Şimdi Ara

ATLANTİSNET - KENDİ ALT YAPISIYLA SINIRSIZ FİBER İNTERNET BURADA! [ANA KONU] (81. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Gabrien34 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.636
Cevap
30
Favori
83.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ayni şekilde şuan evim bodrumkat diye konuşmak için dısari ciktim.... Yani böyle olmamali

• Gabrien34 G kullanıcısına yanıt
    Ben de şuan müşteri hizmetlerine bağlanmaya çalışıyorum, arızanın sebebi söylendi mi size ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Enano E kullanıcısına yanıt

Bakım vardır diye düşünüyorum aniden yaşanmış bir durumda yaşıyor olabiliriz. açıklarlar.

• Mr.Talha kullanıcısına yanıt
    Bakım çalışması olduğunda öncesinde SMS ile bildirim yapıyorlar, internet kesik değil sadece çıkışlarda sorun var gözüküyor, speedtest üzerinden hız testi yapıldığında, Atlantisin kendi serveri üzerinden test yaptığınızda testi yapabiliyor, ancak başka bir server ile denediginizde hata veriyor, sanırım Atlantis sisteminden çıkışlarda sorun var.

O zaman büyük ihtimal düşünmedikleri bir sorun çıktı.

• Kaç saattir internet yok. Müşteri hizmetlerine ulaşmakta zor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Genel bir problem olduğunu ve sorunun Yarın öğlen gibi düzeltilmesi ön görülüyormuş o yüzden hepinize iyi geceler )))

• Akevler internet yok 2-3 saatir

• Dns yanıt vermiyor

• geceden beri uygulamlarda soryn yasiyordum. simdi ise internet komple gitti.

• internet tamamen gitti

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sorun hala devam etmekte sorun tam olarak nedir ?

• internet komple gitti. sabahtan beri kesilip duruyordu. herhangi bi sms de gelmedi. tahminen ne zaman çözülür bu durum

• Atlantis'i alalı aylar belki yıl olmuştur. İlk kez böyle bir durum yaşadım. Buraya normalde yazılırdı. Ancak yazılmadı. İlk kez yaşadığım için bunu o yüzden benim için sorun değil önceki sağlayıcımda daha beterlerini gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Talha -- 16 Şubat 2025; 12:43:55 >
  • Mr.Talha kullanıcısına yanıt

Aynen üstadım bende Atlantis net ten memnunum dün geceden beri hız çok düştü daha önce sorun olduğu zaman mesaj yada bildirim atarlardı bu sefer atmadılar onun için hazırlıksız yakalandık...

• Yaşanan kesinti nedeniyle üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Şu anda yüksek kapasitede bir DDoS saldırısı alıyoruz ve bu saldırıları engellemek için ekibimiz 24 saat boyunca sistem başında çalışmaktadır.

Ancak, saldırının çok yüksek kapasitede olması nedeniyle zaman zaman bazı bölgelerde kesintiler yaşanabilmektedir. Sorunu en kısa sürede çözmek ve hizmetimizi kesintisiz hale getirmek için gerekli tüm önlemleri alıyoruz. Sabrınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
  • AtlantisNet Destek kullanıcısına yanıt

Bilgilendirme için teşekkürler <3

• yine kesildi..

• Sizin yapacağınız iş ancak bu kadar olur sabır 10 gün daha.

• 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.