< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ATLANTİSNET - KENDİ ALT YAPISIYLA SINIRSIZ FİBER İNTERNET BURADA! [ANA KONU] (88. sayfa)

-
-
@AtlantisNet Destek Rica etsem Wifi6 Modeminiz için root erişim şifresini gönderebilir misiniz? Daha önce gönderdiğiniz mesaja telefonun arızalı olması sebebi ile erişemiyorum.
-
@AtlantisNet Destek özel mesaj kutusuna bakabilirmisiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Taahütünüz yok mu?Benim 2025 sonuna kadar 350tl taahütüm var.Ve şu ana kadar çok da memnunum.Öyle ufak tefek sorunlara takılmıyorum,çünkü ülke de sorunsuz bir şey bulmak artık imkansız👍
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Other; kim oluyordur ?
-
Merhaba,
Özelden mesaj atarak hat numaranızı iletmeniz durumunda, en kısa sürede geri dönüş sağlayacağız. -
Merhaba,
Özel mesaj üzerinden dönüş yapılmıştır. -
kendileri olabilir ayrı ip vs vs niye çok önemli ki o kadar?
-
Sayın Atlantis Net,
İki aboneliğimde şuan internet durumu offline gözüküyor. Bir arıza mi söz konusu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba,
Kesinti yaşadığınız süre zarfında plansız bir çalışma yapmak durumunda kaldık, bu nedenle internet sorunu yaşadınız. Sorununuz hala devam ediyorsa, cihazlarınızı kapatıp açın. Sorununuz hâlâ çözülmediyse, özelden hat numaranızı iletmenizi rica ederiz.
Anlayışınız için teşekkür ederiz. -
Son zamanlarda internet kopmaları, arızalar ve plansız bakım çalışmaları çok fazla olmaya başladı. Konudan haberdar olduğunuzu tahmin ediyorum ama evdeki internet bilirkişisi ben olduğum için ahali bana laf ediliyor bu internet neymiş sürekli gidip geliyormuş, e yani haklılar. Bende size buradan iletmiş olayım. Bugün 9 mart 20:00 gibi 5dk internet gitti, şimdi 10 mart 03:40 yine gitti.
Bu interneti soran arkadaşlara önerirken arada bir bağlantı gidiyor ama genellikle sorunsuz diyordum, şimdi düşüncelerim değişti. Sık sık kopuyor. Edit: 03:53 internet geldi. :/
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X