< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
AtlantisNet Memnuniyeti (4. sayfa)
-
-
Merhaba; iletişim bilgilerini paylaşırsan senin için ne aşamada olduğumuzu kontrol ediyor olacağım. GigaPon ile şov yapmana çok az kaldı :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dört gözle o şovu yapmayı bekliyorum 😂🤗 pm den iletiyorum hemen 🤗
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CAGRİ36 -- 2 Ekim 2022; 17:37:8 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Atlantis GigaPon ile şov başlasın :)
Atlantis GigaPon ile şov başlasın 🚀🚀
Bu ay 100 ile idare ediyorum önümüzdeki ay GigaPon ile şov başlayacak 🚀
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur0xie -- 2 Ekim 2022; 20:45:25 >
Merhabalar upload hızınız şuan ne kadar 160ı geçmiyor şuan bende
-
hız testinden ziyade 5-6 sunucuya dosya göndererek test etmek gerekir 160ı geçmiyorsa sıkıntı var @AtlantisNet Destek
-
Genel bir sıkıntı var söylendi max 300 upload veriyormuş en kısa sürede çözülecek inşallah
-
Bi ariyim dedim biraz bilgi almak için şunları öğrendim.. Antalyada ki evimde altyapı olmasına rağmen 100mbit üstü veremiyorlarmış.Türk telekom izin vermiyormuşş anlaşmaları oyleymiş. Sadece istanbuldakiler yararlanabiliyormuş :) bu nasıl bi saçmalıktır
-
hangi firma dedi ?
-
Merhabalar, kafanıza takılanlar için ana konumuz üzerinden veya özel mesaj yoluyla bizlere ulaşabilirsiniz :)
https://forum.donanimhaber.com/atlantisnet-kendi-alt-yapisiyla-sinirsiz-fiber-internet-burada-ana-konu--154015528 -
Benim altyapı 80 mbps vdsl Ankaradayım ne önerirsiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sercan0688 -- 28 Ocak 2023; 4:28:54 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tesis Paylaşımlı VAE ne demek ve neden 200tl?
-
TT alt yapısını kullanıyor demek fiyat mantıksız benzer rakamlara zaten tt hizmet veriyor.
-
VAE= Veri Akışımı Erişimi
Tesis paylaşımı, elektronik haberleşme şebeke işletmecilerinin sahip olduğu boru, kanal ve göz gibi pasif altyapıların diğer işletmecilere ücreti karşılığı kullandırılması hizmetidir. (alıntı)
-
Esenyurtda bir çok yerde kendi altyapısı var eğer başka ilçedeysen malesef :( 10k-10k görmen imkansız
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X