Merhaba dün bulunduğum bölgeye fiber optik kablo döşendi. Tahmini ne zaman altyapı aktif olur ? |
ATLANTİSNET - KENDİ ALT YAPISIYLA SINIRSIZ FİBER İNTERNET BURADA! [ANA KONU] (73. sayfa)
-
-
Merhaba, 2 hafta içinde kurulum almaya başlayacağız. Websitemizdeki altyapı haritası bölümünden belirli aralıklarla aktif olup olmadığını kontrol ederek başvurunuzu oluşturabilirsiniz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
350 tl kampanyasından ön kayıt yapınca yararlanabilirmiyiz ?
-
Tabi yararlanabilirsiniz.
BGP artık her ne oluyorsa o değiştirildiğinde internet süreli kapatılacak mı yada bir şey olacak mı? Yada çoktan oldu mu?
-
Abonelerimizi etkileyebi bi durum yok bgp değişimi tamamlandı. Sadece switch firmware güncellememiz var pazartesi gecesi 20 dakikalık kesinti öngörüyoruz. Bilgilendirme yapacağız.
esenyurt gibi garabet ilçe dışında istanbul'un diğer ilçelerine de hizmet götürecek misiniz yoksa esenyurt ile sınırlı mı kalacak?
-
turgut özal mahallesinde bulunan binamıza turk telekom fiber getirmiş. turknet te gelmiş (henüz aktif etmediler sanırım). ben hala sizi bekliyorum. platonik bir durum içinde gibiyim
-
Öncelikle binamda 1000e1000 altyapı var.
Atlantise geçtim ama hız değerlerim bu şekilde. Kurulum sırasında kurulumu yapanlara bu hız normal mi dememe rağmen bana "ben 1000e1000 görüyorum" diye yanıt verip gittiler. Kurulum sırasında da sanki zorla iş yaptırıyormuş gibi ufak ricaları bile yapmadılar (kapı yanına ufak bir delik açılmasını istedim açmadılar) Ben primle çalışıyorum acelem var diyerek ufak bir tartışma yaşandı ve kurulum tamamlandı diyerek çıktılar.
Şu an hız değerlerim bu şekilde bunun normal olup olmadığını öğrenmek için Atlantisnet.com adresinde destek kaydı oluşturdum ama ilk 2 kayıta cevap verilmeden "tamamlandı" olarak işaretlendi ve 3. kayıt da cevap alabildim o da hız değerleriniz ölçüldü binanızın alabileceği max hız verildi tarzında bir cevap gelmiş.
En son olarak buradan da sormak istedim wifi ile pc'de bu hızlar normal mi?
-
Kablolu test yapma sansin varsa kabloludan test edin.
-
Maalesef ethernet kablosu yok/bırakmadılar direkt wifi ölçüp gittiler
-
Onlar laptop ethernet ile ölçüyorlar 1000 olarak çıkıyor wifi 5 ile bağlanırsan 250-300 sonuçların normal ben wifi6 laptop ile 930 alıyorum wifi 2.4 ile bağlanırsan 60-70 alırsın ethernet ile bağlanırsan sende 1000 mbit yada daha fazlasını alırsınız...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yoo gayet telefonundan ölçüyordu yanlarında laptop vs yoktu
-
Benim kurulumunu yapan kişi yanında laptop getirdi öyle kurulumu yaptı...
Eğer ethnernet kablosu ile bağlanmadıysanız bu hızlar çokta sorun değil ortalama seviyesinde. Modem dibinde dahada artabilir yada sinyal güçlendirici vs. alabilirsiniz. Ethernet ile 1000/1000 alabilirsiniz.
-
Bunu buradan belirtmezseniz iyi olur
-
Doğru diyorsunuz hocam ozelden firma yetkilisine yazayım da elimizdekinde olmayalim
Değerli Abonemiz,
Sizlere daha iyi hizmet verebilmek için 24.12.2024 tarihinde 03:00 ile 06:00 saatleri arasında iyileştirme çalışması yapılacaktır. Bu süreçte bağlantınızda kısa süreli kesintiler yaşanabilir. Çalışmanın sürecinde modem ayarlarında herhangi bir değişiklik yapmamanızı önemle rica eder, anlayışınız için teşekkür ederiz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X