONU] yılbaşından sonra kadar devam diyelim çünkü yeni zamnlardan sonra hangi firma ucuz internet verirse o firmaya yönelirim; atlantis iyi fiyat veririse burda kalırım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreamblue35 -- 23 Kasım 2024; 13:18:7 >
  • dreamblue35 D kullanıcısına yanıt

ATLANTİSNET - KENDİ ALT YAPISIYLA SINIRSIZ FİBER İNTERNET BURADA! [ANA KONU] ATLANTİSNET - KENDİ ALT YAPISIYLA SINIRSIZ FİBER İNTERNET BURADA! [ANA KONU] 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @AtlantisNet Destek altyapıma bakıyorum turknet ve sizde 100 fiber görünüyor. Turk telekomu arıyorum 1000 var diyor. 2 3 hafta önce bizim binaya lablo vs çektiler fiber geliyor dediler. Bunun nedeni nedir ? İki ayrı altyapımı var.

• Tt altyapıda tek tarife var; 100 üstü tarife yok.

• AtlantisNet Destek kullanıcısına yanıt

Bugün Atlantis net firmasından arandım daha önce Poyraz wi-fi firmasından geçiş yapmıştım benden sesli onay ve gönderilecek bir adet daha imzalı onay istediler zaten e-devlet üzerinden onay vermiştik Bu nedir şimdi?

• Legend_84 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, churn (operatör değişikliği) işlemlerinde türktelekom sistemlerine yüklemek üzere churn evrağı doldurulması gerekmekte. Bu evrağı geçiş sürecinde doldurmayan abonelerle ilgili türk telekomdan eksik evrakların tamamlanması yönünde geri dönüş aldığımız için bu evrakların tamamlanmasıyla ilgilenen arkadaşlar ulaşmıştır büyük ihtimalle. Yoğun geçen süreçte işlemlerin hızlanması adına eksik bilgilerle tamamlanan başvuruların eksik evrakları tamamlanıyor yani.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Merhaba ben Gürkan.Bugun Esenyurtta saat öğleden sonra 6 civari evimize gelinip kurulmuş yapıldı.Ilk 1saat internetimiz 300 mgbtlere kadar çıktı.Mutluydum sonra internetimiz 5 mgbt bile çekmez hale geldi.Cekmiyor evde 2 kişi kullanıyoruz İnterneti.Cozebilir misiniz?Aksi takdirde maalesef sözleşme iptali yapacağım.

• im_gurkan İ kullanıcısına yanıt

Modemde arıza olabilir bende olmuştu değişim yaptılar düzeldi arayın Atlantis net i belki ayarda sorun vardır uzaktan ayar yapıyorlar olmazsa modem değişimi yaparlar çok yardımcı oluyorlar ben memnunum....

Çekmez düşürün sorun çözülür

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Merhaba, 34 lü abone numaranızı iletebilir misiniz kontrol edelim

Dün teknik destek geldi sorunumuzu çözdü.Internet çok jyi çekiyor sagolun

Rica ederiz :) keyifli kullanmalar
  • internet bağlantımız yok yine hizmet numaram 3400131789

Merhaba tt alt yapısına ait fiber kullanıyorum, siteler yavaş açılıyor,modem arayüzünden kontrol ettiğimde sistem günlüğünü bir kaç hata vs var. Bazen anlık bağlantı gidiyor.

3400151519

Kontrol edebilme şansın var mı ?

• Lxde kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Hat değerlerinizde bir sorun gözükmüyor. Gerekli güncellemeler yapıldı. Tekrar test eder misiniz? Eğer sorun olursa özel mesaj olarak yazınız detaylı birlikte kontrol edelim.
  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.